Informace o serveru
Číst diskuzi
♕ Redžíího Vizitka ♕
|
|
Mordis |
Přidané 20.11.2016 22:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 2009
Založený: 07.10.13
|
Ahoj Regíno! ![]() Nechápu jak to že jsem ti tu už dávno nehodil koment, ale tak času dost tak to napravíme! Takže, vizitoš je sice stručný ale informací je tam víc než dost. V jednoduchosti je síla! ![]() Jsi fajn klučina co mi pomohl vždy když jsem ho o pomoc požádal. Je dobré vědět že tu jsou lidi co ti prostě pomohou a berou to jako "samozřejmost" za tohle si tě vážím ![]() To by byla vážnější část. Ty já rád ![]() A teď přejdeme na tu zábavnější ![]() Jsi fajn klučina s kterým se dá pěkně pokecat, zasrandovat ale víš kdy je to už moc a to je taky fajn vlastnost. Máš strašně rychlé a mrštné prsty ![]() ![]() ![]() Mám rád smajlíky kdyby sis nevšiml *Andílek* ![]() Co víc napsat... Díky ti za všechny rady co jsi mi dal, za super pokec a další budou následovat! Tak se zatím měj Regíno ![]() ![]() PS: Gilotinu jsem nenašel, ale nějaké štípačky jo, takže bacha ![]() ![]() |
|
|
Reggie_ |
Přidané 12.12.2016 21:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 3395
Založený: 02.05.15
|
Citace Mordis napsal: Fuuha, Ty ses ale rozepsal, a to jsem si tu toho všiml až skoro po měsíci. ![]() No samozřejmě Ti chci velice poděkovat, jsi jeden z mých oblíbených kolegů, takovej pohoďák, dá se s Tebou na všem domluvit a seš ochotný, viz teď nedávno, když jsem Tě o něco požádal a byl bez práv na serveru, vážím si toho. ![]() Já mám taky smajlíky velice rád, máme něco společnýho. ![]() I když už seš nějakou dobu administrátorem, tak Tě stále beru jako takovýho helpera, akorát s plnýma právama no. ![]() ![]() ![]() Takže ještě raz, děkuju za komentář, potěšilo, měj se. ![]() Upravil/a Reggie_ dne 12.12.2016 21:30 |
|
|
NiKo_ |
Přidané 19.12.2016 17:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 543
Založený: 11.07.16
|
Ahoj Reggi ![]() Máš strašne krásnu vizitku tak ti ju okomentujem. ![]() Na SuperParbe ťa stretávam často a si vynikajúci Administrátor. ![]() Som rád že som ťa spoznal. ![]() Tak ja ti prajem vela úspechov či na SuperParbe, alebo v Reale. Tak zatial ahoj a šťastné a veselé Vianoce. ![]() ![]() |
|
|
mtr1 |
Přidané 19.12.2016 19:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 127
Založený: 11.07.16
|
Ahoj Redžíí![]() Top vizitka ![]() Hlavně kamaráád mechaniik♥ Vynikajicí Admin,Správce Gangu..Doufám že někdy dáme ten srazík ve slavkově ![]() ![]() Drž se v AT,a aji na SP |
|
|
SEPARIS |
Přidané 11.01.2017 19:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 177
Založený: 03.03.16
|
Dost pekna vizitka a jediny admin co má smysl pro humor |
|
|
Reggie_ |
Přidané 19.01.2017 11:52
|
|
Díky moc chlapci, vážím si toho! ![]() |
|
|
Brendy |
Přidané 19.01.2017 12:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 533
Založený: 24.01.16
|
Vizitka sa ti dosť podarila, je tam všetko podstatné a ladí to aj farbami a si jeden z mojích najoblúbenejších adminov, pred tebou je už len jedne. Tak sa opováž dostať nižšie. ![]() |
|
|
Reggie_ |
Přidané 25.01.2017 00:39
|
|
Citace Brendy napsal: No mně osobně se to moc nelíbí, už plánuji nahodit brzy nový design, takže to bude vypadat lépe ![]() A díky za komentář, stále se držím, tak doufám, že se nic ne****e, protože bych toho litoval ![]() |
|
|
Rich |
Přidané 04.02.2017 21:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Jeden z mojich najoblúbenejších hráčov na SP vieš mi vždy pomôcť si na tom mieste na akom máš byť fešák ![]() ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Reggie_ |
Přidané 04.02.2017 22:37
|
|
Vždy k službám, rád pomůžu! *Hraju* Citace Rich napsal: To nevím teda, na to jsem moc línej, abych někam dojížděl ![]() |
|
|
Kurkuma |
Přidané 26.02.2017 01:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 1035
Založený: 04.09.14
|
Asi sám víš, jak jsem byl překvapen, když jsem dal /admins a ty jsi tam měl Helper. Nechápal jsem proč. Ty, který by mohl vykonávat všechny funkce zároveň a odváděl by jsi je na jedničku. Byl jsi pro mě hroznej vzor už před postem Helper. Po celý post jsem tě respektoval a stále si byl můj vzor. A i když si teď "obyčejný" Helper, tak pro mě budeš stále někdo, kdo svojí práci nikdy nezanedbával a když bylo potřeba tak to udělal. Dokázal si toho hodně a věřím, že se do AT brzy vrátíš, protože tím že tam nejsi přišli o jednu z největších posil a kapacit. Vystřídal si hodně funkcí. Ale tak jak to začalo, tak to i končí. Máš nejrychlejší prstíky ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 26.02.2017 07:08
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7413
Založený: 28.01.14
|
Přesouvám zpět mezi hráče ![]() |
|
|
Brendy |
Přidané 26.02.2017 07:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 533
Založený: 24.01.16
|
Citace Reggie_ napsal: Ešte nedávno som ti sem písal, že skús to posrať, no čo už, prajem Ti príjemnú nudu medzi hráčmi. ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 26.02.2017 19:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 7501
Založený: 28.10.13
|
Koukám, že tady jsem ještě nerozdával svoje rozumy a hejty, což musím napravit. Jak vtipný, že tě museli vyhodit, abych si tvé vizitky všiml... Dejme tomu, že seš úplně blbej, když ses nechal vyhodit, ale vysvětlím ti proč to tak bylo. Z toho co si mi psal si porušil jednu mou dobrou zásadu a radu - kamarádství tu nemá místo a v AT dvojnásob. Nicméně jsem rád, že jsi byl pevnou součástí "mého" týmu za mého vedení a jsem také rád, že jsem se na tebe mohl spolehnout, byť jsem tě občas podezříval z nepěkných věcí a doteď vlastně nevím, jestli má důvěra v tebe vložená byla oprávněná nebo si mi jenom kecal jako hnusná krysa. Ale protože tě považuju za pána a jednoho z nejinteligentnějších lidí v AT a vůbec z těch, které jsem tady poznal, tak ti věřit musím i kdybych nechtěl. Díky! Jo a dávej si na mě bacha nebo si tě v tom Jihomoravským kraji najdu, víš jak... ![]() ![]() ![]() |
|
|
As3 |
Přidané 27.02.2017 09:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 376
Založený: 03.04.16
|
No jo, hodně štěstí mezi hráči ![]() Vítej v našem Teamu ![]() Jinak vizitka pěkná,hráč je taky v pohodě, nějaká ta sranda tam byla Admin si byl jako vzor no nevadí, hodně štěstí |
|
|
Reggie_ |
Přidané 14.03.2017 21:51
|
|
Citace Kurkuma napsal: Nechci se opakovat, ale napíšu to znovu - díky, toho si fakt cením! Citace Brendy napsal: Holt vše jednou končí.. ![]() Citace As3 napsal: Díky za názor. ![]() Citace Ondrah98 napsal: To už jsem taky pocítil, ale tak co, věci se stávají, mě to ani popravdě tak netrápí, alespoň teď nemusím řešit sra*ky a můžu "odpočívat". ![]() Krysa určitě nejsem, myslím si, že důvěru jsi ve mě vložil oprávněně, já opravdu nemám zapotřebí si vymýšlet nějaký pohádky nebo něco, jen abych si zachránil svou vlastní prdel. ![]() No co napsat, od Tebe bych opravdu nečekal, že mě budeš až tak chválit a považovat mě za něco víc. Já si jen plnil svou práci, nic víc. ![]() Tak to abych si už začal opevňovat dům před Tebou. *MIMCO* A jen tak, dokonce jsem psal do skupiny, v kterým městě bydlím. ![]() ![]() A nezapomeň na legendární větu od nejmenovaného člověka.. ![]() |
|
|
Eme |
Přidané 14.04.2017 23:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 401
Založený: 03.09.16
|
Čaves reggie, si super týpek. Dobre s tebou jazdí či už v GR tak aj na gčku v dodávke hh. Vela štastia v real life a taktiež na SP. Citace Dále bych zde zmínil pár lidí, kterých si vážím a zaslouží si tu být (později určitě dopíšu více): Kde som ja? hh |
|
|
Reggie_ |
Přidané 15.04.2017 14:34
|
|
Eme, díky, jsem rád, že můžeme být spolu v gangu, někdy mě dokážeš i rozesmát. ![]() Na listinu tě teda dopíšu, aby se neřeklo. ![]() |
|
|
Pegasus |
Přidané 15.04.2017 15:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 322
Založený: 03.04.16
|
Ahoj teplý brat ![]() ![]() |
|
|
Reggie_ |
Přidané 15.04.2017 16:06
|
|
Seva kámoško, díky za komentář, kdyby jsi náhodou případně chtěl prodat firmu, víš komu se ozvat. ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
7 HlasůBudu s rodinou.
5 HlasůVelikonoce neslavím.
10 HlasůMám jiné plány.
7 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.