Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Geroj #3
Ondrah98
„Vyhorel som“

nepopírá Geroj, poněkolikáté končící člen administračního týmu a nyní hlavně správce gangů. Proč končí a shrnutí jeho působení na Superpařbě v dnešním velmi obsáhlém rozhovoru.

Geroji, vítej u rozhovoru. Postihl Tě na Superpařbě syndrom vyhoření, že končíš?
Ahoj, ďakujem za pozvanie. V podstate áno, ohľadne Superparby sa cítim vyhorený, cítim to tak a bola to len otázka času...

Co je důvodem tohoto vyhoření?
Taký prvý dôvod bude čas strávený na Superparbe, respektíve roky... Čo by mi nevadilo, keby mi má samotný mód čo ponúknuť. Na Superparbe to posledné roky ťaham ako člen AT a snažím sa tak trochu splatiť to, čo mi Superparba dala. Tu sa dostávame k druhému dôvodu a to je ten, že táto komunita si to nezaslúži.

Považuješ se za příliš dobrého pro zdejší komunitu?
To určite nie, nikdy som to netvrdil. Ale oproti iným, ktorí mi dosť často pripomínaju moju neschopnosť, som pre Superparbu aj niečo spravil. Či už išlo zo začiatku o post OA alebo pozdejšie o SA, SC, vždy som sa snažil si robiť svoju prácu na 100 %.

Hodnotíš tedy místní hráče jako „bandu nevděčníků“?
Podľa mňa sú hráči čoraz nevďačnejší a niesom jediný, kto si tohto „trendu“ všimol. Jasné, nevďačnosť tu bola furt, ale vždy keď napríklad prebiehala nejaká väčšia akcia, prípadne aj niečo menšie, tak prišli hráči, ktorí vyjadrili názor slušne a napísali konštruktívnu kritiku. Dnes je to celkom rarita. Samozrejme toto sa netýka len akcií, ale je to o celkovom prístupe hráčov k AT, hneď ako hráč nedostane to, čo chce, tak plače, že je AT k hovnu a podobne... Však to poznáš.

Jistě, že to znám, ale nesvědčí to naopak o tom, že je to stabilní situace a nikoliv trend? Od mého působení v administračním týmu už uběhla značná doba.
V tomto máš asi pravdu. Podľa mňa sa na toto pozerám hlavne zo svojho pohľadu, vždy tam bol nejaký stupeň nevďačnosti, ale poslednú dobu to eskaluje pomerne rýchlo! A pociťujem to už aj ja. Taktiež sa snažím byť za každých okolnosti objektívny a musím povedať, že občas si niekto pletie nevďačnosť s vlastnou neschopnosťou - opakovanou. A nie vždy sa to pak dá riešiť konštruktívnou kritikou.

Není možné, že i nedocenění kvalitní práce patří k práci administrátora?
Toto je veľmi dobrá otázka. Administrátor vždy pracuje s určitým cieľom, má určité poslanie, väčšina chce dobro pre server, ďalší chce len štatistiky. Mnoho administrátorov sa vždy riadilo harmonogramom a toto sa deje aj dnes. Problém nastáva vtedy, keď hráči nepochopia konanie administrátora, aj keď robí niečo, čo je potreba urobiť a je to správne pre server a väčšinu hráčov. A toto je presne moja predstava o kvalitnej práci... Niekto má môžno inú predstavu a práve pri tej inej predstave vzniká to „nedocenenie kvalitnej práce“, čiže odpoveď na tvoju otázku je, že to patrí k práci administrátora, vždy je to o uhle pohľadu.


„Rád som sa odrážal od pravidiel a ohýbal ich“


Použiji Tvou citaci: „Keď hráči nepochopia konanie administrátora“. Umí administrátoři svoje jednání vysvětlovat a uměl jsi to ty?
Môj štýl adminovania bol vždy založený na radikálnych rozhodnutiach a toto si bezprostredne priznám, pretože by bola blbosť to poprieť. Vždy som sa snažil ísť na istotu, ale vedel som aj cúvnuť, bola to však slabšia stránka... Kvalitný administrátor by mal svoje jednanie vysvetliť, ale ja som sa vždy rád odrážal od pravidiel a snažil sa ich ohýbať vo svoj prospech. Taktiež som často poukazoval na logickú stránku veci a riešil hlavne princíp, nie vždy sa to však dočkalo pochopenia a po pravde ani nemuselo. Každý rozumnejší hráč si o tom vždy spravil názor sám a neraz mi prišla PMka s tým, že som konal správne a podobné veci... Na tom však nezáleží, vždy ide o argument a svoje chovanie a jednanie som si vždy odôvodnil. Bol si hlavný administrátor a podľa mňa si sa vždy potešil, keď sa tvoj podriadený vynašiel a vyriešil si napríklad sám žiadosť alebo si len citoval to, čo napísal a vlastne sa stotožnil s jeho názorom.

Jak jsi tedy mohl ve stížnosti napsat například „svoje dôvody ti tu vysvetľovať nebudem a ani nemusím“?
Konkrétne v tejto situácií som využil, podotýkam využil, nie zneužil svojho postavenia a rozhodol som sa nevysvetľovať dôvod prečo mám zapnuté všetky gang chaty. Tu sa trošku vrátime k otázke o nedocenení kvalitnej práce administrátora a vysvetlím prečo mám tie gang chaty zapnuté. Dôvod je jednoduchý, každý SG/SC, ktorý má záujem o chod gang systému ako takého sa taktiež zaujíma o hráčov, ktorí ho tvoria. Využíval som to hlavne na kecanie s „gangstrami“ a veľa krát sme si dobre pokecali aj o gang systéme a o veciach, ktoré by bolo potreba vylepšiť. Dokonca aj v Legendary Homies sa našli hráči, s ktorými som si o tom rád pokecal a bezodkladne sme vyriešili niekoľko problémov. Rád som gangstrom vysvetľoval ako funguje nový systém a drobnosti ktoré sa zmenili... A práve toto je môj uhol pohľadu, podľa mňa to bola z mojej strany kvalitná práca a hlavne som aktívne prejavoval záujem o gang systém, ale ako píšem, je to uhol pohľadu. Na druhej strane sa našli hráči, ktorí mali v obľube provokovať a dehonestovať toto „spojenie“ medzi SC a gang systémom, a práve preto to dopadlo sťažnosťou, ktorá zrovna nedopadla v môj prospech, aj keď som danú vec robil s dobrým úmyslom.

Proč jsi tam volil tento arogantní postup místo klidného vysvětlení jako zde?
Nevidím do budúcnosti, neviem či by to nejak zmenilo výsledok sťažnosti, na tom však nezáleží. No nebolo to zrovna ukážkové chovanie, ale ako som už písal, išlo o princíp a cítil som krivdu. Navyše keď si vezmeme históriu sťažností daného hráča vedených proti AT, tak väčšina prebiehala v tom samom duchu ako som sa zachoval ja, čiže daný hráč sa vôbec nemôže čudovať tomu, čo som napísal, priamo mu o to aj išlo. Keď si zoberieš, tak sťažnosť ako takú som prehral, ale to čo nasledovalo v shoutboxe pre mňa bolo kľúčové. Hráči, členovia gang systému a aj hlavný administrátor zdieľali môj názor. Hráč si tým samozrejme spravil znovu vizitku a jeho nick ho predchádza, ale nebudem tu nikoho urážať.

Ptám se proto, zda mi tu nevykládáš nějaké teorie, jak se chovat a ve výsledku se chováš úplně jinak. Necítíš v tom lehký rozpor?
Nie, rozpor v tom určite nevidím. Hráči si nikdy toľko nedovoľovali na AT ako teraz, niekedy je fakt potreba im nastaviť zrkadlo a pristupovať k nim rovnako ako oni pristupujú k iným hráčom a samozrejme k AT, bez ktorého by server nemohol fungovať a to si treba uvedomiť. Odpoviem ti však otázkou, myslíš že by som bol v AT keby sa chovám rovnako ako hráči, ktorí sú arogantní a za každú cenu sa snažia dehonestovať AT a hľadať možnosti ako spraviť niečo v rozpore s pravidlami a uniknúť trestu? V každom prípade si nemyslím, že sa vo výsledku chovám rovnako, to by situácie ktoré riešim vypadali inak, horšie.

Je správné chovat se k hráčům „podle zásluh“? Neměl by být administrátor profesionál?
Niesom zástanca tohto tvrdenia a nikdy som nebol. Administrátor je predovšetkým človek a keď sa k človeku chováš ako špina, tak nemôžeš čakať, že sa k tebe nebude chovať rovnako. A absolútne nezáleží na poste, ktorý aktuálne zastávaš, samozrejme by to malo mať svoje hranice a nemám pocit, že sa AT poslednú dobu nejako previnilo voči hráčom, teda sú tu určité záležitosti, ale ohľadne tohto sa vyjadrovať nemá cenu. Iba, že by ti napadlo položiť mi túto otázku. (smích)

To mě zajímá, jaké „určité záležitosti“?
Keď už tak naliehaš, možno si zaznamenal neoprávnený permaban, ktorý bol udelený Terzovi zo strany administrátora Koloba. Jasné, Terz má svoje muchy a je to v podstate dieťa s veľmi divokými názormi, ale to neznamená, že tu môžu lietať permabany kvôli chvíľkovému potešeniu. Z môjho pohľadu išlo o skratové jednanie a napíšem to na rovinu.


„Gang systém je ako Peugeot z 90. rokov“


Přesuňme se už ke gangům. A začněme ze široka. Jaký je Tvůj názor na současný gang systém ve všeobecnosti?
Súčasný gang systém... (smích) Pre mňa je toto vždy strašne ťažká otázka, môj názor na gang systém bude vždy skreslený, čo sa týka Superparby, tak je to moja srdcovka a aj skrz to, že som ho pomyselne pochoval vo videu, na neho nikdy úplne nezanevriem, pretože pre mňa predstavuje najlepšie strávený čas na Superparbe. Názor na aktuálny gang systém mám taký, že keby ho chcem porovnať s gang systémom v ktorom som začal, tak je to ako keby si vedľa seba postavil novú M5ku a starý Peugeot 106 z 90. rokov. Pričom nová M5ka nie je určite aktuálny gang systém. Lepšie to popísať bohužiaľ neviem.

V čem spočívají ty hlavní rozdíly?
Hlavný rozdiel je v prístupe hráčov, pretože gangstrom sa nestaneš len tak, musíš sa začať venovať gang systému, chápať systém, musíš sa učiť jazdiť, strieľať, ale nikomu sa nechce, prečo by aj, že? Stačí mať 1 miliardu na účte a točiť misie. Od prístupu sa samozrejme odvíja počet aktívnych gangstrov, od toho sa odvíja počet aktívnych gangov a to tvorí celý obraz gang systému, ktorý je aktuálne absolútne nezaujímavý.

Od gangsterů uslyšíš, že „gangy umírají“, či dokonce „gangy umřely“. Jak je to s jejich smrtí?
To, čo tu bolo dakedy, myslím tým to, ako fungoval gang systém bolo niečo neuveriteľné. Podľa mňa to bolo niečo špeciálne, niečo, čo vzniklo omylom, nech si každý hovorí čo chce, ale bolo to niečo mega veľké, a tak brutálne, že to prevyšovalo čokoľvek iné na Superparbe. Čím vyššie si, tým viac môžeš padnúť a pád gang systému bol fakt veľký. Keď si to porovnávaš s tým, čo to bolo dakedy... Preto to vypadá tak, že je fakt mŕtve, ale GRka sa stále jazdia, na územia nemajú gangy kapacity a motiváciu, teraz prebehla gang akcia, ktorá dopadla pomerne úspešne, ale zase tam bol ten jeden problém, malá účasť. Gang systém si svoje dni - pardon roky slávy už užil a to, čo tu máme teraz je hrozne slabé, ale slovo „mŕtvy“ by som v tomto prípade ešte neskloňoval.

Bylo tvým úkolem, jako správce gangů, snažit se je pozvednout a navrátit jim dřívější slávu?
Áno, boli do mňa vkladané veľké nádeje. (smích) Dokonca zaznela veta: „Keď už nie Geroj tak nikto...“ Vedel som, že idem skúšať niečo, čo reálne nemá zmysel, ale skúsil som to a aspoň nemám žiadne výčitky. Môj prvotný plán bol vrátiť gang systém do pôvodného stavu, ako si ho vybavujem ešte z čias ODčiek... Tu nastal problém s majiteľom, ktorý nemá záujem vracať nič, čo tu už bolo. Další problém sú hráči, ktorí si prehlasujú každý balast, o ktorom si myslia, že bude dobrý. Na toto mám svoj názor a hráči by si nemali diktovať pravidlá hry. Majú sklony k tomu, upraviť si hru tak, aby im to hralo do kariet. Aj keď si to nepriznajú...

Tudíž jsi selhal?
V podstate som sa len zviezol, bolo to viac menej nevyhnutné, ale aj tak som rád za príležitosť.

Kdy ses rozhodl, že svou snahu vzdáš a post opustíš?
Je to zhruba mesiac a pol, čo mám novú prácu. Je to časovo náročná práca a ja som mierne prehodnotil veci, ktoré ma istým spôsobom obmedzujú a pútajú moju pozornosť. Tak som sa rozhodol že tieto veci odstrihnem a nebudem ich viac riešiť, jedna z týchto veci bola aj Superparba a keďže už nemám žiadne iné dôvody tu hrať, tak sa stalo to, čo sa stalo... Pevne dúfam, že sa mi to podarí dotiahnuť do konca.

Nicméně ještě u gangů zůstaňme. Může je dokázat reformovat někdo nový? Tvůj nástupce?
Môj názor je taký, že nie. Samotná reforma gang systému by so sebou priniesla veľa problémov a trvalo by strašne dlho, kým by sa odladilo niečo, čo by bolo prekopané do posledného detailu. Niesom žiadny odborník, ani neviem predpovedať presne, čo by sa stalo, ale pochybujem, že sa stane nejaký zázrak. Samozrejme by som bol rád keby sa to podarilo a osobne by som toho človeka cenil.

Je už známo jméno Tvého nástupce?
Neviem o tom, popravde Krowky s Fifom tak trošku stále dúfajú že si robím srandu. (smích)


„15 rokov stará hra neprinesie zázraky“


Už jsi to naznačil, ale co je největší překážkou pro změny? Přístup majitele, přístup samotných gangsterů nebo něco jiného?
Z každého vymenovaného trochu. Najväčší problém je ten, že tu hráme hru z roku 2004 a čakáme zázraky. Doba napreduje a hry prechádzajú vývojom, veľa mladších hráčov dá prednosť novej hre, na nejaké SAMP ti kašle... Ja som väčšinu času hral SAMP z nostalgie, sám na sebe poznám, že už si radšej zapnem nejakú novšiu hru a tak. Hlavná prekážka je to, že si hráči nevedia uvedomiť vek tejto hry.

Hrotí to hráči příliš? Měli by mít jakousi radost z toho, že jsou možná „posledními mohykány SAMPu“ a podle toho se chovat a užívat si hru?
Niektorí to hrotia až moc, niektorí to berú úplne v pohode a keď je pohoda, tak je to super. Superparba mala vždy takú super atmosféru, nikdy sa moc nepreháňalo a zase nebola nuda, respektíve vždy sa našla chvíľková zábava, ktorá pominula v ten pravý čas, teraz je to organizovaný bordel. Čo sa týka gang systému, dakedy to bola zdravá rivalita, boli tam urážky, kadejaké hovná, ale bola to tá pravá rivalita, ktorá hajpovala atmosféru v gang systéme a aj mimo neho. Dnes sa hráči uchyľujú skôr k zákerným taktikám. Neriešia veci na rovinu.

Těmi zákeřnostmi myslíš například cheating?
Napríklad. Cheating je jedna z najzákernejších vecí, taktiež dosť pomohol spomínanému pádu gang systému.

A jiné zákeřnosti?
Väčšinou to je ťahanie reálneho života do hry, povyšovanie sa, zneužitie citlivých informácií, akékoľvek pokusy či priamo podvody, dosť v obľube je zneužívanie chýb módu za účelom obohatenia sa... Môžem menovať strašne dlho, ale toto sú presne detaily, ktoré Superparbe ničia image a atmosféru.


„Prajú mi tu smrť a nepopieram, že som hajzel“


Jak se v gang systému odráží, že mu jeden gang (pozn. Legendary Homies) již téměř rok dominuje?
Veľa hráčov to znáša ťažšie, mňa osobne to neprekvapuje, pri tak neaktívnom gang systéme to nie je nič špeciálne. V minulosti sa pri takejto situácií vždy stalo, že sa gang po chvíľke dominancie rozpadol a rozdelil na viac gangov a hra išla ďalej. Natrepať sa pri takej kríze gang systému do jedného gangu a tvrdiť „sme top“ je celkom prepal, keď si vezmeš, že tretinu členov vychoval West, ďalšiu tretinu IBčko a ostatok je dajme tomu z gangov, ktoré padli, pretože boli permanentne slabé. Niekto si chce len zachovať úroveň a ostať na vrchole a niekto je rád že je rád... Každopádne to je jak byť jednooký medzi slepými, inak proti chlapcom nič nemám.

„Proti chlapcům nic nemáš“. Mají oni něco proti Tobě?
Podľa všetkého majú, dokonca mi skrz chat bola popriana smrť. (smích) Každopádne s niektorými si rozumiem a s inými práve naopak. Neviem, kde sa zrodila táto nenávisť, ja som nikdy nemal pocit, že by som niekoho z nich začal urážať prvý. Dokonca sa mi stalo, že ma jeden z nich natrel ATomasovi. (smích) Toto sú celkom úsmevné momenty.

Není příčina v tom, že jsi silná osobnost, stejně jako někteří z nich?
Poznám veľa silných osobností a nemám s nimi problém. Otázka je skôr či sa niekto nesnaží byť nasilu silná osobnosť a nejde mu to. Pravda však môže byť úplne inde... Nakoniec, ja tu niesom ten, kto niekomu praje smrť a nadáva mu bez príčiny... Na toto si musí spraviť každý názor sám.

Myslel jsem, zda jim nevadí tvoje sebestřednost? V podpise máš citát „vadí ti moje ego? tak sa poje*“, vizitku máš nazvanou „cbg.geroj - vládca vesmíru“. Není tohle ten rudý hadr na býka?
Je to možné, problém je v tom, že väčšina hráčov ma pozná a vie aký som naozaj. „Vadi ti moje ego? tak sa poje*“ je skôr taký odpor voči tomu, že som naegovaný. Ja mám skôr pocit, že hráč, ktorý mi napíše, že som naegovaný sa cíti menejcenný a tým pádom je všetko mimo neho v nenormále a taký hráč si zaslúži provokáciu v podobe tohto podpisu... Normálny človek sa toho podpisu ani nechytí. Vládca vesmíru (smích) to je trošku nepochopená fráza, keď sme s Amelim strašne dávno hrávali GTA 5, tak tam bol jeden fakt výstredný týpek a on si práve užíval tieto pomenovania. Začali sme si z toho robiť srandu a dal som si to zo srandy do názvu vizitky... Zas sa toho chytí len nenormálny človek. Fakt nemám žiadny „boží syndróm“ ani nič podobné, dokonca mam averziu voči frázam „bohujeme, ja som boh“ a podobne.

Nemyslel jsem konkrétně tyto příklady, ale zda-li to neukazuje na Tvou skutečnou osobnost, která by v takovým případě byla kontroverzní?
Každý ma môže vnímať inak, rovnako ako teba, niekto ťa vníma v zlom, ja ťa vnímam dobre. Vždy je to na človeku... Ale nepopieram že som hajzel. (smích)

Celý rozhovor se nese v takovém negativním duchu. Ukončeme jej nějak pozitivně. Co pozitivního Ti Superpařba přinesla do života?
Na Superparbe som stretol veľa ľudi, hrstku z nich poznám dokonca osobne a sú to väčšinou super ľudia... Napríklad Martin (West side), Obrik, Ticka, Ameli, Pentagram... Najviac mi ale prirástla k srdiečku Mindie a považujem to za najpozitívnejšie, čo mi Superparba dala.

Je Superpařba místo, kde se dají potkat zajímaví lidé?
Áno, Superparba priamo priťahuje zaujímavých ľudí, ale aj individuá. (smích)

Tak děkuji, že jsi jednomu z těch individuí poskytl velmi obsáhlý rozhovor.
Ja tiež ďakujem za to, že som sa mohol konečne niekomu vyplakať.


~oh~

Upravil Czech_ dňa 13.05.2020 12:53
sK
Nepoznam ta, vratil som sa sem po niekolkych rokoch, ale hned som si vsimol to co spominas, ze hraci si velmi dovoluju na admin team, co je smutne. Nebol som tu dlho, neviem ako sa vyberaju admini/moderatori, neviem co su za osobnosti, ale mozno bude nieco aj na tom. Velmi dobry rozhovor, ktory mi priblizil situaciu na SP. Velky palec hore.
KoLoB
Zajímavý rozhovor, určitě jsem tímhle dobře zabil nudu takže díkes.
Mindie
Tohle je podle mě jeden z nejlepších rozhovorů, co jsi tu s námi sdílel. Spojení upřímných odpovědí s konstruktivní kritikou na systém, hráče a AT se zajímavými otázkami, kterými jsi ho opravdu "donutil" vyjádřit svůj hlubší názor, vedlo sice k obsáhlejšímu, ale opravdu zajímavému (a rozhodně NE nudně dlouhému) rozhovoru. *Dobrá práce*

Myslím si, že se především méně zasvěcení hráči do těchto problémů, dozví hodně nového z pohledu kvalitního hráče/admninistrátora/člověka.

Nemyslím si, že je ode mě potřeba nějak komentovat chování gangsterů, kteří si přejí gerojovu smrt.

Každopádně bez Mindie na konci by to bylo na hovno. Kappa
Saph1R
Upřímně řečeno rozhovor mi přijde vcelku obsahově nezajímavý. Ostatně to bude taky tím, ze většinu věcí jsem zažil, nebo jsem v prehledu co a jak. Otázky a vůbec rozhovor mi přišel takový slabší oproti ostatním rozhovorum, určitě si myslím, že bys to dal lépe, ale jinak dobré chválím. Good job! Ostatní nějak komentovat nehodlám, s dotyčným se už tak nějak roky známe po sp.
Ondrah98
Citácia
Saph1R napsal:

Upřímně řečeno rozhovor mi přijde vcelku obsahově nezajímavý. Ostatně to bude taky tím, ze většinu věcí jsem zažil, nebo jsem v prehledu co a jak. Otázky a vůbec rozhovor mi přišel takový slabší oproti ostatním rozhovorum, určitě si myslím, že bys to dal lépe, ale jinak dobré chválím. Good job! Ostatní nějak komentovat nehodlám, s dotyčným se už tak nějak roky známe po sp.


Vidíš a já z toho měl po napsání hodně dobrej pocit, že bych to líp nejspíš neudělal a vlastně ho pořád mám... Asi tam fakt pro tebe nebude nic novýho, tak tě to třeba tak nechytlo. Ale 100 lidí 100 chutí, je to vidět i tady. Pokud bys měl nějaký konkrétnější poznatky, tak je určitě přivítám. ;)
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
sKiLL
Moc dlouhej rozhovor, na to, jak nerad čtu x) Otázky o GS vždy uvítám, takže se mi tento rozhovor líbí x) Je fajn to vidět i z pohledu administrátora.
NeXus
Cas od casu si projdu server a web, aktivni hrac uz urcite nejsem. Tohle me ale zaujalo. Gangy byly vzdy jednim z nejdulezitejsim piliru zdejsi komunity a komunita jednim z nejdulezitejsich piliru gang systemu. Pro clenstvi v gangu nebylo nutnosti, aby clovek umel zavodit nebo strilet. Ten system nepotrebuje primo reformu, my si vystacili s Buffalem, Phoenixem, Sandkingem, Sawn-Off a uzemim. Kdyz uz jsme tou hrou zabijeli vyznamnou cast sveho sveho volneho casu, tak jsme se bavili prave diky komunite v gangu. Kdybych chtel delat cely den mise, to si rovnou mohu stahnout Minecraft. Kdyz bych si mel vzpomenout na SP, tak misto na adminovani nebo spoustu penez si vzpomenu prave na ty lidi, co se mnou hrali roky a drzeli spolu jako tym - gang.

Vic se na mobilu rozepisovat nebudu, necekam, ze nekdo zareaguje, temata tu hrozne zapadaj. Na starym designu bylo krasne videt pet poslednich aktivnich temat a diskuze diky tomu na foru zila.

Jeste k zurnalistovi si dovolim poznamku. V podpisu mas napsano
”Je zakázáno jakkoliv rozvracet nebo poškozovat SuperPařbu (jak na serveru, webu nebo někde jinde). Rozvracením se rozumí například: soustavné vyvolávání hádek, zpochybňování majitele, hlavních adminů,řadových adminů apod... Účelné zlehčování postavení majitele, hlavních adminů a řadových adminů apod...”
Na to bych se rad zeptal. To je v pravidlech? Nebo kde? Protoze to preci nedava smysl. Pokud nesmim zpochybnovat administratory, tak to tedy znamena, ze na aktualni SP uz nemohu podavat stiznosti na administratory, pripradne jen mit k nejakemu jejich rozhodnuti vyhrady? Vzdyt administrator by si mel stat za kazdym udelenym trestem, napsanou zpravou do chatu, prispevkem tady a ve foru a tak podobne. Prave v pripade, ze nekdo administratora zpochybnuje, by clovek na svem miste mel byt schopen argumentovat a obhajit si to.
Ondrah98
Citácia
NeXus napsal:
Jeste k zurnalistovi si dovolim poznamku. V podpisu mas napsano
”Je zakázáno jakkoliv rozvracet nebo poškozovat SuperPařbu (jak na serveru, webu nebo někde jinde). Rozvracením se rozumí například: soustavné vyvolávání hádek, zpochybňování majitele, hlavních adminů,řadových adminů apod... Účelné zlehčování postavení majitele, hlavních adminů a řadových adminů apod...”
Na to bych se rad zeptal. To je v pravidlech? Nebo kde? Protoze to preci nedava smysl. Pokud nesmim zpochybnovat administratory, tak to tedy znamena, ze na aktualni SP uz nemohu podavat stiznosti na administratory, pripradne jen mit k nejakemu jejich rozhodnuti vyhrady? Vzdyt administrator by si mel stat za kazdym udelenym trestem, napsanou zpravou do chatu, prispevkem tady a ve foru a tak podobne. Prave v pripade, ze nekdo administratora zpochybnuje, by clovek na svem miste mel byt schopen argumentovat a obhajit si to.


Off topik, ale odpovím. Je to v pravidlech a mohl bych ti o tom vyprávět svůj dloooouhej příběh, ale to sem nepatří a asi by to nebylo vhodný. Já to nevymyslel, ale má to se mnou hodně společnýho a tím, že to cituju si z toho tak trochu dělám legraci. Kdyby tě to moc zajímalo, tak mi napiš někde soukromě (SZ ne).
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
22%
Ne
3 Hlasov
11%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 20