Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - [B4ck]XxTerz
Mine
Rozhovor s hráčom [B4ck]XxTerz


Vážení čitatelia,
vítam vás pri ďalšom rozhovore, tentokrát s dlhodobým hráčom a gangsterom Terzom. Pohodlne sa usaďte, želám príjemné čítanie.



Zdravím Terz, som rád že si prijal pozvanie na tento rozhovor. Najprv nám na začiatok povedz niečo o sebe z reálneho života.

Nazdar Mine, na začiatok som veľmi rád že môžem byť súčasťou rozhovoru. Volám sa Adam a mám 15 rokov, na SP som začínal pred 4 rokmi v 11, v realite hrávam hokej a chodím s priateľmi von, taktiež som vyrastal v zahraničí, Ukrajina je môj domov a aj keď mám veľa odporcov čo ma urážajú iba za moju národnosť, snažím sa ich ignorovať.

Pôvodom si Slovák či Ukrajinec?

Ako sa to vezme, národnosť mám slovenskú ale detstvo som prežil na Ukrajine, moj otec je Rus a mama Slovenka, ale cítim že som slovák, už 6 rokov bývam v Košiciach a citím sa tu fajn. Slovensko je nádherná krajina ale bohužial skorumpovaná. Ale to aj Ukrajina.

Kvôli čomu ťa tvoji odporcovia odsudzujú za tvoje miesto, kde si vyrastal? Prejavil si sa niekedy tak, že ťa od toho momentu začali odsudzovať, či je to len diskriminácia zo strany druhých?

Ako kto, v realite sa s tým už tak často nestretávam. Problém je u ľudí, tu na Slovensku ale aj v Česku si veľa ľudí myslí, že každý obyvateľ Ukrajiny je chudobný a chodí tu za prácou, môj otec začal podnikať v Rusku, ale kvôli zlým podmienkam a súkromným dôvodom to presunul na Slovensko. Na SuperPařbě je pár ľudí, nebudem ich tu menovať, ktorí ma cielene urážajú štýlom, že som Ukrajinec co obrába pole a zbiera zemiaky, alebo že som imigrant ale tak čo už. Každý vidí svet inak, úplne každý a nie je možné aby bolo všetko rovnaké. Žijem vlastný život. Myslím, že Slovenský jazyk som sa naučil na dobrej úrovni, takže tak.

Tráviš za PC všetok svoj voľný čas alebo sa venuješ aj nejakým iným činnostiam?

No, sezóna skončila a tréningy sú pomenej takže mám viacej času na SP a hry, samozrejme žijem reálny život a cez sezonu october-februar budem musieť zase makať, naroky sa zvyšujú a treba sa zlepšovať. Samozrejme idem cez leto na dovolenku, takže bude oddych trošku, rád chodím bicyklom na túry po lesoch na nejake zaujímavé miesta, je to moja záľuba, rád v mojom okolí skúmam lesy, nejake budovy a pamiatky. Ale priznám sa, že na SP trávim dosť času a mal by som to určite zmeniť.

Z reálneho života si povedal myslím už dosť. Poďme prejsť na ten tvoj virtuálny. Kedy a ako si sa po prvý raz dostal ku GTA San Andreas a neskôr k SAMP-u?

Ahhh pamätám si na to, ako keby to bolo včera. Išli sme raz k bratrancovi a videl som ako na PC hrá nejakú hru, spýtal som sa ho "Čo to je za hru" a on mi odpovedal SAMP, stiahol mi tu hru u mňa doma a začal som. Najprv sme hrávali na nejakom serveri, ktorý už asi neexistuje a tam ma učil, môj bratranec mal aj s kamošmi klan [B4ck] čo je pôvodom drifterský clan, síce som vôbec neovladal drift, ale aj tak ma tam vzali, a potom to už išlo, náhodne som si dal do googlu samp servery a videl som SuperPařbu, meno a klan som si nezmenil a pripojil som sa. Hned som začal robiť joby a spoznávať SP, bavilo ma to veľmi, potom ma zobrali ako 12-ročného do gangu West-Side Thug Life kde som v 12 bol sawner. Predstieral som, že mám 18 a žrali mi to. Potom prišla perma a po pub som sa začal venovať gangom.

1. permaban prišiel kedy, čo si vtedy urobil?

Tak to bolo za neustále porušovanie pravidiel, bol som decko a urážál adminov. Bože, vtedy to bol naozajstný admin-team nie ako teraz, ale bol som dieťa, tak som im nadával a potom leteli bany za urážky AT, urážky rodiny AT, samé urážky a potom som to zaklincoval tým, že som kryl obchádzača z Westu ktorý mal ban, Creed ak toto čítaš, zdravím ťa. Takže ban za neustále porušovanie pravidiel atd. Vtedy som na naozaj dobrý admin-team nadával, ale už som vyrástol.

Píšeš, že tvoj prvý klan bol klan [B4ck] so špecializáciou na drifty. Objasníš nám prosím, čo sú klany v GTA a ako to vlastne funguje?

Klany v SAMP sú úžasná vec, ktorá spája komunitu ludí, máme tu sawnerské klany čo sú asi najrozšírenejšie a ďalej drift klany či racing klany. Klany medzi sebou robia takzvane CW - Clan War kde sa 2 klany stretnú a bojujú, ja sám som bol neskôr v 2017 sučastou pár sawn-off klanov a chodili sme clan wars. [B4ck] je veľmi starý klan a vtedy sa ešte CW nechodili a nehrali tak často ako v 2015-16 keď to malo najväčší boom. Hrať za klan je reprezentovať nejaký clan. Sú tu na CZ/SK scéne aj klany, ktoré sú hanba a odpad, napríklad bMe - Blood Money Entrertaiment, čo je clan kde sa členovia vychvaľujú tým, že používajú cheaty na serveroch a pripadajú si cool, potom ich aj tak admini zabanujú a nastane trapas. Zoro a Darius sú presný príklad toho, ako je na tom clan zle. Zorocus ako bývalý a možno aj prítomný cheater kandidoval na post Moderátora a niektorí "profesionálni" admini mu tam dávali súhlasy. Toto ja fakt nechápem.

Ako sa taký priemerný, normálny hráč, môže stať súčasťou klanu? Bývajú k vám nábory, kde si hráč dokáže vybrať klan alebo si zástupcovia a reprezentanti klanov vyberajú hráčov samostatne podľa ich schopností?

Ono to prebieha tak, že ked má klan svoj vlastný web, čo väčšina má, tak si tam dáš prihlášku a členovia gangov hlasujú, otestujú si ťa či si dosť dobrý a vedenie rozhodne, nič tažké.

Ďalšou časťou, o ktorej si už skôr hovoril, sú gangy. Písal si, že ťa ako 12-ročného nabrali do WSTL. Ako si sa tam dostal? Čo ťa v tej dobe najviac lákalo na gangoch, prečo si chcel byť ich súčasťou?

Tak to je zasa komédia akým štýlom som sa tam dostal. West vtedy bojovalo o územia s gangom OD - Outlaws Deckers a potrebovali posily. Vtedy to bolo omnoho lepšie, nemalo celú mapu iba LH, ale bojovalo sa skoro stále, LV mal jeden gang, SF druhý a LS tretí. Hľadali tak na pomoc nejakých sawnerov, ktorých by po skončení kickli, tak som im napísal, že sawním a okamžite ma brali pretože potrebovali fakt každého. Územia a LS sme ubránili a Saphir - vedenie gangu WSTL začal kickovať pomocníkov, ale nejak na mňa zabudol. Nikomu neprišlo divné, že som medzi elitami zostal, Saphirovi to nevadilo a ostatným taktiež nie. Dodnes neviem prečo si ma tam nechali, no odvtedy ma to začalo viac lákať, ale čo ma lákalo? No asi tá aktivita, dnes je G-Systém mŕtvy, ale vtedy to tu žilo a boje o uzemia či grka boli pre mna zábavné.

Čo vidíš ako najväčšiu príčinu toho, že je gangsystém mŕtvy?

Tak pravda je tá že gang systém nie je nováčikom tak dobre prezentovaný a keď sa nováčik pripojí na server, tak vidí iba firmy. Pozrime sa nato dnes, hráč s 2000 hodinami sa nikdy nevenoval gang systému, pretože ho nezaujíma a nie je tak dobre prezentovaný. A starí hráči, ktorí boli gangstermi, už odišli zo SP a nový o to akosi nemajú záujem. To je asi hlavný dovod a celkovo znížený počet hráčov na serveri.

Ďalej si písal, že aj na našom serveri pôsobí klan bMe, ktorého členmi sú Zorocus a Darius. Aký máš názor na klan ako celok a na to, že pôsobia v tomto klane? Bol si už niekedy svedkom toho, že by cheaty používali a neprišlo sa na nich?

No tak v prvom rade nie každý kto je v bMe cheatuje, ale je to cheaterský clan. Darius mi nepríde, že by niekedy zapínal, ale Zorocus, to je iná liga. Keď som bol súčasťou gangu LH - Legendary Homies, tak Zorocus niekoľkokrát posielal do Skype skupiny videá, kde si zapínal WallHack a celkovo nejakú úpravu hry, ďalej používal skiny, čo mu upravovali handling vozidla atď., už len to že pôsobí v tom klane nie je v poriadku. Samozrejme mu ten WallHack a úpravu už nikdy nedokážem, no je pekné to tu spomenúť ako vypisoval, že ked sa Alexx a Lagz dostane na server, tak rozošle tutoriál na handling. Ale to som písal aj ja, niečo v podobnom štýle takže do toho radšej nezasahujem, ale pre mňa sa Zorocus na post moderátora a ani admina vôbec nehodí. Taktiež Ratyho LCF - Legit Car Flip a Popiho handling ukazuje iba to že LH sú asi jeden z najhorších gangov čo kedy boli a už vôbec nechápem, ako niekto mohol dať Zorocusovi na prihláške na moda súhlas.

Hlásil si všetky tieto veci administračnému tímu SP?

Nie, pretože vtedy som bol ešte mladý 13-14 ročný a hlúpy. A priznám si to, nechcel som zradiť gang.

Bol si súčasťou LH. Ako to, že si na celý ich gang zmenil názor? Čo ťa k tomu priviedlo?

Hlavne členovia a správanie sa gangu. Niekedy to bol fajn gang, no členovia sa vymenili a už to vôbec nie je ako predtým. Mám pocit že sa to zmenilo, viac k tomu povedať neviem.


Používal si niekedy na SP alebo mimo nej cheaty?

Ano aj na SP. Konkrétne v 2017 ked som obchádzal permu za nick Stefan369, neprišlo mi vhodné kupovať kredity na premko na obchadzačský účet tak som si stiahol cleo nitro a mal som to ako taku náhradu za premko v Admin Závodoch, no s nitrom som do gr nikdy nevstúpil a nie som ten typ.

Ešte otázka na záver: Ak by si dostal šancu zmeniť gang systém, aké by boli tvoje kroky k 'lepšiemu gang systému'?

No, v prvom rade odstrániť sezony, skrátiť čas preberania územia, aby sa nováčikovia pri území neunudili na smrť. Oživiť dodávkový systém, to bol ten v 2016, že sa spawnoval náhodne na pozíciách a dával kľudne aj 280rs, ďalej pridať nové závody, veľký gang update, kde by to všetko bolo ukázané firmičkárom a botom ktorí jazdia misie stále dookola, že existuje lepšie zbieranie CP, a to na grku. Je to tažké to takto povedať, asi aj viac adminov, čo niekedy boli v gangu pretože neverím, že Skylake alebo Kompresor niekedy boli v reálnom gangu, a taktiež pridať boje o územia do normálneho sveta.

Pre tento rozhovor by to myslím bolo všetko. Na záver ti nechávam priestor na prípadný odkaz hráčom, ak si teda praješ nejaký zanechať.

Neprajem, ďakujem za všetko.

V tom prípade ďakujem za rozhovor a želám ti príjemný zbytok dňa.
Diana
Noo, toto je super, podľa mňa je toto rozhovor ako sa hovorí tip-top, nemám ti čo vytknuť.
Na Terza mám vlastný názor, ale myslím, že výber hosťa nebol až taký zlý.
Je to super, dobrá práca Mine!! Smile
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
shoody123
jak sa hovori rozhovor neurazi ani nenatchne dalo sa to citat ale skus to ozivit lebo to je celkom take suche a nudne otazky klasicke ako ma kazdy 2 rozhovor skus si vymysliet nieco vlastne
zorys
Citácia
No tak v prvom rade nie každý kto je v bMe cheatuje, ale je to cheaterský clan. Darius mi nepríde, že by niekedy zapínal, ale Zorocus, to je iná liga. Keď som bol súčasťou gangu LH - Legendary Homies, tak Zorocus niekoľkokrát posielal do Skype skupiny videá, kde si zapínal WallHack a celkovo nejakú úpravu hry, ďalej používal skiny, čo mu upravovali handling vozidla atď., už len to že pôsobí v tom klane nie je v poriadku. Samozrejme mu ten WallHack a úpravu už nikdy nedokážem, no je pekné to tu spomenúť ako vypisoval, že ked sa Alexx a Lagz dostane na server, tak rozošle tutoriál na handling. Ale to som písal aj ja, niečo v podobnom štýle takže do toho radšej nezasahujem, ale pre mňa sa Zorocus na post moderátora a ani admina vôbec nehodí. Taktiež Ratyho LCF - Legit Car Flip a Popiho handling ukazuje iba to že LH sú asi jeden z najhorších gangov čo kedy boli a už vôbec nechápem, ako niekto mohol dať Zorocusovi na prihláške na moda súhlas.


Hochu, prvně si kydej hnuj na svojí hlavu, protože já jsem nikdy video s WH neposlal a pokud jo, tak ho dávno před tím viděli hlavní, protože jediný video s WH co jsem natočil, tak byl busted na Czecha, do teď to video mám, akorát s cutem. https://youtube.com/watch?v=s8zHVRKjCW4

Celkovo nějakou úpravu hry, hochu ty máš v tý palici vymeteno jak kdyby ti tam právě zametaly pražský služby. S těma skinama, o tom už absolutně nevím co meleš, protože jedinej nedovolenej skin co jsem měl byl dřív DUB, když se o tom ještě nevědělo. Akorát to beru jako útok vůči mě, aby si se snažil co nejvíce mi přihoršit situaci, o těch výmyslech ani nemluvím xd. Nezapomeň se vtírat.

Přeju ti hodně štěstí na SP,
Citácia
AdamSk
DoS]AdamSk
[B4ck]XxTerzX
sB]AdamSk
DoS]AdamSkDOGE
DoS]AdamSk[2K12
DoS]AamSk
DoS]SexoSs
DoS..aCL...AdamSk
dos.AdamSk
B4ck__XxTerzX=SAWN
AdamSk[E]L3[V]U
DoS]Madarske_AB
JeZz
AdamSk[NeProc
Menezeris]A]M]K
B0G]T3G]JeZz[DFT
Madarske_AB
LOW
xxx
AzOniC
JeZz]LOW_NAVZDY
PokemonGO
R0X]Ekonom[UhP_BS
K4K]r.JeZz
GgCgBb
Zeull
ShadowBEST77
B4CK
OLOF
PnG.r]JeZz
[PnG]JeZz
nuda
romanJeSKILL
png.jezz
player_and_games
Autisti
zjtgytg
[K]ral_v_sne
Nwm
KONIEC
neplaczesomspat
TURBOSMRDITAKAPI*A
NeviemAkoSaMamVolat
EkonomickePROBLEMY
[B4ck]XxTerz
XXTERZPADNE
Rein
MOG
aB]Kalithea
aB]Kalithea.
KALITHEA
gdrgdgdgdrt
SallenJeZaplaPi*a
_Ds]skiller

Smile

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Deminger
Minecrafter ,pride mi ze si sa dost zlepsil. Dobrá praca

Terz na to aky si retardicek mi tu prides az moc seriozny a je to vtipne haha. Ináč sa poznáme už dosť dlho a si moj oblubeny clovek na sp,pomohol si ked mi bolo treba a to cenim.
Ale pevne dufam ze sa tu teraz nezačneš hádať s človekom, ktorého obľúbený šport je esport Nemůžu
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
15 Hlasov
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
13%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
20%
Ne
4 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 16