Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Unban pro CzSK
Predator
Citácia
Grizzly napsal:

Citácia
A ještě jedna věc, to dej jako nový příspěvek.

"Ještě dodatek. Kdybych nezaložil stížnost, nemám pban. Taková podstatná věc."

"Vlastně, těm co jsem dal taky ban tak budou hlasovat pro ne - Predator, eggy" :D

Jj, dal mi ban, za nic, protože byl línej a povýšenej,dodnes vím naprosto přesně jak to bylo,ale proto jsem NE nevyjádřil,jeho chování a ty soustavný rasistický kecy za který nikdy nedostal ani mute natož trest jaký dostane obyčejný hráč bez pardonu - to je důvodem. Panko velkomožný,majitel Superpařby, nejúžasnější z úžasných,král, všude byl všechno viděl,všechno ví a zná a my všichni jsme idioti. To je důvodem. Pravda, permouš za starou věc není zrovna v pořádku,ale už tu je. A pokud je CzSk nejlepší,jistě se dokáže srovnat s trestem který bych mu dal já. Unban ale bez vrácení nemek,firmy,peněz a hodin. A levelů. Prostě nový hráč který by musel ukázat že je schopnější než ti po kterých tak rád dupal a nad který se neustále povyšoval.
TheRyan
Podla dôvodov, ktoré tu odozneli, si tiež myslím, že celý ban je blbosť. A čo sa jeho správania týka, nikdy som s ním nemal žiaden problém a je skvelý šéf vo svojej firme. Za mňa určite UB.
stinG_
Toto je totalne nepremyslené, ako tu už písali viacerí hráči každý dáva hlas tak ako ho má rád a nižšie poviem prečo. Nechápem prečo do toho ťaháš hráčov je to totalny nezmysel podla mňa, v Admin Pokeci nedokážete normalne zahlasovať? Administrátori by mali otom najviac vedieť. A teraz sa skús sa nadtým zamyslieť, ano nadávame že hráči nehlasujú objektívne ALE ako môžu hlasovať objektívne keď vôbec nevedia čo sa stalo, vôbec ako hráči netušia čo CzSK naozaj spravil, aké ďalšie priestupky spravil a prečo má naozaj ban. Ano vraví sa tu čosi ale ja tomu neverím pretože to môžu byť len také hráčške klebety. Keď chcete aby hráči normalne hlasovali, povolte prístup CzSK na web nech napíše svoje vyjadrenie k tomuto a následne požiadajte Pixela nech napíše svoje vyjadrenie k tomuto a potom keď si každý hráč spraví otom svoju mienku založte tento topick s anketou a každý kto bude mať k tomu nejakú pripomienku to bude písať do hide aby to proste nebolo tak že (AHA henten mu dal tiež ano aj henten no nebudem iný dám mu aj ja) až potom to bude objektívne a môžeš normalne rozhodnuť. MIER ! Proti CzSk nemám nič, pokial sem napíše on svôj názor a napíše sem aj Pixel svôj názor k tomu tak potom budem hlasovať, Čago.
DarKoBiT
Dal by som mu UBAN
LEO
Přal bych si, aby tam za to chování zustal, je moc arogantní, měl jsem tu čest ho poznat a Ban je malo, do držky by potřeboval !
Tress
Citácia
kubiczej napsal:

Přal bych si, aby tam za to chování zustal, je moc arogantní, měl jsem tu čest ho poznat a Ban je malo, do držky by potřeboval !

kdybych to bral takhle tak vybanuju tretinu servru :D
Lukas_official
Podla mňa je sprostosť riešiť niekolko týždňov - mesiacov staré veci. Niekto neznámy si podá žiadosť o UB alebo podvod so screenom 3 dni a už je to staré, ale toto záhadne nie. Ja som pre [bcolor=#ff0000]UNBAN[/bcolor]!
Miro11
Hele všiml jsem si že ho tu odsuzujete za jeho aroganci, to ale podle mě není důvod pro ponechání pbanu. Možná je arogantní ale Vy vidíte na něm jen to špatně. On dokáže ocenit pomoc což Vy nevnímate, vnímáte jen to co se vám nelíbí a nehledite na nic jiného.

Toto se týká hlavně těch co tu píšou že mu chtějí nachat pban za to jaký je arogantní.

Já si myslím že by ten unban měl dostat.
ATomas
Je to tesne ale anketa rozhodla
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche