Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

RaTy (2012 - 2019)
RaTy_
Gloode diky, vždycky jsem chtěl aby se někdo těmi videi něco přiučil Smile
Kuboo není zač, vzpomínek není málo a cením si toho
Rudo To bych nečekal Rudo, díky moc. Před Tebou jsem měl vždycky největší respekt, byl jsi pro mě asi nejlepší admin co byl na sp a ve svých časech i luxusní sawner a gangster. Na IB nezapomenu.
Upravil/a RaTy_ dne 29.08.2018 19:56
SEPARIS
Moc pěkna vizitka a určo v poho tejpek :D jinak dost luxusni Grka no
RaTy_
dík Lukáši, tohle jsem ani nečekal, cením Smile co se tyče žadosti a pbanů, ano chápu.. prostě mi někdy rupnou nervy
Upravil/a RaTy_ dne 02.09.2016 23:01
Koky
Veljkej pán a ta vizitka je fajnová. :D
Kriss
Můj oblíbenec.*Andílek*:D
Floatin
sef sefov,pre mna najlepsie grkar.gl hf do buducna
Zrušený účet
Nevím proč, ale jsi jeden z mála "gangsterů", který mi nevadí. :D Jen tak dál.
RaTy_
diky vám!
Upravil/a RaTy_ dne 29.08.2018 19:59
Frenk98
RaŤas Pivo Já můžu snad jediné říct, a to je díky. Protože právě ty jsi mi dal šanci v Drunk Guys pokud si ještě pamatuješ a to byli asi moje jediné zkušenosti s gangem, které za něco stály :D Díky za super GR při kterých jsi mě toho hodně naučil a nikdy na mě neřval za spoustu chyb Palec nahoru
obrik151
Raty si pán :D Ty si bol vždy ten jediný čo dokázal najazdiť za deň viac rs ako dokázal Fellaz prehrať :D a v IB to boli zlaté časy Jede jede mašinka
RaTy_
fany jj na to si pamatuju, dik ze jsi byl v gangu Smile
obriiik to co fellaz prohral nedokazal najezdit uz nikdo :D:D IB byl top gang.. diky bracho cenim
Vojta369
jsi frajer dik za to co jsi mě naučil x)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=20262

Ahoj Kacko,

musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě.

Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka.

A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise.

Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet?

Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc.
Geroj
Scéna je pochovaná tak davaj :D
media.giphy.com/media/xTiTnzP35i5Dv8maje/giphy.gif
RaTy_
dik aj ty vojto x)

+pár změn, aktualizace
Logan_
Tento chalan je šaman #typek Hi
Mixer
Raty pěkná vizitka xd Pokec v pohodě s tebou hlavně ta aktivita na ts xd to se mi na tobě a gangu líbí
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
imgtpx.cz/uploads/podpis%20nem.27d1ff41_GYLtk4e_61f2af80.png
RaTy_
dik aj ty rio
vláďo dík s tebou se taky dá pokecat:D
nico díky, taky jsem rád že jsi u nás Smile
Upravil/a RaTy_ dne 15.01.2017 21:21
NiKo_
Ako hráč no neviem neviem...
vizitka pekná takže pozdravuje ťa krysa
Upravil/a NiKo_ dne 18.04.2017 13:48
aure
ha 2. meno v top hracoch cs raty ondryku
Logan_
zapaty raty, best of *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
10 Hlasů
20%
Akce smrti
3 Hlasů
6%
DM
4 Hlasů
8%
Vyřazka
7 Hlasů
14%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasů
16%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasů
29%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 21