Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Respy - vizitka
SVKDominus
Nepoznal som ta az tak ale vela stastia do zivota a niesi sam kto konci na SP Sad
Zrušený účet
škoda že končíš kamarát Sad
Cagaj
Stálo ti to za to ? Ban by ti vypršel za 10 hodin ...
Respy
nie nestálo cagaj ale je to jedno Smile a díky all Smile
niko
GL in real lifee Respy Sad
_RadicaL_
Nwm co psat ale mel sem se u tebe dobre
Kapo
Tak sa maj kámo Sad GL In real life
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
Chicago_Girl
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ SadSadSad To mě nemužeš udělat PláčuPláču dpč dneska je hroznej den....nééééééé prostě néééé !!!! nikam nejdeš!!! Já tě FAKT NEPUSTÁM SadSadSadSad Ách jo..tak asi už tě tu neudržím že...tak si běž když chceš ale nerada jsem...Sad mrzí mě to Sad Tak se aspoň měj v reálu a hodně štestí,hodně penízek,úspěchů ve škole a hodně holek ;) :D Smile Dám ti pusuDám ti pusuDám ti pusu Pusinka pro tebe už nebudeš můj syn :/Sad *Pláču* *Pláču**Pláču**Pláču**Pláču**Pláču**Pláču* Pusa Dám ti pusu ách jo...Pláču(
Boss
Vy ho ani neznate a prozivate to tu jak kdyby ste ho znali cely zivot vzpapatujte se trochu je to jen hra omg
NISSAN_350_Z
Dobrý hráč, bola s tebou sranda, škoda, že si "obcházel ban" mohol si tu ešte zostať, tak nič. Maj sa a nech sa ti darí v RL life Smile
_PrOKill_
Mamka, máš ešte synčekov, ale ten Najlepší je Respy.. Sad Škoda, že končíš...Si moc dobrý kámoš, perfekt hráč a braček Smile Je to smutné no....*Pláču*
_Sh0ck_
GL v reálu REspy Smile
Hroch12
Respy....škoda že končíš, byl si dobrý hráč i kamarád.*Pláču* Já taky už skončím. Asi.
Xena
respa nieeee :/ :O....to je škoda...prečo chcete všetci končiť?
Respy
pretože mám perma xanička Smile a neskončil by som ... ale máto aj svoje + budem viac tráviť čas nad knigami Smile Sad

EDIT:Dakujem hetúšš a pozrav killera viem že tu má perma Smile
Xena
perma? :o *Angry* Respy bol si super hráč aj super vnuk aj super kamoš :D Sad
LuKe
Škoda no..................Vela šťastia v živote.Smile)
Nick
Citace
OrAnGe napsal:
Dobré v Reálném životě.

A Cagaj neříkej někomu aby vypadl a už se nevracel.

Když máš už slabé slova tak už nic nekomentuj a můžeš vypadnout a už se nevracet.Ty tvoje inteligentní věty nemají žádný význam a sou pro smích, pokud chceš někoho buzerovat a ještě mu ničit vizitku tak buzeruj sám do sebe.Je ti 20,ale jak se chováš,tvůj rozum a speciální slovíčka nás nezajímají jediný ty musíš poškozovat hráče. Jsem rád že tu nejsem ještě by si mě poškodil a nemohl bych se nadechnout čerstvého vzduchu.

Respy a pěkná vizitka,dobrý hráč.

Zbytečný post... akorát tak o banána
Jinak Respy moc sem tě neznal ale hodně štěstí v reálném životě nebudu jako ti ostatní co to musejí napsat ve zkratce že by jim ruka upadla...
Ajo82
Respy, viem že pri tých posledných GR si o mne asi dost začal pochybovať (veď ty vieš), ale ja ťa stále berem ako kamaráta, nech sa ti darí v real life Smile vela štastia Smile určite sa dakedý vráť aspoň pozreť Smile
Respy
dakujem vám ... ajo neprídem ... na Respy ban nemám ale keby že sa prihlásim dostanem Smile
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%