Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

LuKi_ - Vizitka [Thí End]
Mequin_a_Burak
Pekná vizitka :D Ale Trošku väčšid píšmena o 2cm si mohol ale v pohode hráčPivo
Tearsko
Vizitka farebnejšia jak farebná:D , hráč v pohodičke a ďakujem za označenie obl.admina Smile
LuKi_
Díky a není zač za označení Smile
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
THC_Lukas
Dík za označení jazyk:D si dobrej kamarád Smile i když si věrny tomu gangu no jak se jmenuje.. :D
LuKi_
Ty si taky dobrej kamarád.. Smile Není zač za označení Smile
Czipisek
Perfektní hráč na úrovni, suprovej kámoš a pěkná vizitka. Jsem rád, že jsem Tě poznal. Smile
Warpten
goood player...jen škoda že se odstehoval z grove street.....byla sranda skáje odtahovat auta....a jen tk BTW vizitka *Dobrá práce*
Xkol
Luki, my sme toho kedysi ešte vo WHE dosť zažili. Na tieto časy spomínam s radosťou. Pekná vizitka Smile
LuKi_
Díky moc všem.
Czipisek- Ty si taky hodně dobrej kámoš na úrovní a je s tebou.I já jsem rád, že jsem tě poznal.
ESC-škoda mno.. Ale na to nezapomenu.. :D
Kol-Njn to jsou staré časy. Jsem rád, že jsem je prožil aji s tebou.
Luky_SVK
človek ktorého poznám za vlády WHE .. v pohode týpek Smile
LuKi_
Njn to byli staré časy.Ty si taky v pohodě. Smile
WOLIX
Striptere,jsem si až jist že jsem ti tady psal,je pravda že si jist nejsem ale 100% si to myslim :D

Tak Babinsky..co na tebe řict prostě ty víš že si kluk na kterého jen tak nezapomenu snad jsem ti to dokázal i ve videu které jsem dělal a to bude skoro rok ..Čas leti co..

Vizitka je samozřejmě super a Hráč no kež by byla cela sp jako ty Smile Nezapomenu Smile Věřný člen WHE a hlavně------Věrný přitel Palec nahoru Nezapomen Peckaaaa
LuKi_
Citace
WOLIX napsal:

Striptere,jsem si až jist že jsem ti tady psal,je pravda že si jist nejsem ale 100% si to myslim :D

Tak Babinsky..co na tebe řict prostě ty víš že si kluk na kterého jen tak nezapomenu snad jsem ti to dokázal i ve videu které jsem dělal a to bude skoro rok ..Čas leti co..

Vizitka je samozřejmě super a Hráč no kež by byla cela sp jako ty Smile Nezapomenu Smile Věřný člen WHE a hlavně------Věrný přitel Palec nahoru Nezapomen Peckaaaa
Wolíku.. Adminský bráško Smile Tym jak si to o mě napsal v tym videu byl jsem dojatý.. Ten čas fakt letí.. Pamatuji jak jsme se měli někde sejít a ty si nemoh.. :D Díky. no SP určo taková nebude. Ty jsi taky můj nejvěrnější přítel.. WHE? Staré dobré časy.. Smile Jo a už si komentoval :D
WOLIX
Já věděl že komentoval :D

Takové video přijde už jen jednou,a bude to vážně poslední tamty byly spiše na postrašení a pro vyznání Díku Smile

Ano jak jsme se měli sejit to bylo na radegastu,pro pivečko bych si došel ale den byl nabitý a bylo hnusně než bych tam vyšlapal by byly minimálně 2 hodiny a to bych běžel :D a do kopce pffrofl Snad někdy rofl
MaoS
Neaktívna vizitka, hráč dobrý :D A vizitká je pekná, ale si kus taký že ras si dobrý a raz sa namňa nahneváš koly gangu... :D
StiggCZ
Vydařená vizitka a hráč se kterým je vždy srandaSmile
LuKi_
Maos-->Díky. Však já ji včera celooou aktualizoval. :D

Stiggu-->Tatéž díky.
Nexfo
Pekná Vizitka,pekné sfarbená Smile Super kamarád Smile Len tak ďalej Smile Pokecať sa stebou dá dá dá :D
LuKi_
Pokecat se dá dá dá aji s tebou.Si taktéž super kamarád. Díky.
The_Creamcz
Moc tě neznám, ale umíš s člověkem jednat normálně a ne jako s hadrem, takových je na SP málo ;) Snad tě více poznám ;)
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
10 Hlasů
20%
Akce smrti
3 Hlasů
6%
DM
4 Hlasů
8%
Vyřazka
7 Hlasů
14%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasů
16%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasů
29%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 26