Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vaše úspechy v League of Legends
SvKBarney
Jarax na lvl 12 celkom good. :-) Ak niekto chcete dat môžme dať summoner rift 5vs5 premade. už mám 6. 4 si ma pridajte na skype sp_barney
DrateK
Jak jste na tom se skinama, ikonama apod.? Chlubte se, ať to tu trochu ožije, pro mě je tohle jediný čitelný téma tady. :D btw. kdybyste někdo potřeboval poradit, tak mi sem napiště klidně Smile

Skins: Tady + Spirit Guard Udyr, kterýho to zatim neukazuje, protože je novej

Ikony: img.tpx.cz/uploads/icons.jpg
Rix
Citácia
Dratecek napsal:

Jak jste na tom se skinama, ikonama apod.? Chlubte se, ať to tu trochu ožije, pro mě je tohle jediný čitelný téma tady. :D btw. kdybyste někdo potřeboval poradit, tak mi sem napiště klidně Smile

Skins: Tady + Spirit Guard Udyr, kterýho to zatim neukazuje, protože je novej

Ikony: img.tpx.cz/uploads/icons.jpg

Ty si prostě blázen :-D rád bych si s tebou dal někdy kolo, protože mě zajímá, jak bys posoudil mé """"""hraní"""""" :-D
SvKBarney
Mám zatial iba dva skiny. :D Na Caitlinu tu rusku. A na Varusa toho orandžového.
Drátku? kolko si do toho dal? :D
Respy
Skinov mám celkom dosť ale to neni podstatné :D. Najlepšie sa mi hrá asi za Blitza (supp) a za leeho (jungle,mid) ešte luxka je v pohode ale ako vravím za blitza hrám teraz často lebo som celkom chytil grab do ruky :D
DrateK
Citácia
SvKBarney napsal:

Mám zatial iba dva skiny. :D Na Caitlinu tu rusku. A na Varusa toho orandžového.
Drátku? kolko si do toho dal? :D

Já osobně asi 900, zbytek mam z turnajů a ještě mamka dostává paysafecard jako bonus v práci občas. :D
SvKBarney
Z turnajov? A to ako? :D
DrateK
ESL turnaje, konkrétně go4lol, pak ještě nějaký 1v1 turnaje o RP, ale ty se už moc nepořádaj. :D
SvKBarney
A ako sa na taky turnaj dostanem? :D
DrateK
Si to najdi na netu někde :D na go4lol potřebuješ celej tým a hlavně je tam dost diamond týmů, tak nevim, jestli tam budeš mít nějakou šanci :D a 1v1 turnaje sou každý jiný.

Jungler can't carry the game they said Smile

img.tpx.cz/uploads/yolo.jpg
SvKBarney
Tak dalšia hra bohužial nemám screen lebo mi to nehodilo tu tabulku. Ale skončilo to 19/2/7. Vyhrali sme to aj napriek tomu že som mal celý tým polakov. Ale jeden slovak utahá všetko. :-) + tu mám dalšie hry čo som odohrál.
[IMG]http://i39.tinypic.com/2w385t3.jpg[/IMG]
[IMG]http://i39.tinypic.com/2hygopd.png[/IMG]
[IMG]http://i41.tinypic.com/2gxr5mw.png[/IMG]
Upravil SvKBarney dňa 21.07.2013 17:41
Rix
Barney jak se jmenujes? :-D
SvKBarney
Barney81
Ruda
Diamond 1
Druhé místo Go4LoL
Další menší turnaje

Screeny nedám, jméno nedám.
Spooky
Trošku menej ako drát, ale stačí mi to :-D (btw: Ten bronze pohar je vlastne gold, len je ošuchaný trošku... :DD)

img.tpx.cz/uploads/Icons.jpg
SvKBarney
Ruda screny nedám meno nedám tak to tu nepíš jžš. Zas admin tak sa robi dôležitý. A spooky ty hráš LoL? No LoL musime zahrať :D. Pridaj si ma Barney81 a dame hru.
Spooky
Nejako to tu zomrelo :D

Takže využivate ten item sets? :D
Ak áno tak využivate to ako sivHD? :D
img.tpx.cz/uploads/siv%20HD%20shop.jpg
Mythron
Citácia
SvKBarney napsal:

Ruda screny nedám meno nedám tak to tu nepíš jžš. Zas admin tak sa robi dôležitý. A spooky ty hráš LoL? No LoL musime zahrať :D. Pridaj si ma Barney81 a dame hru.

Nerieš,v skutočnosti je v bronze a nadáva na ostatných QQ.
Ruda
Citácia
Mythron napsal:

Citácia
SvKBarney napsal:

Nerieš,v skutočnosti je v bronze a nadáva na ostatných QQ.

Když si to myslíš tak tě v tom nechávám, ale naposledy jsem někde dal svůj nick a přicházelo mi 20 zpráv ať je potahám, Navíc nejsem ten z QQ dětí co si myslí že jsou v bronze kvůli polákům, celá ta hra je o skillu.
DrateK
Mě tady naštěstí o potahání nikdo nepsal :D Mě jen zajímá, jestli tě znám z lolka nebo ne. Smile kdyžtak mi napiš nick do zpráv, byl bych rád, nebudu žebrat o potahání. :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%