Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vikush :) - Editovaná v3
SparX
Ještě jsem něměl tu šanci tě poznat..:D
Ale.. Pekná vizitka, popiči baba. :D:D
Vikush
SparX ďakujem Smile
DarKoBiT
Pekná vizitka skvelá hráčka úspešná šefka smetiarov :D
Vikush
Dark, ďakujem.. tak vieš srdcom popelářka vikuš :D Smile
EXTRA
Pekná vizitka, vyzeráš v pohode Smile *Dobrá práce*
Bola si vo firme Popelari LS, keď bol majitel SAITAN? Vtedy som tam bol ja... :D
Livik7
Krásná vizitka, super hráčka, a nejlepší popelářské taxi Smile *Dobrá práce*
TimG
Ale čo? Prváčka heheheee Ja som myslel že som sám :D Vizitka je ešte krajšia ako bola :D
Hamer
Pekná vizitka... Ale zdá sa mi taká Barbie... Sorry Smile. Je tam ale vela ružovej Smile.
Vikush
EXTRA, áno bola som tam vtedy Smile
Livik7, vrr ďakujem :3 :D
Zetor, prváci to majú najťažšie Sad( :D
Hamer, barbie? len kvoli farbe? No ja ti neviem :D ale tvoj názor berem Smile ďakujem
Mugisek
Super vizitka Smile
Jinak na ten večer s Jirym, Yamatinem, thorousem a tebou byl luxus :D Takový filmík by byl dobrý! :D
Upravil Mugisek dňa 07.09.2014 10:55
Vikush
MUgi, ano to bolo super :D celú noc vyjednávanie.. :D Niekedy musíme niečo podobné zopakovať Smile
TimG
Citácia
VikusQa napsal:

Ťažko povedať :D Ja osobne to až také na prd nemám. :D Teda ak vynechám cestovanie :D
Vikush
Citácia
Zetor napsal:

Citácia
VikusQa napsal:

Ťažko povedať :D Ja osobne to až také na prd nemám. :D Teda ak vynechám cestovanie :D

To hej, najhoršie na celej škole je to vstávanie a to, že to zobere pol dňa.. Inak to mám aj ja super :3 :D
Reeus
Moc pěkné děvče, super holka na SP, myslím, že to dotáhneš i na Admina, s tím tvým přístupem, jsi velmi atraktivní a aktivní hráčka SP, hodně štěstí
Vikush
Reeus, ďakujem :D O post administrátorky momentálne nestojím, pomáhať sa dá aj bez toho, to by boli zbytočné starosti Smile
TimG
Citácia
VikusQa napsal:

To hej, najhoršie na celej škole je to vstávanie a to, že to zobere pol dňa.. Inak to mám aj ja super :3 :D

No to vstávanie je trochu problém ale nie až taký ako v mojom prípade cestovanie :D
Vikush
Citácia
Zetor napsal:

Citácia
VikusQa napsal:

No to vstávanie je trochu problém ale nie až taký ako v mojom prípade cestovanie :D

Cestovanie mám našťastie dobré :D autom mi tam trvá cesta 5 minút, tak som spokojná. *JSEM VÁTĚZ JOO*
TimG
Citácia
VikusQa napsal:

Citácia
Zetor napsal:

Cestovanie mám našťastie dobré :D autom mi tam trvá cesta 5 minút, tak som spokojná. *JSEM VÁTĚZ JOO*

Ja chodím rýchlikom každé ráno o 6:10 :D Tak ty sa máš no Good job!
HanyS
Citácia

Hanys, Som rada, že som ťa spoznala. Určite musíš byť pohodár aj real a nie len "ingame" Smile
I já sem rád že sem měl tu čest poznat super kamarádku ;) pohodář sem, ale někdy až moc Jooo
Vikush
Citácia
Zetor napsal:

Citácia
VikusQa napsal:

Citácia
Zetor napsal:

Ja chodím rýchlikom každé ráno o 6:10 :D Tak ty sa máš no Good job!

Aha, tak to by som nedala :D nezávidím ti, ja by som to nezvládla :D
Hany, Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
3 Hlasov
33%
Pojedu někam po česku/slovensku
3 Hlasov
33%
Budu hrát SuperPařbu