Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Salazar
Mine
ROZHOVOR SO SALAZAROM


Vážení čitatelia,
vítam vás pri ďalšiom rozhovore. Pre tentokrát som si ako hosťa pozval dlhodobého hráča, administrátora a vlastníka jednej z najdlhšie žijúcich firiem - Salazara. Príjemné čítanie.




Zdravím Salazar, som rád, že si prijal moje pozvanie na dnešný rozhovor. Nevadilo by ti na začiatok rozhovoru predstaviť sa a povedať nám niečo o sebe z reálneho života?

Ahoj Mine, já ti děkuji za pozvání. Jmenuji se Michal, to už asi hodně hráčů ví, studuji třetí ročník na hotelové škole. Příští rok mě čeká maturita. Je mi krásných 18 let a bydlím ve Středočeském kraji. Rád si občas zajdu na ryby, projít se psem do přírody, zahraji na pc, nebo jdu s kamarády ven a podobně. Momentálně jsem dodělal autoškolu a za týden bych již měl mít řidičák. To by bylo stručně něco o mně. Kdyby někoho zajímalo více, tak samozřejmě může podívat na mou vizitku.

Aký odbor študuješ na hotelovej škole? Čomu by si sa chcel po maturite ďalej venovať?

Obor na této škole je pouze jeden a to hotelnictví. První dva roky jsme měli 4 hodiny týdně vaření. Musím uznat, že když jsem přišel na tuto školu, tak jsem opravdu uměl uvařit maximálně čaj, ale během těchto dvou let musím říct, že jsem se něco naučil, ikdyž to nebylo vždy jednoduché a nyní již nějaké základy mám a nějaká jídla uvařit dokážu, samozřejmě ne taková, která máme možnost vidět v pořadu MasterChef. Kromě vaření máme ještě od prváku obsluhu, která mě doprovází až do konce. Spoustu jsem se toho v obsluze naučil, jak nosit několik talířů na ruce, různé techniky, dozvěděl nové informace a zjistil, že to je náročná práce a ne každý z hostů je příjemný. K tomu máme praxe v lepších hotelech s kterými škola spolupracuje, zrovna nyní mám praxi v jednom z pražských hotelů, kde máme možnost vidět provoz hotelu. Musím uznat, že se vždy během praxe naučím nové věci. Kromě těchto dvou tu máme předměty jako ekonomika, podnikání, účetnictví a mnohé další. Co dál po maturitě? Tak to si říkám taky. Ještě nevím, buď ještě zkusím vysokou školu, nebo třeba zůstanu v tomto oboru, to je ještě ve hvězdách. Jen vím, že mám radši obsluhu než být v kuchyni.

Myslím, že by táto trocha z tvojho osobného života bude stačiť. Poďme na ''PC'' svet. Tráviš na PC každú voľnú chvilku alebo si len príležitostný hráč?

Každou volnou chvilku určitě ne. Pokud jsem doma, tak se určitě během dne na počítač podívám, ale ne vždy, když je volná chvilka. Samozřejmě, že si rád zahraji něco, nebo jen tak dívám co je nového, ale rozhodně tam netravim všechen čas co jde. Reálný život je pro mě mnohem více než virtuální.

Ako si po prvý raz dostal ku SuperPařbe?

Úplně si to vybavuji, bohužel nevím kdy to přesně bylo, ale myslím si, že jsem zrovna byl v šesté, nebo sedmé třídě a dostal mě k tomu můj brácha. Vůbec jsem nevěděl, že něco takového existuje, on mi vše stáhnul do pc a já jsem byl úplně šťastnej, strašně mě to bavilo a myslím, že to bylo zrovna na Vánoce. Najednou nás volali rodiče, že už bude Štědrovečerní večeře ať jdeme a my vůbec nevěděli, jestli se to musí nějak uložit než odejdeme ze serveru, hrozné nervy byly. Jako každý nováček než jsme to trošku na serveru pochopili. První jméno na serveru jsem měl misa12345678. Krásné vzpomínky na to.

Na serveri si po svojom začiatku hrával sám, či si ešte nejakú dobu hral aj s bratom?

Hrál jsem s bráchou, oba nás to dost bavilo. Myslím, že první náš job byl voják. Jsem byl úplně šťastný když nás přijmuli do vojenské firmy v LV, jelikož v té době nebylo tak lehké se do firmy dostat. Kromě bráchy taky nějakou dobu hrála moje sestřenice. V této době již ani jeden nehraje pouze já.

Čo ťa aktuálne na serveri takto samého drží? Uvažoval si už niekedy o skončení so SAMP-om, prípadne s prejdením na iný server?

Je to pro mě už taková srdcovka. Drží mě hlavně přátelé, protože s nimi zažívám opravdu mnoho na serveru. Samozřejmě o skončení uvažoval alespoň jednou každý hráč. Občas mám období kdy mě to vůbec nebaví, tak jsem na serveru minimálně, jindy zase mě to baví více, tak to prostě je. Úplný konec neplánuji. Přechod na jiný server nehrozí, párkrát jsem to zkusil i jinde, ale prostě mě to tam nebavilo. Začal jsem na SP a taky to tam jednou skončí.

Už dosť dlhú dobu vlastníš firmu NationalArmyOfBastards, aktuálne je to zrejme firma, ktorú najdlhšie vlastnil jeden majiteľ. Čo ťa na jobe vojak baví a ako sa ti darí spravovať jednu firmu takú dlhú dobu?

Dá se říct, že je to jediná firma, kterou jsem vlastnil. Kromě začátku, kdy jsem nějakou dobu překupoval firmy. Momentálně vlastním firmu 27863 hodin. Pamatuji začátky když se firma jmenovala ještě 33 Pešia Divízia. Za každou cenu jsem chtěl vojenskou firmu vlastnit, ale finance bohužel nebyly a najednou se jedna prodávala, napsal jsem majiteli a ten mi ji prodal za směšnou cenu bez vozidel. Byl jsem opravdu šťastný, ikdyž začátek byl těžký, neměl jsem na auta, na nic. Pak jsem sehnal spolumajitele s kterým jsme to rozjeli, měl více peněz a tak nakoupil voz. park. Co mě drží u tohoto jobu ? Baví mě lovit hříšné duše a teroristy, u téhle práce člověk zažije opravdu mnoho srandy. Ikdyž bohužel v této době již nejsou jako dříve velké nájezdy teroristů a vojáků. Pamatuji časy kdy byla moje firma třeba hodinu pod palbou a byla fakt válka s teroristama. Většinou se hráč rozhodne pro jednu stranu a u ní zůstane, buď bude terorista nebo voják. Já se rozhodl pro stranu dobra. Firma by nevydržela takovou dobu, kdybych v ní neměl pomocníky. Vystřídalo se tu mnoho zástupců a náborářů. Na některé opravdu nikdy nezapomenu. Když člověk chce mít fungující firmu a fajn kolektiv, tak na to nikdy nesmí být sám.

Rozmýšľal si už niekedy o predaji svojej firmy a o prechode ku inému jobu? Koľko myslíš, že by firma mohla mať hodnotu?

Jako párkrát jsem si řekl jestli firmu neprodám, uvažoval jsem nad tím, ale nikdy jsem to nakonec neudělal, buď jsem rozmyslel a nebo mě někdo přemluvil. Vůbec nevím kolik by za ní byly nabídky, ale pro mě bude mít vždy nevyčíslitelnou hodnotu, protože já v ní vždy uvidím vzpomínky, co vše se tu stalo a co jsem s firmou zažil. Salazar + NAOB = <3

Prajem teda ešte veľa úspechov s firmou. Poďme ďalej. Momentálne zastávaš post radového administrátora. Baví ťa tento post? Na akú ďalšiu administrátorskú funkciu by si sa chcel dostať v budúcnosti?

Děkuji moc. Admin jsem již nějakou dobu a tento post mě baví, rád dělám něco navíc pro server. Jako normální hráč jsem hrál dlouho a vždycky jsem si chtěl vyzkoušet být i administrátor, proto jsem rád, že jsem šanci dostal. Uvidíme jestli budu mít další funkce, ale v budoucnu bych chtěl být například správce, pokud ta možnost bude.

Čo ťa na poste administrátora najviac ako hráča fascinovalo? Prečo si sa rozhodol stať hráčom, čo pomáha iným aj serveru?

Být administrátor je zase něco jiného, chtěl jsem si zkusit i druhou stranu. Líbilo se mi, co vše může administrátor oproti hráčům dělat. Odpovídat na dotazy, řešit reporty, hlídat chat, banovat, vyzkoušet si něco postavit, vše mě lákalo zkusit. Bylo mi jasné, že by mě to bavilo. Když mi první žádost nevyšla, tak jsem si řekl, vše co mi bylo vytknuto zlepším a příště už musí vyjít a vyšlo, strašně jsem byl rád za šanci. Dále se mi líbil kolektiv, spolupráce v AT a snaha udělat server lepší.

Rozumieš si s kolegami, či máš s niekým z tímu aj nezhody, prípadne problémy?

Musím říct, že jsem tu poznal strašně moc super lidí, čehož si nesmírně vážím. S někým se bavím a rozumím více, s někým zase méně, tak je to všude. Menší neshody jsem občas měl, ale vše se vždy v klidu vyřešilo, s nikým tu nemám nějak větší problémy. Jsou tu i kolegové, s kterými se mohu bavit o všem, svěřit se, protože vím, že to zůstane mezi námi.

Ako hodnotíš komunitu SuperPařby z pohľadu administrátora? Čo si myslíš, že by mohlo komunite ako celku pomôcť?

S komunitou jsem celkem spokojený, nemůžu říct, že by byla špatná a zlaté staré časy, protože v něčem to bylo lepší dříve, v něčem teď. Každá doba má v něčem své kouzlo. Líbí se mi, že pořád tu jsou slušní hráči, kteří si navzájem pomáhají, baví se, zaučují nováčky, chodí na akce, nachazí nová přátelství, užívají si hru na 100%. Bohužel jsou ale i hráči, které baví kazit hru někomu jinému ničením misí, neustálým zabíjením, urážením, snahou obcházet pravidla, ale naštěstí takových lidí není tolik. Je potřeba takové hráče mírnit, případně pokud to přehání a porušují pravidla potrestat. Na někoho trest zabere a začne se chovat lépe, někdo si nedá říct a pak končí špatně.

Uďeľuješ tresty všeobecne rád? Alebo rád trestáš len nejakým spôsobom, napríklad rád mutuješ, nerád banuješ a podobne?

Nejsem ten, co by chtěl za každou cenu trestat, pak se radovat, jak jsem úspěšný, že jsem již dal tolik mute a tolik banů. Jde mi hlavně o to, aby si hru hráči užili a nikdo jim ji nenarušoval. Samozřejmě pokud někdo porušuje pravidla, tak ho trest nemine. Někomu trest dám rád, protože si o něj fakt koleduje, někomu nerad, protože třeba vidím, že začíná a ještě neví, že se tohle nesmí, ale aspoň se z toho poučí.

Tak, myslím si, že z tohto nášho rozhovoru by to mohlo byť všetko. Na záver ti nechávam priestor na tvoje posledné slová, ak máš teda záujem.

Já bych ti chtěl ještě jednou poděkovat za pozvání, trvalo nám to sice delší dobu, protože jsem neměl čas buď já nebo ty, ale cíle jsme se konečně dočkali. Snad se čtenáři něco nového dozvěděli a tobě přeji mnoho úspěchů u dalších rozhovorů.

Tiež ďakujem za rozhovor, prajem príjemný zbytok dňa.
Diana
Super rozhovor Minecrafter!!!
Dozvedel som sa veľa vecí.
Citace
Musím uznat, že když jsem přišel na tuto školu, tak jsem opravdu uměl uvařit maximálně čaj,

:D :D
Inak Salazarko, veľmi pekne si napísal toto:
Citace
Nejsem ten, co by chtěl za každou cenu trestat, pak se radovat, jak jsem úspěšný, že jsem již dal tolik mute a tolik banů. Jde mi hlavně o to, aby si hru hráči užili a nikdo jim ji nenarušoval.

Krásny rozhovor! Smile
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Czech_
No jelikož Misu znam uz dlouheee dlouheee léta, tak skoro vse recene tu o něm vim :D jinak sa divim ze dal ridicak, ale i tak jsem mu to přál xd jeste nekoho přejete hah.Mame spolu hodne zážitků na sp, a doufejme ze jich bude vice.Hodne me toho naucil, a je celkem i klidas i když ho pořád stvu xd nechť sa dari Misko xd a kukaj dat ine akce ako smrti(ty vies xd).

Inač rozhovor pekne spisany, otazky tez dobre, farba se da tez číst. Asi jeden z nejlepsich Mineho rozhovoru podle me. Jen tak dalej
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
RuliiKkO
Čaues Peckaaaa

Rozhovor skvělý, dobrý počteníčko, najs kontent ale mám pro tebe takovou radu, zeleně bych spíše dal tvoje otázky a ty odpovědi bílé, je to takový malý detail ale vypadalo by to určitě lépe. Jinak dobrý :D
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Ondrah98
Citace
Rich napsal:

Inak Salazarko, veľmi pekne si napísal toto:
Citace
Nejsem ten, co by chtěl za každou cenu trestat, pak se radovat, jak jsem úspěšný, že jsem již dal tolik mute a tolik banů. Jde mi hlavně o to, aby si hru hráči užili a nikdo jim ji nenarušoval.

Krásny rozhovor! Smile


Celkem vtipný od někoho, kdo trestá každej prd. Dloubu se v nose

Rozhovor má některý ohraný otázky, nijak extrémně mě neuráží, ale ani mě nezaujal.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
RaTy_
Pro mě naprosto nezajímavý rozhovor
Vojta369
Salazare, kdyz teda nevis, kdy jsi zacal hrat, tak jsem ti to zjistil. Tusim ze vanoce jsou 24.prosince. Nz
MegaBite
Pokud pozorně čteš, tak ses mohl ozvědět, že sice ví, že to bylo na Vánoce, ale neví, zda-li to bylo v šesté nebo v sedmé třídě. Nz

Rozhovor průměrný, stereotypní otázky, takže nejsem nadšený ani zklamaný.
asthenic
Svoju kvotu na zbytocny rozhovor si pre tento tyzden splnil, tesime sa na dalsi zbytocny text.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 17