Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vikush :) - Editovaná v3
Zacek
Až teď si uvědomuju, že sem ti sem eště nic nenapsal B)
Tak teda, kde bych začal :D Super hráčka ! Není pochyb. Vizitka hezky zpracovaná a vím o tobě víc heheheee a samozřejmě, že se těšim na sraz Smile

Jo a Vikuš ?? Nepij uš Dáme si jedno nee? Zle
Upravil/a Zacek dne 17.07.2014 03:28
Vikush
Oh Dano :D ďakujem, neboj neboj :DD Dáme si jedno nee?
Zacek
To ''Oh'' vypadá tak .......... :D A mimochodem se mi strašně líbí to Dano Kytka pro tebe A su na tebe zvědavý na sraze ;) :D
Vikush
Dano, dano.. na čo hneď nemyslíš :D Tak hádam to vyjde, ja som tiež zvedavá na pár ludí :D
DenisWeisz
parádička, super vizitka jazyk :D
Vikush
ďakujem Denis Smile
Rosta
Povedena vizitka ,at se ti daří;)
Zrušený účet
img.tpx.cz/uploads/rtjertje.png

Ha ! Dostala jsem se tam taky. jazyk Už dřív jsem se tam dostala, ale nějakou záhadou jsem ten screen ztratila, tak jsem to musela udělat znova a vyfotit. rofl

Jinak vizitka je na mě příliš růžová. :D Jinak jako hráčka se dáš.
A já, že jsem ukecané děcko ! Já a ukecaná ! To jsi kde vzala prosím tě. *hehehe*
Vikush
ďakujem rosta, kikuš, šikovna!! :D my sme tam skákali včera v noci. No jo mám rada ružovú - šedú :D, k tomu ďalšiemu, neviem, jak to jama myslel, ale ukecanosť tam je, čož je dobré. rofl
crime
Vikush? Jsem rád že jsem tě poznal a ty SpawnKills promíň . Promiň
Vikush
Crime, v pohode :D Smile
crime
Doufám že jsme v pohodě *Zatancujem* Někdy musíme zase zavolat ! Pusinka pro tebe
Vikush
Áno crime sme a máš pravdu, niekedy musíme zase zavolať :D
crime
Tentokrát už budu mluvit. Správně
Vikush
:D super, aspoň sa nebudem rozprávať "sama so sebou" :D Smile hádam ti ten mikrák pojde :D
jaraxxx
Super vizitka! Fajn hráčka. Smile
Vikush
:D ďakujem jara Smile
Yamatino108
Citace
Yamatino, alias Jama, takže s týmto starcom som prevolala na skype asi najviac :D, naše skákanie do dier a ták veď vieš starý :D Bridge na gangu, prevoz dodávky :3, nočné chvíle na super parbe :D samozrejme máme toho spoločné viac, keďže koníííky že jo :D Som strašne rada, že som mala možnosť ťa spoznať.

Díky vážim si tohoKytka pro tebe.Nikdy nezabudnem nna tie naše zážitky :3.Aj ja som rád,že ťa poznám.Vydrž tu s nami dlho ešte.A haters si nevšímaj ;).S tou dodávkou to bolo o držku raz sme spolu volali ked sme prevážali :D.Teším sa na sraz kde ťa spoznám osobne Smile.
Vikush
Ani ja na to nikdy nezabudnem, zabudnúť sa na to nedá :D Haters.. no to je tak, hatujú pritom nepoznajú, čož sa tak považovať nedá :D Síce to sú len 3 ludia ak sa nemýlim ale aj tak, im to niekedy dopne a prestanú hodnotiť ludí bez toho, aby ich poznali Smile
Citace
raz sme spolu volali ked sme prevážal
To znie jak keby sme spolu volali len 1x :D :D.. Aj ja sa teším, hádam to vyjde Smile
LuKi_
Citace
Luki_, no takže muž moj, spoznali sme sa tak, keď si išiel s tumikom a spolkom kupovať oblečko :D to si pamätám úplne presne. Aj keď som si na začiatku myslela.. že si robíš srandu :D tak to bolo super :3, všetko na gangu, stunty, cs-ko. Dá sa s tebou dobre pokecať a máš v hlave jasno, ideš si za svojím čož je super Smile
Jéé díky :*
Citace
ideš si za svojím
No a také řeknu něco na plnou hubu a na rovinu Smile
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví