Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka - Bratek
Ruda
Zrovna jsem tě začal mít rád a ty se na to vykašleš, no kámo co ti řeknu víc, asi jen to, že jsi byl v pohodě člověk a rád jsem tě poznal. Teď už ti jen chci popřát vše nejlepší do IRL(hlavně hodně sexu a peněz) a celkově si tak nějak užívej života, každopádně mě mrzí, že jsi to ukončil tak zostra.
Goodbye. Smile
Sh1TeRkO
Vyhodený za čo?

Dobre robíš, aspoň na webe si mohol ostať. Legendy tu treba!
Panzer
Aby se neposrali že někoho upozorníš, admin jsi byl dobrej... Sa maj bratmmm.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Sh1TeRkO
Hlavne, že už nebudeš bonzovať a predsa. Ty si troll. Legendu? Prečo nie? Spravil si pre SP dosť. Určite ju dostaneš.

(Ak je pravda, že si mu to napísal + nechápem prečo takému človeku ako Rutim niečo dodávaš).
RYSY
Ži dlouze a blaze Bratmmm
Flex
chci bejt taky legenda :D jen asi prdnu smíchy až dostane legendu žalovníczesk :D každopadně škoda bratku, byl si dobrý hráč a byl na tebe spoleh jak dřív tak i teď a nepřijde mi vůbec divný vyhození z AT, chybí tomu nějakej starej zkušenej pardál jako dřív co by ty malý děťátka, co si na adminy hrajou a maj to jako svojí životní výhru, pořádně pokáral a srovnal do latě, eror je na ně moc něžnej Smile každopádně díky za vše a opatruj se kámo
HotteCZ
No to snad ne! Proč Bratek? Vždyť to je jeden z nej adminů poslední doby! jestli to myslíš s tou SP vážně, tak ať se ti daří jak v reálu, tak v WoTku Smile a doufám, že budem i nadále četit. :D
THC_Lukas
Jiříku??? :/ kdo mi bude vynášet s at, posílat admin pokec a další věci :D ně robím srandu :/ Jiříku ty se vrátíš já to vím Smile a jestli ne takněkdy popíšem aspon na fb(y) měj se Brat Smile)
Mamba
Měj se Braťo Smile a dávej na sebe bacha
stinG_
Maj sa pekne Smile Vela štastia v reale ;)
Ruda
Ještě něco, kdyby tě někdo v reálu šikanoval tak mi napiš na skype. Gang drží spolu :-DD
Panzer
Jemu ne ale mě jo bratmmm :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Fantasy
To si dělááš srandu !! a já sem si říkal že až se vrátím tak ty tam ještě budeš ale asi už ne :| doufám že někdy dáme ve WoTku četu s Hottem , jinak hodně štěstí byl si dobrej admin heheheee :D
Kapo
čo ti šijeeeeee ?? A to som ti chcel dávať VIP :D
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
GiGi
Tak čau, maj sa dobre.
Nikolaftw
Dobre si spravil. Maj sa pekne Smile
Undertaker
ty kks kvoli takej blbosti vyhodi super adnima ?!

aj ked si mal mouchy ta a co :D ( nik neni dokonaly )

neako moc se to tam preziva taketo veci .....

no bola stebou sranda a moc som si ta oblubil Smile

verim ze sa raz vratis a nebude to dlho trvat .....

tak nech sa ti dari Smile ahoj

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
Xena
Ach bratek Sad hej pravda, začínali sme spolu, tu na sp sa poznáme už fakt dlho :D mala som obdobie, keď tu hral hráč Becket, že som si vás mýlila...neviem prečo :D tiež patríš k hráčom, s ktorými som si toho zažila vela Smile vela šťastia v reáli Smile ak sa bdueš nudiť, dojdi nás pozrieť Smile Pláču pá kolega.
Geroid
Konečně Smile V at si neměl co dělat. A nedal si říct a nedal.. Facepalm
kodeks
Citace
Geroid napsal:

Konečně Smile V at si neměl co dělat. A nedal si říct a nedal.. Facepalm

Nepochopím jak Ty jses mohl dostat na post hl. admina... Bratek bol dobrý admin.
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
10 Hlasů
20%
Akce smrti
3 Hlasů
6%
DM
4 Hlasů
8%
Vyřazka
7 Hlasů
14%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
9 Hlasů
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasů
28%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 17