Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Eminem
Hendy
Eminem

je dlhodobý hráč na SP, podnikateľ, biznismen, pohoďák a bývalý člen OA, ktorý kedysi točil peniaze na SP s hráčom ZaGz a s ostatnými ďalšími, bohužiaľ v dnešnej dobe sa už veľmi neukazuje na servery. Prečo odišiel z pozície Organizátora akcií a o jeho obchodovaní sa dozviete už o chvíľu.

Eminem, vítam ťa pri dnešnom rozhovore. Čo bolo dôsledkom odchodu z pozície Organizátora akcií?

Ahoj, tak tých vecí z odchodu z postu OA bolo veľa. Ale ak sa tak nad tým zamyslím tak mi zrazu asi preplo v hlave a povedal som si, že ,,Eminem kašli na to a začni žiť reál život". Potom sa to nejako nakopilo a vrátil som sa znova k hraniu aktívneho futbalu a k tomu prišla frajerka a atď... však chápeme sa. A tak som si povedal, že asi nebude najlepšie robiť OA nasilu a radšej som si podal žiadosť o odchod.

Chceš, teda povedať, že ťa táto pozícia prestala "baviť"?

Dá sa povedať, že áno aj keď nie úplne, pretože, keby mám proste čas na tú SP tak to asi robím ďalej. Tam ide len proste o to, že hra ma celkovo omrzela a už ma nebaví sedieť pri tom tak často ako kedysi.

Ako si sa s tým odchodom vyrovnával, predpokladám, že v pohode, ale predsa to bola dlhá doba, čo si na poste OA pôsobil.

Vyrovnal som sa s tým v pohode veď, predsa to bolo moje rozhodnutie a rozmýšľal som nad tým asi 2 týždne. Samozrejme, že potom, ako som odišiel som rozmýšľal či som spravil dobre, ale potom som sa s tým vyrovnal a v hlave som myslel na iné veci.

Povieš nám na aké veci si konkrétne myslel?

Najviac asi na frajerku a veľmi som sa koncentroval aj na futbal a zlepšoval svoje schopnosti v FL štúdiu.

Čo to je FL štúdio?

FL štúdio je program na vytváranie hudby. Môžeš v ňom vytvoriť veľa hudobných žanrov od elektronickej hudby až po neviem čo. Ja konkrétne sa v tom programe venujem robeniu beatov.

Veľa ľudí by ťa chcelo späť na tento post. Uvažuješ nad návratom?

Nad návratom neuvažujem vôbec. Už ma to ani tak neťahá. Ale ak by som sa začal niekedy viac venovať SP, čo je teraz vo hviezdach tak prečo nie.

Myslíš, že súčasný tým Organizátorov akcií je dobrý?

To neviem úplne posúdiť keďže moc nechodím na akcie, ale, čo som počul tak myslím, že medzi kvalitných OA patrí najmä Maxgustin, samozrejme Larex to je starý fellak a TomQe.

A čo Yoistik s Evrym?

Yoistik je určite aktívny, ale neviem presne, čo za akcie on má a Evry to už absolútne neviem posúdiť, ale určite má dobre akcie, pretože mu verím.
___________________________________________________________________________________________________

Vlastnil si reklamnú kanceláriu, a to stojí celkom dosť herných peňazí. Môžem ťa nazvať "Biznismenom"?

Môžeš, so ZaGzom sme točili kedysi veľa peňazí či už preberaním prepadnutých nemovitostí alebo dobrých domov, alebo sme len kupovali lacno a predali za viac. A z toho som sa dostal k reklamnej kancelárii. Dokonca som ich vlastnil viac ako len jednu.

Koľko presne si týchto reklamných kancelárií vlastnil a ich názvy?

Bielu reklamnú kanceláriu, ktorú som kúpil prepadnutú, potom žltú a momentálne mám zelenú.

Ako to, že "máš" zelenú? /getid Zelená reklamní kancelář a majiteľom sa ukáže Yoistik. Vysvetlíš nám to?

Pretože tým, že klesla moja aktivita a nestíham nahrať hodiny, tak reklamnú kanceláriu ma zatiaľ hráč Yoistik, pretože viem, že mu môžem veriť a, keď budem chcieť tak mi ju v pohode vráti.

Takže Yoistik je z tvojho hľadiska hráč, ktorému sa dá veriť vždy?

Áno poznám sa s ním už dlho a vlastne dá sa povedať, že je to môj obchodný partner, čo sa týka SP, pretože biznis na SP sme začali so ZaGzom a rozširovali sme to až sme to dotiahli na takú malú skupinku dá sa povedať.

Vysvetli nám, ako ste začali točiť s peniazmi.

Ako som už písal hore začalo to so ZaGzom, ktorý ma toho veľa naučil či už na SP alebo, ako začať obchodovať, tak sme predávali, kupovali a potom sme spoznali ďalších hráčov, ako je napr. TripS, Yoistik, Niko. Mali sme už väčšiu skupinu a proste pozerali sme aká nemovitosť prepadne. Keď sme ju získali, tak sme ju aj predali a peniaze sme si delili. Niekedy sa k nám pridali ešte hráči ako Floatin alebo Zetko. Dá sa povedať, že týmto spôsobom sme zarobili viac ako 15 miliárd, presné číslo ti nepoviem toto je len na odhad.

Prvú nemovitosť ste z nejakých peňazí museli kúpiť. Odkiaľ ste vzali tieto peniaze?

Tie defaultné ceny vtedy neboli moc vysoké takže stačilo kúpiť nejakú firmu + ju rozbehnúť a predať ju za viac a ešte treba rátať s tým, že na začiatkoch sme boli na to dvaja a po čase sme boli piati takže poskladať sa na defaultné ceny nebol pre nás problém.

Ale na druhej strane nebol ťažký oriešok kúpiť lacno a predať draho?

Ak mám pravdu povedať problém to vôbec nebol. Ak si niekto ešte pamätá tak mne sa celkom darilo u Dealera a v tú dobu som mal asi najlepšiu firmu jobu Dealera, čo vtedy mohla byť. Firmy u dealera som kupoval často. Vždy sa tam dalo dobre zarobiť, mal som konvoje, kde išlo 30 hráčov s 1kg a každý zarobil 30 megáčov a firma mi zarobila 50mg v tú dobu za konvoj.

To bolo dosť výhodné. Vlastnil si alebo ešte vlastníš aj nejaké iné nemovitosti okrem reklamných kancelárií?

Tých nemovitostí som vlastnil veľa takže to ti asi nepoviem z hlavy takto a okrem reklamnej kancelárie teraz nemám nič iba zopár domov a menší peňažný obnos v banke.

Je podľa teba dnešná ekonomika na SuperParbe v pohode?

Podľa mňa áno, až na tú cenu kreditov je to v pohode.

,,Až na tú cenu kreditov". Prečo si to myslíš?

Tá cena je prehnaná, ale za to si môžu hráči, ktorí sa následne na to sťažujú. Jedine, ako tomu zabrániť je asi, že by to chcelo nastaviť nejaký strop za koľko sa tie kredity majú predávať.

Aký limit by si dal na predajnú cenu kreditov?

Nastaviť tam maximálnu cenu 3000$ za kredit a bolo by to fajn.

Čo myslíš. Zavedie sa niečo takéto v budúcnosti podľa teba?

To už je na ATomasovi či niečo také zavedie, ale ak by to zaviedol podľa môjho názoru by to nemuselo byť zlé.

Podporuješ SuperParbu nejakým kupovaním prémia, čiže kreditov?

Keď som začínal tak som pár krát poslal SMS, teraz už vôbec. Takže, keď si to teraz tak spočítam v hlave tak tých 50€ to bolo dokopy.

Za Journalist Team
HenDy.
savage
Máš tam pár gramatických chýb a vetné štylizácie tiež nie sú bohvie aké,ale aspon si zvolil vhodné farby a celkom slušné otázky. Ja osobne by som čo sa týka otázok pri tomto hráčovi viac nadviazal na reálny život a hudbu,resp. kde nájsť jeho produkcie alebo akým spôsobom sa k hudbe dostal. Jeho peniaze na serveri a adminovanie ma napríklad vôbec nezaujíma,prípadne už je s tým iný hráč oboznámený zo severu. Pýtal by som sa na veci,ktoré bežným hráčom niesu známe. Ďalej tam cítim tam inšpiráciu od Ondraha, čož je na jednu stranu vhodnejší krok.
Hendy
Citace
savage napsal:

Máš tam pár gramatických chýb a vetné štylizácie tiež nie sú bohvie aké,ale aspon si zvolil vhodné farby a celkom slušné otázky. Ja osobne by som čo sa týka otázok pri tomto hráčovi viac nadviazal na reálny život a hudbu,resp. kde nájsť jeho produkcie alebo akým spôsobom sa k hudbe dostal. Jeho peniaze na serveri a adminovanie ma napríklad vôbec nezaujíma,prípadne už je s tým iný hráč oboznámený zo severu. Pýtal by som sa na veci,ktoré bežným hráčom niesu známe. Ďalej tam cítim tam inšpiráciu od Ondraha, čož je na jednu stranu vhodnejší krok.


Ďakujem za komentár savage. Do budúcna sa určite polepším a dám si pozor na gramatiku. Najprv ma aj napadlo že by som spravil s tou hudbou niečo, teda nejakú tému ale nakoniec som to nespravil. Ďakujem aj za kritiku.
Tearsko
Docela nezaujímavé, slabá štylistika a divné otázky. Nechcem sa opakovať po savagáčovi, všetko podstatné už zadelil.
Každopádne si myslím, že na dobrý rozhovor musí mať človek "veľkú hubu". A ty mi neprídeš prejavom v rozhovore zrovna ako človek s veľkou slovnou zásobou. Ďalej mi prišli tie otázky dosť nepohotové, určite sa z toho dalo vyťažiť viac, ako vydojiť nejakú nezaujímavú informáciu o ktorej očividne ani hosť nechcel a ani nemal až tak čo ďalej písať, no zo slušnosti na to odpovedal.
Jediné plus je to, že si nespravil ten otrepaný štýl otázok ako robí napr minecrafter, rich a ich predchodci.
Mimo toho,hneď v prvej vete stále hrubka.
Upravil/a Tearsko dne 07.08.2019 20:13
Hendy
Citace
Tears napsal:

Docela nezaujímavé, slabá štylistika a divné otázky. Nechcem sa opakovať po savagáčovi, všetko podstatné už zadelil.
Každopádne si myslím, že na dobrý rozhovor musí mať človek "veľkú hubu". A ty mi neprídeš prejavom v rozhovor zrovna ako človek s veľkou slovnou zásobou. Ďalej mi prišli tie otázky dosť nepohotové, určite sa z toho dalo vyťažiť viac ako vydojiť nejakú nezaujímavú informáciu o ktorej očividne ani hosť nechcel a ani nemal až tak čo ďalej písať, no zoslušnosti na to odpovedal.
Jediné plus je to, že si nespravil ten otrepaný štýl otázok ako robí napr minecrafter, rich a ich predchodci.


Ja viem no. Len začínam ale časom sa určite polepším a budem sa snažiť aby tie rozhovory boli bez gramatických chýb atď.. Ďakujem za tvoju kritiku.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
22%
Ne
3 Hlasů
11%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 18