Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Sesterský server
Připojit se na server

Číst diskuzi

spt vizitka
Raiden
Velká škoda, že jsi skončil. Byl jsi velmi dobrý admin, ze kterého měli všeci strach (:D :D ). Zkrátka admin, jak má být!Palec nahoru
SmOke
Pekná vizitka a dobrý hráč kludný a bol to skvelý HL.Admín
Aizen
Pekná vizitoš :D
lamanejvetsi
Až jednou vyrostu chci být jako spt, jenom nechci mít tak chlupatý nohy. Je to můj vzor, můj idol, prostě borec :DDD
pavol5231
Pred tebou mám rešpekt :D Vždy si riešil všetko spravodlivo, a aj tebe vďačím zato, že som v AT bol. Snáď sa vrátiš Smile A opäť budeš na SP adminovať. Inak ti prajem vela šťastia v živote Smile
Carter_
Přesouvám do Admin vizitek Vítej Smile
DoMiNo
Vítej, přeji hodně štěstí a pevný nervy. Smile
Xena
spťak som rada, že si s5 v AT Smile vitaj medzi nami Smile.
tuhy10
Legenda SP :D Pekná vizitka Smile
stinG_
Gratulujem a pevné nervy :D
_MaraS
Gratuluji Smile Hodně štěstí
Rap
Vizitka taková strohá. Slyšel jsem o Tobě a viděl Tě na webu. Blahopřeji k vstupu do AT.Věřím, že pro AT budeš dobrá posila.
spt
Díky.
Alobal
Ješte před rokem a něco jsi tady adminoval. Pamatuju si Tě jako velmi ochotného a hlavně profesiálního administrátora. Vidím, že tyhle vlastnost Ti zůstali. Pevný nervy v At :D
rrufo
Dobrá vizitka umňa maš *Dobrá práce*
Badik
Citace
rrufo napsal:

Dobrá vizitka umňa maš *Dobrá práce*

To co má být?To je asi třetí tvůj komentář na vizitku kde píšeš jen tohle.Dobrý nahrabávač Nasraný

Jinak vizitka podle mě málo barevná.Člověk nepostrádá smysl pro humor.Přísný admin někdy až moc :D .Ale takový jsou vždy potřeba Smile
spt
Ano, to že přísný jsem je fakt. Ale i to má svoje důvody. Ale pokud neděláš na serveru zle, tak ani nevíš že tam jsem. Pokud ale zle dělat budeš, tak se spolu seznámíme a to důkladně.
KubiKula
Frajeris spt ukaž jim jak to dělaj majstři (y)
dpq7WImm8w
Tak, snad zase někdy... přesouvám.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšil/a jsi se do školy?
Ano, škola mi chyběla
4 Hlasů
29%
Ne, prodloužil/a bych si prázdniny
3 Hlasů
21%
Maximálně na kamarády