Informace o serveru
Číst diskuzi
Zavést?
Ano 0 Hlasů
Ne 0 Hlasů
Počet hlasů: 0
Problém se serverem
|
|
manager_of_sucks |
Přidané 01.07.2019 13:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 20
Založený: 10.08.16
|
Zdravím, tenhle problém jsem řešil rok zpátky a do ted nemůžu zjistit co s tím.. zkoušel jsem reinstall pc, reinstall gta, změnu nicku dle požadovaných instrukcí co mi to píše.. Ani jedna varianta nejde a stále mě to kickuje.. byl bych už moc rád kdyby se to vyřešilo.. děkuji. |
|
|
savage |
Přidané 01.07.2019 14:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 352
Založený: 18.12.16
|
Miesto toho aby som zbieral prispevky ako Czech ti rovno odpisem,mas nestabilne pripojenie,server ta nekickuje ale tebe to pada,stracas pripojenie k serveru..skus citat co ti pise. Teba pripoji naspat,ale z dovodu nemoznosti nadviazania spojenia ti samp vypise to,co vidis. Samp je zbuchany na kolene,jednoducho to bleje taketo veci. Je este jeden bug s pripojenim,vypadne ti pripojenie a vypise "banned from the server". Je to z dovodu,ze ty stratis pripojenie ale server ma stale tvoje udaje a berie ta ako pripojeneho hraca a tym,ze sa ty "pripojis" znovu,to vyusti v toto. Ale to nie je tvoj problem,k veci - pouzivas wi-fi alebo ethernetove pripojenie(cez kabel)? Jednoznacne ti odporucam pripojenie cez kabel. Ozvi sa,ako si dopadol. |
|
|
ATomas |
Přidané 01.07.2019 15:06
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 6018
Založený: 19.02.11
|
Jak casto se ti to stava? Muzes na mtu ukazat nejake mereni napr rychlost.cz ?
Jestliže neumíš naučíme, jestliže nemůžeš pomůžeme ti, jestliže nechceš nepotřebujeme tě.
|
|
|
manager_of_sucks |
Přidané 01.07.2019 15:47
|
|
http://prntscr.com/o92b3x zde máte rychlost připojení. |
|
|
manager_of_sucks |
Přidané 01.07.2019 15:49
|
|
A Připojený jsem před wifi, kabel bych sem nenatáhl |
|
|
savage |
Přidané 01.07.2019 17:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 352
Založený: 18.12.16
|
odporucam to pripojenie cez kabel,minimalne vyskusat jednorazovo,pokial mas notebook tak myslim,ze by si nemal mat problem. pripojenie co sa tyka screenu nie je az tak velmi zle,otazkou uz je vsak ta stabilita,hlavne ak si daleko od routeru co si domyslam podla Citace kabel bych sem nenatáhl |
|
|
manager_of_sucks |
Přidané 04.07.2019 15:32
|
|
Dobré, když si zapojím hotspot a připojím se na něj přes pc, tak to jede bez problému, takže je to připojením, ale nechápu že takhle na stejném připojením jsem hrál minulej rok taky bez problému a pak tohle.. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
16 HlasůSkyrace
20 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
7 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
8 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí