Informácie o serveri
Čítať tému
MaTy (konec)
|
|
phabez |
Pridané 05.06.2018 16:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 161
Založený: 06.05.14
|
Maty maty maty ![]() ![]() ![]() |
|
|
Budoucnost |
Pridané 05.06.2018 16:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 153
Založený: 09.04.18
|
Ahoj kamaráde, škoda že končíš. S tebou je kopec srandy. Byl jsi dobrý hráč a moderátor. Tvůj odchod jsem bohužel nezastihl, protože jsem taky přestal hrát aktivně. Budeš mi na serveru chybět, ale to je život. Přeji ti hodně štěstí a super zážitků. Měj se fanfárově
![]() |
|
|
Pandy |
Pridané 05.06.2018 16:49
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Tak tohle bych vážně nečekala. Ty, kterému jsem dávala takovou šanci, že se vyšplhá až na post Admina jsi mě celkem zklamal ![]() Něco jsme spolu prožili, někdy bylo dobře někdy menší neshody, ale i tak budeš patřit k celkem fajn lidem na SP a jako kolega jsi byl velká pomoc. Díky za to. ![]() Měj se hezky ![]() |
|
|
Vikush |
Pridané 05.06.2018 16:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 640
Založený: 07.01.14
|
Je mi lúto, že končíš na SP akurát, keď tam konečne s Fapíkom začíname ![]() No rozumiem, že máš dôležitejšie veci na práci. K vizitke, páči sa mi, že je robená prehladne, tak sa v nej dá jednoducho zorientovať a nájsť všetko, čo o tebe človek potrebuje vedieť. ![]() Si dobrý chlapec, tak dúfam, že taký aj ostaneš ![]() S láskou Vikuřka. ![]() |
|
|
DangerRMV |
Pridané 05.06.2018 16:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 1617
Založený: 01.04.11
|
MaTy, tvůj odchod sem rozhodně nečekal, ale asi tě tato blbost brzdila... mohl si být nadějný administrátor a hlavně kvalitní a žádný zákeřák. Vyzařoval z tebe klid. No nic, nedá se. Ať se ti daří. |
|
|
MaTy |
Pridané 05.06.2018 17:04
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Tolik reakcí za pár hodin od editu jsem nečekal teda.![]() Fapik a Viki: vše jsme si řekli na skype, jsem rád, že jsme se poznali a že se v Vikuškou vracíte. Držím vám palce oběma v budoucnu a také díky za komentář. Fjůčr: Díky moc za komentář. ![]() Werýk: Ahoj, tohle jsem taky nečekal, bohužel něco muselo ven a odnesla to SP. Já jsem zklamal vícero lidí.. Po 3 letech se dostat na vytoužený post a pak takto odejít. Zklamalo to i mě, bohužel real je real a já nestíhám více věcí naráz. Snad jsem byl aspoň na tu chvilku pro AT užitkem než kotvou. Ať se ti daří, hodně štěstí. ove: Překvapilo to i mě, bohužel se nedá nic jiného dělat a ztratit víru v realitu nechci. ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
As3 |
Pridané 05.06.2018 17:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 03.04.16
|
Ahoj Matěji, mrzí mě tvůj odchod a poslední měsíc našeho "přátelství", měsíc zpět jsem se hádali celkem dosti a mě už to i přestalo bavit, ale já nedošel sem, abych se bavil o hádkách. Došel jsem ti popřát hodně štěstí a pohody v životě. Něco k tobě. Známe se už něco kolem tří let, za tu dobu jsme měli spolu hoooodně zážitků a pohodové psaní na večer a i přes den. Celkem mě mrzí, že jsi odešel, protože jsi byl celkem i aktivní a věnoval si se hráčům, ale bylo vidět, že posledních pár dní si byl neaktivní a neměl si nějak čas. (Hlavně neber v potaz to, co jsem ti psal na FB, to bylo ze vzteku atp.. ty víš ![]() ![]() Taktéž děkuji, žes byl dobrý kolega "Žurnalista" a na to nikdy nezapomenu! <3 Nezbývá mi snad nic jiného, než ti znovu a opakovaně popřát hodně štěstí a úspěchů. Měj se ![]() Budeš nám tu chybět ![]() Jinak, odblokuj si mě na tom FB
![]() ![]() ![]() |
|
|
Pandy |
Pridané 05.06.2018 17:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Citácia Snad jsem byl aspoň na tu chvilku pro AT užitkem než kotvou. Ať se ti daří, hodně štěstí. Rozhodně ANO a já Ti alespoň za tu krátkou dobu jako kolegovi děkuju ![]() |
|
|
DaJaS_ |
Pridané 05.06.2018 17:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 309
Založený: 28.10.13
|
Ahoj MaTy. Ať se Ti daří, díky za všechno. Měj se hezky, ozvi se někdy na FB^^ Good luck v životě a ve všem ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 05.06.2018 17:57
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1289
Založený: 05.11.17
|
Stejně jsem tě neměl rád. Ale ne, budeš mi tu chybět.. V AT jsme začaly spolu a nebudem si kecat, byl jsi a zatím furt seš lepší než já, dost jsi mě naučil a měl jsi semnou i trpělivost takže za to fakt dík. Hlavně ať se daří v reálu blbečku. |
|
|
Rich |
Pridané 05.06.2018 18:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Čože?????? Po tomto ako to dopíšem, sa idem uistiť, či si naozaj neni v AT. Toto ma zaskočilo, čakal by som to u úplne iných, ale ty si mal pred sebou ,,velkú kariéru." No som zvedavý, kto tam pôjde ďalej ![]() Ale teraz si ma zaskočil, vôbec som to nečakal. Zmeň názor! ![]() Ale vela šťastia v živote ! S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Antihrdina |
Pridané 05.06.2018 18:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 544
Založený: 14.02.18
|
MaTy taky mě mrzí, že odcházíš. Mohl jsi to na toho administratora jednou dotahnout. Lepsi nez KoLoB jsi ale nebyl, to musime přiznat. ![]() |
|
|
Loly |
Pridané 05.06.2018 19:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 1148
Založený: 04.12.16
|
No tak ahoj MaTy... hneď od začiatku si mi bol velmi sympatický (nohomo![]() ![]() |
|
|
Mine |
Pridané 05.06.2018 19:13
|
![]() ![]() Príspevkov: 1427
Založený: 14.06.16
|
Kááámo nieeee... ![]() ![]() ![]() Teraz keď si sa tak dobre rozbehol, ohlásiš koniec... Na serveri som s tebou trošku aktívnejšie začal rozprávať až po nástupe na post moderátora, sem-tam som ti dohodil aj nejaký report. Škoda, myslel som si že práve ty by si sa mohol dostať až na post administrátora. Vizitka inač pekná, priehladná a stručná. Nech sa ti darí v real-lajfe, ahoj, a dúfam že sa niekedy raz vrátiš hrať opäť ![]() |
|
|
Kuba42 |
Pridané 06.06.2018 07:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 356
Založený: 22.10.17
|
Real je real a co se dá dělat ... Byl jsi s Wery a ty moji nejoblíbenější admini, ale teď už je to jenom na Wery. Byl si dobrý hráč,ale také i admin ![]() Ať se ti daří v reálu a taky se na SP někdy ukaž ![]() |
|
|
popi |
Pridané 06.06.2018 14:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 202
Založený: 31.05.16
|
Ať se ti daří šéfe a nezapomeň se někdy ukázat. |
|
|
Barty |
Pridané 06.06.2018 16:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 245
Založený: 28.11.15
|
Maty je opravdu veliká škoda že končíš jelikož jsi dle mého názoru mohl být opravdu dobrý administrátor. Přál jsem ti to už od té doby co jsem já začal působit na OA. Ale jak říká většina lidí, tvůj reálný život je ten nejdůležitější. Né ten virtuální. Tudíž ti za mě přeji hodně štěstí do života a ať se ti daří. Určitě na SP budeš chybět. Co se týče nás dvou tak si myslím že jsme mezi sebou nikdy neměli žádný problém a vždycky jsme si vyšli vstříc. Chvíli jsme měli spolu gang který jsem ti poté musel přenechat kvůli modovi ale cokoliv jsem s tebou na SP podnikl tak jsem si užil jelikož jsme se nikdy nenudili. ![]() Díky a měj se ![]() |
|
|
WardaR_ |
Pridané 06.06.2018 16:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 159
Založený: 26.05.13
|
gl v zivote kamo |
|
|
MaTy |
Pridané 06.06.2018 17:52
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Jelikož mám teď chvilku, tak vám tu s láskou odpovím. Ase: Hádky byly, hádky jsou a hádky budou, ať už je to nejlepší přítel nebo ne. Život se bez hádek neobejde. Třeba se někdy vrátím k aktivitě, ale teď to bude minimálně. Nijak mi to v životě nechybí, takže tak. Díky za skvělého žurnalistu, sice jsi mohl být méně aktivní, abys mi nechal taky rozhovor, ale teď už je to ve tvé režii. Hodně štěstí i tobě. ![]() Wery: Děkuju moc za podporu, nesmírně si toho od tebe vážím. Hodně štěstí s obcházečema a tak, však to znáš z //chatu ![]() Dajas: ozvu se někdy třeba, neboj. ![]() Kolob: Taky jsem tě neměl rád ![]() Rich: Nebudu měnit názor, jednou jsem se tak rozhodl, tak to nebudu měnit stále a stále dokola. Tobě taky hodně štěstí. Třeba se jednou dostaneš do AT, kdo ví. ![]() Qark: díky, všichni jsou lepší jak já. Já jsem troska co se tam neměl dostat ![]() Loly: Děkuju ti za skvělé grka, kde jsi se outoval sam, nezapomenutelný. Bohužel nevím o čem mluvíš, kontaktuj mě na skype a pokecáme o tom. ![]() Majnkraftr: Bohužel, už jsem z těch her vyrostl nebo spíš nemám čas. Ukážu se určitě někdy. Kuba: Díky, moc si toho vážím. Tobě taky hodně štěstí. popič: Tobě taky, ukážu se. Barty: Škoda to je, ale realita je důležitá. Nemůžu prosedět celý život za pc. ![]() Wardar: Tobě taky houbičkáři ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
destiny- |
Pridané 06.06.2018 18:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 1468
Založený: 10.05.16
|
Takže pán MaTy ![]() Na sp sme si toho prežili svoje a najviac sme sa zblížili ( aspon si myslim ) v LoB a AC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!