Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka - Bratek
Sh1TeRkO
Nič proti ale Geroid ho nemal rád už dlhodobo. Já zas nepochopím, prečo tu splietaš hl. Nie každý tu má rovnaké názory. Smile
Xena
Presne. Proste každý si môže povedať svoj názor. Niekto mal bratka ako admina rád a niekto nie. Predsa nie je možné, aby tu nejakého admina mal každý rád. A tiež nie je možné, aby tu bol nejaký admin pre každého dobrým adminom.
Sh1TeRkO
Citácia
Xena napsal:

Presne. Proste každý si môže povedať svoj názor. Niekto mal bratka ako admina rád a niekto nie. Predsa nie je možné, aby tu nejakého admina mal každý rád. A tiež nie je možné, aby tu bol nejaký admin pre každého dobrým adminom.

Vystihla. YES
Mikull
Citácia
Stav:
Zadaný

Žamberk rofl rofl
_Ego
legenda

sory nečetl jsem ten dlouhej text
Ajo82
To o flexovi a provovi by som ja sam lepsie nenapisal 😀 Bratek fajn hrac pozname sa skoro od nasich zaciatkov, som rad ze stare tvare prisli pozret na server. *Dobrá práce* vizitka nice
Xena
Keď už o tých starých tvárach.. :D bolo fajn vidieť zas nejakého starého hráča medzi tými novými, ktorých mená mi nič nehovoria :D. Popravde som už aj na vela nickov zabudla, hlavne keď si niekto zmenil celý nick a nie len jeho časť. No Bratka si velmi dobre pamätám Smile.
Groot
Ejhá, spratek :D
Super kámoš, aj keď sa poznáme krátko je s tebou sranda ! :D
Čest pláci súdruh :D
PS: Raz znárodníme SP :D
Teczka83
Jirka Bartek, servus :D. Fajn hráč a kámoš. Jenom to s tím návratem nemysli tak vážně Smile
Reggie_
Tak jdu teda potěšit tu starou gardu tady. B) Co k tobě, za těch poslední pár dní jsme si k sobě jaksi sedli a mám na tebe jen dobrý názor, rád si s tebou pokecám a rozhodně s tebou není nuda. Co se týče vizitky, tak pohodka, stručná jak má bejt, díky ni jsem tě taky vystalkoval na IG. :D
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Mikull
Můj starý dobrý internetový kamarád! Až jednou umřu, rozpoutej na mém pohřbu mexickou vlnu, dík.
Geroj
Super týpek z čias najväčšej slávy superparby? jednoznačne.. spoločné záujmy sú jasné :D tak ti prajem veľa šťastia so stavaním si svojho sna. ;)
arnoo
Vítej zpět legendo! Jsem rád, že alespoň někdo kdo začínal téměř stejně jako já se opět vrátil zpět na SP. Ať se Ti daří a věřím v to, že spolu zažijeme ještě hodně věcí :D

PS: Paladino (.iFc.)
RockeR
Komentováno v roce 2012, kdy jsme byli ještě malí piškoti, 8 let uteklo a zase jsme se setkali na serveru. Vítej zpět a snad tu chvíli vydržíš borče ;)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
Pink
Vítej v řadách Administrátorů! Snad se ti u nás bude líbit. Srdce pro tebe
Ad4M_
Tak Bratku, gratuluji k postu teda. Doufám, že budeš pořád takový pohodový, jako jsi byl na "postu" hráče. Pro štěstí
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=26774

i.imgur.com/WHTT459.gif
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
6 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu