Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Návrat Voj. techniky
Bony
Citácia
Loukas napsal:

Citácia
Bony napsal:

Stejně jako wlcacek s tímhle návrhem nesouhlasím. Jelikož se voj. technika zrušila kvůli bordelu bylo jen správně. Ted tu sice žádáte aby se voj. technika vrátila ale za pár dnů budete tu škemrat aby se zrušila jelikož nějaký dítě vám proletí s hunterem nad hlavou a bude vás odstřelovat. Tímhle způsobem se potom také mstili hráči jiným a znovu. Jelikož jsem odpůrce téhle věci tak s tímto návrhem nesouhlasím. Mě stačilo párkrát když mi někdo ničil mise jen tak ze srandy. Za mě Špatný . Mělo by to jen 3 věci . 1. Stoupla by cena přeskočit levelu. 2. Dělalo by se stímhle zase jen bordel. 3. By tu nabilo spousta banů. A pokud chcete si zablbnout v NEVADĚ máte 2x Rustler s tím si můžete lítat do aleluja a střílet .

Mělo by to 3 věci hm.. Takže bany to by bylo dobře, že by byly aspoň by tu nebyli kidi. Dále jak si psal, zvýšila by se cena přeskočit level, což je také dobré. A, že by byl bordel to se nedá říct.

Asi takto, ty si myslíš, že by jsme po týdnu, opakuji po TÝDNU! škemrali po odebrání? To se pleteš. Hele hraji tu už nějakou dobu a za ten čas co jsem zažil voj.technika se mi ani 1x nestalo, že by mi někdo zničil misi voj.technikou. Možná párkrát. Omýváš tu pořád dokola stejné věci co jsou nad tebou.

Já jsem nepsal přesně vi ale bral jsem to jako za všechny. Jelikož já jsem se tu asi vrátil po několikátý a zažil jsem tady voj. techniku tak když tu byla dělalo se sní zde jen bordel. To že by se zvětšila cena přeskok lvl taky by se to t začalo skupovat ve velkým. Což by tu z toho byly dobré vídělky to je možná jediné. Ale počky pokud se zde nenavíší LVL a voj. technika tu bude povolená tak ti s kámoši ukážu že tě to nebude bavit nevihrožuji ale jen abys věděl že toto byl oprus. Byl by možná i pro zavedení říkám možná tak by se tu museli zavést další pravidla kvuli technice a mezi jedním z nich by muselo být že opakované zabití voj. technikou za určitý čas atd. by se trestalo banem. To by také možná donutilo aby se trochu s tímhle krotili ale stále jsem raději pro Špatný
Upravil Bony dňa 16.12.2013 21:16
Load
Víte jaké to je,ten pocit,ten adrenalin být terorista a ukradnou vojákům huntera,dřív o to byly rvačky.. Teroristi a vojáci se sestřelovali kvůli tomu,byla to ohromná sranda.. Jak jsem potkal Tripla (Undertakera) To byla paráda,nedá se to ani popsat..Smile Vrátit !! :D
Loukas
Hele spawnkill je jak pro voj.techniku tak i pro zabíjení deaglem. Je to úplně stejné. A řeknu ti, hodně jsem s ní toho zažil (fajn asi né tak jak ty), ale i přesto pořád nemůžu pochopit to zrušení. Stačilo jednoduše nastavit pravidla, kdo je nesplní tak má ban. Nemusí se hned rušit.
SmouKy_
Citácia
Bony napsal:

Citácia
Loukas napsal:

Citácia
Bony napsal:

Stejně jako wlcacek s tímhle návrhem nesouhlasím. Jelikož se voj. technika zrušila kvůli bordelu bylo jen správně. Ted tu sice žádáte aby se voj. technika vrátila ale za pár dnů budete tu škemrat aby se zrušila jelikož nějaký dítě vám proletí s hunterem nad hlavou a bude vás odstřelovat. Tímhle způsobem se potom také mstili hráči jiným a znovu. Jelikož jsem odpůrce téhle věci tak s tímto návrhem nesouhlasím. Mě stačilo párkrát když mi někdo ničil mise jen tak ze srandy. Za mě Špatný . Mělo by to jen 3 věci . 1. Stoupla by cena přeskočit levelu. 2. Dělalo by se stímhle zase jen bordel. 3. By tu nabilo spousta banů. A pokud chcete si zablbnout v NEVADĚ máte 2x Rustler s tím si můžete lítat do aleluja a střílet .

Mělo by to 3 věci hm.. Takže bany to by bylo dobře, že by byly aspoň by tu nebyli kidi. Dále jak si psal, zvýšila by se cena přeskočit level, což je také dobré. A, že by byl bordel to se nedá říct.

Asi takto, ty si myslíš, že by jsme po týdnu, opakuji po TÝDNU! škemrali po odebrání? To se pleteš. Hele hraji tu už nějakou dobu a za ten čas co jsem zažil voj.technika se mi ani 1x nestalo, že by mi někdo zničil misi voj.technikou. Možná párkrát. Omýváš tu pořád dokola stejné věci co jsou nad tebou.

Já jsem nepsal přesně vi ale bral jsem to jako za všechny. Jelikož já jsem se tu asi vrátil po několikátý a zažil jsem tady voj. techniku tak když tu byla dělalo se sní zde jen bordel. To že by se zvětšila cena přeskok lvl taky by se to t začalo skupovat ve velkým. Což by tu z toho byly dobré vídělky to je možná jediné. Ale počky pokud se zde nenavíší LVL a voj. technika tu bude povolená tak ti s kámoši ukážu že tě to nebude bavit nevihrožuji ale jen abys věděl že toto byl oprus. Byl by možná i pro zavedení říkám možná tak by se tu museli zavést další pravidla kvuli technice a mezi jedním z nich by muselo být že opakované zabití voj. technikou za určitý čas atd. by se trestalo banem. To by také možná donutilo aby se trochu s tímhle krotili ale stále jsem raději pro Špatný

Seděl si někdy na SP za hunterem ?
ViNceNzoSvK
Ak mam povedat pravdu tak do kedy bola,voj.technika tak ma ani raz ANI RAZ ma nikto nezabil z hunterom ci tankom pri misii a to som robil kamionistu ci mechanika hlavne za ery Pata a Mata a ona ties ani raz nezabil. To ze vas niekto zabil 3krat tak sa bojite ,tak mu to oplate ,ale problem je v tom ze niektory to nevedia ovladat a tak nadavaju do deti aby si uklidnili nervy a ucinili to co nedokazu z technikou. Samozrejme to je moj nazor ,nie vsetci su taky ako pisem aby bolo jasno.
kodeks
NE NE NE NE NE a NE ... aspoň o nějaký procento se to uklidnilo .... celou dobu se bojovalo za to, aby se to zakázalo a najednou se ten bordel má vrátit zpátky do ulic?? v žádným případě NESOUHLASÁM.
wlcacek
Hele Vy dva všeználci.... zažil jsem voj. techniku jako hráč, jako administrátor. Když si představím že jsem jek convoy a nějaké pako přilétl s Hydrou, či Hunterem a zlikvidoval nám celý convoy tak bych z toho vytekl (a tomu se říká ničení hry) a věř tomu že to nebyl jen nějaký (jak Vy o sobě říkáte) kid. ale kolikrát to byl i hráč s nahranýma pomalu tisíci hodinama.

Zaplať pán bůh toto neprojde.a za to jsem moc a moc rád.
Undertaker
wlcacku hovoris ako keby ta streala hunter cely den

ta ti par krat znicil misi a co ? uplne sami ked vas daky kid

pocka na moste a rozstrela z RPG rofl

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
kapr
Sice už nehraju, ale právě ta vojenská technika mě vždycky bavila :D nebylo nad to vystřílet tu hlavní ulici v LV s hydrou :D (když jsem začínal) ale jelikož je na serveru 400 slotů tak to nemá cenu, nešlo by to uhlídat.
Upravil kapr dňa 16.12.2013 21:42
ViNceNzoSvK
Ja som si isty ze to neprejde ,ale ako diskusia a problemoch z voj.tech sa mi to paci.
wlcacek
Citácia
Undertaker napsal:

Věř tomu že každá druhá mise takto skončila.
RYSY
Citácia
wlcacek napsal:

Citácia
Undertaker napsal:

Keby niekto prišiel s rozumným systémom na voj techniku možno by nebol žiadny bordel Smile
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
wlcacek
no tak nějaký vymyslet . ale takto to neprojdeSmile
ViNceNzoSvK
Stacil by seasparow .
sehnyzj
Tak dejte kolem pouště zelenou zonu a za tuhle onu nepujde s voj technikou zajet šoupne vás to z5 když budete chtít za ní.
RYSY
Citácia
ViNceNzoSvK napsal:

Stacil by seasparow .

Aj tank ten až tak vela toho nenapacha kým tam nesedím ja :D
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
wlcacek
a nebo Vám to dát do virtual world :D tam si s tím dělejte co chcete :D
Undertaker
Citácia
wlcacek napsal:

a nebo Vám to dát do virtual world tam si s tím dělejte co chcete

no temu sa mi ozaj tazko veri ale ked to napises ty ta to bude aj pravda

lebo vacsinu my sme na tym behali a sekali sa v AREA 51 s vojacikmi

ve virtualu nam to bude vies na co rofl .. a uz je tam DM ale to je nuda

Upravil Undertaker dňa 16.12.2013 21:56
_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
ViNceNzoSvK
Neviem niak nemam napad na to aby bol premyslena voj.technika ale urcite by som bol za nieco rozumne.
Teczka83
Souhlasím, ale od 1700 hodin a 490. levelu
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasov
21%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasov
38%
Budu hrát SuperPařbu