Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuze o autech a motorkách
Radik
PDčko to určitě není, nejvíc bych chtěl motor 81 kW, prakticky stejnej motor jako 66 kW, ale s proměnlivou geometrií lopatek turba. Ta 66 kW bude asi dost slabá, viděl bych to brzo na nějakej čipešek. :D Jel sem s ní, tady máme takovej kopec prakticky rovinka do kopce. A nádherně táhla tak do 130 a pak jako když tě někdo zatahá za **** a přestalo to jet. S Octavkou tam mám i 190 a kdyby kopec neskončil šla by pořád dál. :D
Zfrio
Hlavně nějaký kvalitní chip a odměřený na brzdě před i po. Ti kvalitní chiptuneři ti udělají chip na míru dle tvého auta, ti garážovi "tuneři" mají univerzál chip na motor a to není dobře, pak ti udělá turbo, spojka atd.. pápa :D
Osobně bych chip na výkon nevolil, ty rotačky budou mít dost nalítáno a pak se to ser*, lepší volba je vyměnit trysky za větší napr,Sprint 764 nebo Race 520 a k tomu chip na doladění softu. Ne pro výkon!

Navíc 66kw mají vzadu bubny tak je potřeba vyměnit za kotouče, to je další investice.

Ideální je koupit G4 1.9TDI PD, ARL (110 kw), super volba, velký cooler takže ten řešit nemusíš a turbo má potenciál na 195ps :D
Sh1TeRkO
Je to vec názoru. Tiež som nechcel Fiat a prekvapil ma. FU
Radik
O Sprintech sem celou dobu uvažoval, ale četl sem, že to pak chce novou spojku (větší).

Chip bych si nechal udělat u MotorPowera jestli ho znáš. Smile
Zfrio
Tak trysky+chip bych nechal delat u jedne firmy. S tema tryskama se dostanes na cca +20kw a chipem to jen doladit.
Spojka neco vydrzi, pokud odejde tak to vyresis jednohmotou pokud mas 5kvalt.

MotorPower neznam, jsem z Ostravy tady dela hodne dobrou praci TDIFUN
Radik
Ten MotorPower je právě z prahy, což mám taky z ruky, já bych potřeboval někoho z brna... :D
Zfrio
TDIFUN - Český Těšín
Radik
No jelikož tam sem tam jedu, tak by se to možná dalo.

Jinak dnes sem auto koupil. :D
Zfrio
Cos koupil? Toho polovičního golfa? :D
wlcacek
Citace
Zfrio napsal:

Obecně každého itala co měl někdo ze známých tak moc nejezdili. Sem tam když bylo teplo tak auta jedou ale když přisla zima tak nic :D

Francouzi to samé, kamoš mel peugeota 5měsíců a z toho jezdil asi 2 :D

Já preferuji jen Německé auta :D hlavně koncern vw, a nějakého japonce taky můžu, jinak pass :D

Stím Golfem cos posílal nemám problém, ale záleží co to ma za motor, staré rotačky 66 a 81 kw super, ale pokud to má první PDčko (AJM, AUY - oba 85kw) tak bych se mu radši vyhl.

Fiat Uno 1,0 33KW jednobod. střik, r.v. 93 najeto cca 286tis kilometrů a stále slouží FU
Citroen Berlingo 1,6 HDi rv 2007 najeto 168tis a bez jedinného problému jak v létě tak v zimě.

Můj osobní postřech v těchto dvou vozech co jsem dříve měl.
Citace
VW Vento 1,9 TD 55Kw R.V 1996 Netáhlo, spotřeba okolo 7 litrů a najeto měl 250tis.
mitsubishi Galant 1.8 55kw R.V 1988 se spotřebou do 5ti litrů byl oproti tomu ventu žihadlo. To Vento prostě polkulhávalo oproti Japonci:D
A tak jsem se zařekl už tenkrát že němec mi do baráku nesmí. A toho se držím.

Kámoš měl peugeot 305 rv. 88 1,8 benzín a do zhnití to byl nezmar. Současně měl peugeot 405 GRD 1,9TDi a do dneška lituje že ho dal pryč.
Jedinné co bych Francouzům vytkl jsou jejich zadní nápravy. Je složité to nějak udržovat.
Jinak jsou pohodlný a spolehlivý. Tím nechci nařknout VW koncern. Trochu mi přijde kravina u každé prkotiny připlácet za nápis VW Group :D
Radik
No polovičního Golfa budu kupovat až příští týden, teď sem koupil toho krásnýho zelenýho skoro pojizdnýho krasavce. Lol
Zfrio
Citace
Fiat Uno 1,0 33KW jednobod. střik, r.v. 93 najeto cca 286tis kilometrů a stále slouží FU

Tak Uno :D to bude komplet prohnité ale motor pojede dál :D ALE! 1.4 turbo :D to je jine kafe:D

Citace
Citroen Berlingo 1,6 HDi rv 2007 najeto 168tis a bez jedinného problému jak v létě tak v zimě.

Nové PSAčko nemusím, vzhledově ty nové se dle mého nepovedly, poslední hezký pežo byl 406, citrony jsem nikdy moc nemusel. Hdi kapitola sama o sobě, připadá mi že se motoru nechce, turbo než sepne tak cekam pulhodky :D to se u TDI nestává, a dráhy řazení u PSA :D řadši nemluvím :D

Citace
VW Vento 1,9 TD 55Kw R.V 1996 Netáhlo, spotřeba okolo 7 litrů a najeto měl 250tis.

Nevím, nejel jsem. Ale tdi s rotačním čerpadlem které se taky dávaly do venta, tak bylo uplne neco jineho

Citace
mitsubishi Galant 1.8 55kw R.V 1988 se spotřebou do 5ti litrů byl oproti tomu ventu žihadlo. To Vento prostě polkulhávalo oproti Japonci:D

Proti japoncům nic nemám. V letech 1996-2000 jsme měli galanta 1.8 66kw, r.v.1990 ale do 5ti? Byl to benzín a prumer okolo 7-8

Citace
Kámoš měl peugeot 305 rv. 88 1,8 benzín a do zhnití to byl nezmar. Současně měl peugeot 405 GRD 1,9TDi a do dneška lituje že ho dal pryč.

Ano starý pežo ano, ale ne ty nové hnusy :D
Zfrio
Citace
Radik napsal:

No polovičního Golfa budu kupovat až příští týden, teď sem koupil toho krásnýho zelenýho skoro pojizdnýho krasavce. Lol

No říkám toho polovičního zeleného :D. Najeto ma kolik? a motor je jaky?
VTEC
jo no

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1002578_621791464520200_842570573_n.jpg
Radik
X0A = Prodejní program NĚMECKO
B0A = Sada dílů bez specifických předpisů země určení
C6V = Disk z lehké slitiny 6J x 15
G0C = 5-ti stupňová mechanická převodovka
H6R = Pneumatiky 195/65 R15 T
J0L = Baterie 340A (70Ah)
MD1 = 4-vál. turbodiesel 1,9l/66kW TDI Agregát: T0W/T0E
Q4H = Sport-komfortní sedadla vpředu
1AC = Antiblokovací systém ABS
1G2 = Ocelový rezervní disk s jízdním obutím
2PX = Kožený sportovní volant
1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny
3U1 = Zakrytí zavazadlového prostoru odklopné
0G4 = Ruční řazení-lanovod
8AC = Rádio "Beta"
8GL = Alternátor 120A
8L3 = Střešní anténa
1H0 = Bez zátěžového regulátoru
1KK = Kotoučové brzdy zadní
1L = kód nenalezen :-(
3YR = Odkládací kapsy ve dveřích vpředu, s vkládanými koberečky
1GC = Tlumení přední, Basis 3

Výbava mé káry, najeto má poctivých 200 tisíc, mám servisku a je to 66 kW typ motoru ALH.
Radik
Kdo by chtěl vidět, tak tady jsou fotky mojeho auta, teď je v garáži a čeká na novou prd.el. :D

https://dropbox.com/sh/060mde0s3g2t04...dN2oZhal_1
Radik
Zítra jedu pro nějaký náhradní díly, tak dodám zase foto. Smile
LuKe
Paráda 4 Golf dobre si si vybral. Smile
Radik
No snad jo, mimochodem co máš za motor? A ty máš taky Highline, že? Smile
Sh1TeRkO
img.tpx.cz/uploads/BBsky.jpeg

Sa budú nahadzovať na Stilo čiernej farby. Hádam to bude dobre vypadať. Už mali byť nahodené, ale problémy tomu nedopriali - Boli kolesá moc utiahnuté, čiže trebalo to povoliť v servise, na druhý deň odišla autobaterka, tak bolo treba dokúpiť novú a dnes nedoprialo počasie.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
10 Hlasů
20%
Skyrace
12 Hlasů
24%
Deathmatche
3 Hlasů
6%