Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
ViktoreK
Citácia
Celou dobu se hádáte o jiný kopec, zatímco já jsem na tom správném. Kopec je můj.
Klaun
Citácia
No lenže kopec bol odpálený TNTčkom pretože sa prechádza na iný kopec ktorý je môj.
ViktoreK
Citácia
Zahrabal jsem Tě do MÉHO kopce.
AK47
Kopce spadly, postavil jsem nový, kopec je můj
ViktoreK
Citácia
Ukradl jsem Ti ho. Je můj.
AK47
Šel si na zmrzlinu, a nehlídal si kopec, je můj!
RuliiKkO
Měli 2x1 akci na zmrzlinách , tak si běžel taky .. Nehlídal ho a Kopec je Můj :D
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
AK47
Jednu jsem nesnědl, tak jsem se vrátil a hodil ti jí do obličeje :D Spadl si a kopec je můj!
Ashok
Pustil sem ti tak nahlas hudbu že si ohluchl a oslepl (já byl v krytu) a z kopce spadl. Já na kopec přiletěl helikoptérou a udělal tam párty FU. Kopec je můj!
RuliiKkO
Když si letěl helikoptérou tak došlo palivo a ztroskotal jsi ... Já jen vylezl na kopec s kafíčkem , udělal si leháro a užíval si léta na mém Kopci , Mém ! :D

ViktoreK
Citácia
Vylezl jsem na nejbližší telegrafní sloup a sniperkou Ti odstřelil kafe. Kafe Tě polilo a bylo tak horké, že jsi utekl. Kopec jsem přebral a řekl něco strašně chytrýho, co se zapíše do dějin. Kopec je můj.
RuliiKkO
Kafe bylo v te specialni sklínce co odraží kulky , odrazila se od sklýnky a trefila tě do hlavy a Do dějin se ta věta už zapsala , ale pod mým jménem .. A rád ji zoopakuju , Kopec je Můj ! Smile

Fuska
Tu tvojí dějinu , jsem ti rychle spálil dal jsem ti basebolkou před palici a ty si se skácel jak stromeček. Kopec je můj! FU
DrateK
Pos*al jsem se, všichni utekli a kopec je na 5 minut můj (možná ani to ne).
ViktoreK
Citácia
Poté, co mi Rulicek podrazil telegrafní sloup, jsem vylezl na nejbližší telefonní sloup a svou sniperkou jsem Tě odstřelil a Tvůj výtvor také. A ukradl jsem historicky nehodnotnou větu Kopec je můj!
Viktorko
Zmeňil som vam heslá kopec je môj Lock!
thorous
Viktorko měl WL, tak přiletěl Pat_a_Mat v Hunterovi a rozstřílel ho, šel sem okolo tak teď je kopec můj FU
ViktoreK
Citácia
Pat_a_Mat se vrátil a rozstřílel i tebe. Přišel jsem já a samozřejmě si vytvořil protiatomový a protivodíkový kryt. Kopec je můj.
Viktorko
Potom som sa respawnol zobral som bager a rozbil kopec aj s ťebou potom som ho zalohoval a je mooj§dss)ú
RuliiKkO
Vy jste bojovali o ten virtuální co není on .. ten pravej jak říkam je v Alpech a jelikož už tam jsem tak je Můj heheheee

Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
20%
Skyrace
13 Hlasov
24%
Deathmatche
4 Hlasov
7%