Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
AK47
Ale byl jsi zraněný, a jak si jen tak vrávoral po kopci tak si spadl a kopec je můj Smile
(Upozorňuji, že spadl na Fastera :D)
RojcekSK
Ak47 si zabudol dole AK47 aby ma mohol zabiť a kopec je moj :D
AK47
No, tak jsem si teda pro něj šel a vOdstřelil tě :D
_Faster_
ale dlho si nevydrzal lebo som prisiel ja a kopec je moj
Smadny
Ale je som si oplotil kopec a dal som tam lasery a ked si chcel dnu tak sa aktivoval alarm a prisli na teba moje straze - A koho je kopec ? no predsa moj :D
pavol5231
podplatil som straze pustili ma tam a killol som ta :D kopec je jen muuj :DD
Bobo_Bobino
Každy ste dostali ban za spam na foru a kopec je môj Smile
pavol5231
okrem mna a je moj :DD
Bobo_Bobino
:D :D :D :D A Koniec Sveta! :D Ja som najviac zásobovaný! Kopec je môj Pusa
RuliiKkO
Slyšel jsem že Bobino máš halušky a žádnej Koniec Sveta není .. Převzal jsi kopec a říkal si "blíží se konec světa" a zavraždil se .. Já tam na tebe koukál jak tam kříčíš o konci světa a jak si skočil z kopce a jelikož sem tam poslední .. Kopec je Můj ! Pivo
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
_Faster_
Tak to si si ma asi nevsimol ale aj ja som tam bol a ked si sa nedival som ta strcil dole, takze je kopec moj.
RuliiKkO
Ale ty máš taky halušky a strčil jsi do imaginarního "Rulíka (mě)" Ale byl tam kámen , ty zakopl a spadl přímo na nůž a zabilo tě to .. Jsem tam sám s mrtvolou Fastera , hodím ho z kopce .. Takže Kopec je Můj !!

Nico
ja som zhodil neviditelny plast ,zabil som ta,postavil som 1000km vysoky mur uzavrety,dal som vsade na okolo c4,,vsade som dal detektor pohybu a ked niekto nasilim vojde do kopca tak automaticky zomrie...kopec je proste moj
RuliiKkO
Ale , vše z toho co jsi tam dal nefunguje jen tam maš ten mur .. Ale já tam měl miny .. takže když si stavěl to všechno vybouchlo a zemřeli jsme oba , ale zázrakem sem oživil a sem tam sám .. Takže kopec je můj !! §dss)ú

Nico
ten zazrak som bol ja lebo zomrel len moj klon a ja som ta ozivil aby som mal otroka na kopci ..takze kopec je stale moj :D
RuliiKkO
Citácia
Nico napsal:

ten zazrak som bol ja lebo zomrel len moj klon a ja som ta ozivil aby som mal otroka na kopci ..takze kopec je stale moj :D
:D :D :D Ale otrok byl moj klon :D :D A já tě ze zadu střelil do hlavy i klonu :D Sem tam sám takže Kopec je můj :D

Nico
ale kto povedal ze mam len jedneho klona :D opat si sa netrafil a si zabil dalsieho klona ,ja som stal nad tebou s jetpackom a neviditelnym plastom a zabil som ta :D a kedze hovoris ze si tam sam tak kopec je stale moj :D
RuliiKkO
Ale sám tam je moj klon :D Já sem byl dole a kupoval Náboje .. Vzlétl vrtulníkem a zabil všechny co byli na kopci .. Takže Kopec je Můj !! :D

AK47
strážci se vzpamatovali a shodili tě a jak s tebou bojovali tak spadli s tebou, kopec je můj
Klaun
AK som zablokoval fórum bo som čarovný a kopec je moj
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
10 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
23%
Deathmatche