Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka efko
GoldMan
Velmi pekná vizitka *Dobrá práce*
Velmi dobrý admin Smile a o srande s ním nemusím ani písať ;)
Yamatino108
Effko si pre mňa vynikajúci kamarát vieš pobaviť Smile.Tiež si vážim toho že sa s tebou dá normálne rozprávať.Vážim si ťa pretože na SP odvádzaš naozaj dobrú prácu Pixel teda dobre vybral musím povedať :D.Inak vizitka pekná Smile.
Skiper
Podla mna si admin ktorý si to miesto zaslúžil.king
Dá sa s tebou v pohode pokecať.
Najviac sa mi lúbi akci autovraky ktorú máte s mAGiicom.
Super človek/admin.*COOOOL*
Pekná vizitka vidieť,že si sa s nou pohral Smile
//[S]kiP[e]R
f86
Cutler: :D ano bola to zabava a všetci sme natáčali rofl

Yamatino: dik rofl ešte doteraz to splácam hlavným adminom svojím telom :D :D

Skiper: na krála king rofl Ja som mu len staval nejake rampy, samozrejme autovraky sú dobrý projekt ktorý vie zabaviť. Dik za vizitku, tušim to boli 4+ hodiny práce.
LuKi_
Vizitka pěkná, hráč/ administrátor také v pohodě. Smile Předtím jsem Tě moc nemusel, ale to jsem Ti již aji dneska napsal, ale teď jak jsme si psali mi příjdeš takový pohodář.. Smile Závody máš výborné. Smile Snad tu ještě dloooouho vydržíš.
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
f86
tak zavody robim pre Vas hracov, aby ste sa zabavili a skladam ich tak aby neboli nudne a obycajne.

ak bude chut a cas tak tu este nejaky cas urcite zotrvam.

Inak uz je na nete v cestine Vehicle 19 (štvanec) Posmrtne s paulom, celkom dobry pribeh a namakana hudba. Jamajsky rap/hiphop
WendiS
Jako hráče nepamatuju a nemám výtky, ale admin špičkový. Smile

Hlavně práce s rampami a pickupy, za kterou Ti patří uznání a obrovský dík. Smile
Okruh Los Santos a jeho pamětní deska to říkají jasně. Jsem rád, že jsem Tě v admin teamu potkal.
Undertaker
velmi pekna vizitka efko ;)

ale stym vcerajsim jailom si ma pekne nakrkol .. to som si nezasluzil rofl

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
f86
Citácia
WendiS napsal:

Jako hráče nepamatuju a nemám výtky, ale admin špičkový. Smile

Hlavně práce s rampami a pickupy, za kterou Ti patří uznání a obrovský dík. Smile
Okruh Los Santos a jeho pamětní deska to říkají jasně. Jsem rád, že jsem Tě v admin teamu potkal.

určite aj velká podsta tebe kamarát. Tiež som rád že som Ta stretol a snad si ešte niekedy spolu zaadminujeme a niečo pekné postavíme Smile

Citácia
Undertaker napsal:

velmi pekna vizitka efko ;)

ale stym vcerajsim jailom si ma pekne nakrkol .. to som si nezasluzil rofl

asi si si ho zaslúžil ak si ho dostal Smile Neboj, ak sa dostaneš do AT, môžem mi v adminchate nadávať rofl
Undertaker
mal som chut ti nieco pekne napisat do PM ale radsej som dal Q

a isiel sa napapat .. koli traposine sa nebudem hadat Smile

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
Mia_
Inteligentný človek, vela som sa o tebe dozvedela cez túto tiež nadmerne inteligentnú, šarmantnú vizitku. Spolahlivý admin, nedá sa s ním manipulovať. Proste jedinečný. Inač, zastav sa v Petržalke niekedy. Kytka pro tebe
f86
Citácia
Tumik napsal:

Efko. Kde začít :D My dva jsme se asi moc nemuseli,ale to je doufám pryč. Párkrát jsme spolu teďka popsali,jsi fajn admin,a připadáš mi jako pohodář a kliďas. Máš luxusní závody,práce v AT na jedničku. Pokračuj v tom. Jsem rád,že jsem Tě víc poznal a uvědomil jsi že jsi fajn člověk.Palec nahoru

závody musia byť rofl

ale jasné, niečo potrebuješ alebo poradiť pomôcť tak nieje problém, keď viem tak pomôžem. Na serveri ťa vídam a tiež pohoda takže nieje o čom.

prihlášku do AT máš, možno ti padne karta. to ukáže čas Smile

Citácia
Mia_ napsal:

Inteligentný človek, vela som sa o tebe dozvedela cez túto tiež nadmerne inteligentnú, šarmantnú vizitku. Spolahlivý admin, nedá sa s ním manipulovať. Proste jedinečný. Inač, zastav sa v Petržalke niekedy. Kytka pro tebe

tolko chvály. červenám sa :D

ďakujem Ti Smile

takže petržka, to aby sme niekedy zašli na rande :-P Tvoja fotka mi vždy dvíha tlak. Evokuje vo mne bujné predstavy rofl

často sa vozím len tak po ba, relax, hudba takže keby dačo tak v klude kontakty. Môžeme popísať.
RaDeoN_
takže začnem, podla mňa jeden z najlepších adminov, ak nie aj najlepší.. úplne sa stotožňujem s tvojimi názormi pomaly na všeko. je vidno že niečo máš v hlave narozdiel od ostatných a nieje toho málo... si aj super admin robíš mega závody a máš super kreatívne nápady čo sa cení .. podla mňa si zaslúžiš velký rešpekt za to čo robíš a dúfam že s tým neprestaneš Smile)

big up Peckaaaa
f86
ďakujem pekne za milú pochvalu, ale netreba to preháňať rofl

snažím sa, možno som niekedy prísny a odmeraný ale aspoň je vidieť že sa so mnou nedá manipulovať.

závody musia byť Smile vniesol som na sp trošku môjho inžinierstva a som rád že sa to hráčom lúbi a že sa vedia zabaviť a to je ta vďaka za to viac hodinové úsiie pri stavaní. Možno si to raz aj ty vyskúšaš aké to je z tej druhej strany plnej príkazov.

ďakujem ešte raz a poslúchaj na serveri rofl
Masina
Pekná vizitka Smile *Dobrá práce*
f86
ďakujem Relax
asthenic
Velký pán mohykán. Človek s hlavou na správnom mieste. Ako pozerám, tak balíš čo sa dá. :D Ale veď treba, polovičku na život. Dlho som tu neregistroval takú povahu akú máš. Vyrovnaný. Vieš do čoho ideš, cenené. Petržlákov poznám ako svoje ruky, viac menej aj z tých temných kútov. :D Ale ty taký asi nebudeš. Určite. Je vidno, že máš (prepáč :D) 30 rokov. Možno ešte niekedy popíšeme v AChate. Kvalita.

.. Daj Skype do SZ. Pohoda
Upravil asthenic dňa 09.03.2014 20:42
f86
alebo ked ta neprijmu a mna vyhodia tak v pm rofl

jasne treba balit, vsetko je to o komunikacii, a ako sa povie, som zdravy heterac :D

dik za koment, treba sa drzat moralnych a slusnych zasad serveru a cesta sa ukaze, na serveri ta vidam dlho, skusenosti mas tak drzim palec, snad ti to v buducnu vyjde...

skype mam v admin team :D
Frenk98
Vizitoš je nádherná, co se týče hráče - Schopný admin kterého jsem dříve neměl v oblibě ale to se změnilo až když jsem tě poznal ''více'' ;) Pokračuj v tom co děláš
Rap
Vizitka nádherně zpracovaná. Na serveru ses mi zdál jako jeden z nejhodnějších administrátorů.
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov
13%