Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - bMe]Darius.eFys
Mine
ROZHOVOR S HRÁČOM
bMe]Darius.eFys


Vážení čitatelia,
vítam vás pri dnešnom, trochu stručnejšom a kratšom rozhovore. Ako hosťa som si tentokrát pozval hráča Dárius, dlhodobého gangstera a jednu z legiend gangu Legendary Homies. Pohodlne sa usaďte, prajem príjemné čítanie.



Zdravím ťa, Dárius a vítam ťa pri tomto dnešnom rozhovore. Začneme Hneď zo začiatku, čo ťa viedlo k tvojej ''gangster'' kariére na SP?

Zdarec, tak moja kariéra začala už trošku dávnejšie a nie na SP.. Akožto člen bMe sme gangy hrávali už na viacerích serveroch. Jedného dňa musela prísť rada aj na SP.

Čo hovoríš na aktuálny gang systém? Aký máš názor na komunitu?

Gang systém je fajn, až na posledný update území, kde sa z toho stalo toy story, alebo možno už aj pay to win. Komunita je tiež v pohode, síce vznikajú nezhody, ale veľakrát to je len o tom, že ľudia lagujú a podobne.

Chcel by si niečo zmeniť na tomto aktuálnom systéme?

Ťažko povedať, či to chce zmenu alebo úplne novú vec. Možno práve opakujúci sa obsah GS je príčinou poklesu hráčov v gangoch. Problém je, že väčšina hračou je sústredených len na peniaze a buďme úprimný, GS toho moc nezarobí. Možno pridať finančné odmeny za samotné gang eventy? Netuším.

Čo ťa tak láka na gangoch a klanoch celkovo? Prečo nie si radšej firmičkár, nejazdíš 24/7 misie a nezarábaš herné peniaze?

Tak gangy sú pre mňa zaujímavé spestrenie hry, vzniká tam rivalita, každý chce byť najlepší čimž sú tu zaujímavé možnosti konkurencie. Tak bMe neni až tak klan iba o sampe, sme vo viacerích odvetviach či už v "podsvetí", alebo inak. Firmičkár sa nemá v čom zlepšovať, kdežto v gangoch áno, preto ma nebaví robiť tu istú vec dookola bez možnosti sebazlepšovania sa. Herné peniaze sú mi k ničomu, maximálne si kúpim prémium a tam to hasne, keďže len poskakujem pred gang sídlom.

Vysvetlíš nám prosím, čo si myslel tým ''bMe neni až tak klan iba o sampe, sme vo viacerích odvetviach či už v "podsvetí", alebo inak''? Znamená to, že klan bMe možeme stretnúť aj v iných multiplayer hrách? Čo si myslel tým podsvetím?

Tak bMe je predovšetkým iba crew, ciže veľmi uzavretá skupina ľudí, nemáme jasne stanovené čo hrajeme, no SA:MP nás preslávil najviac. Každopádne chalani od nás často hrajú CS:GO, takže tam je najväčšia šanca nás zastihnúť. Tak "podsvetie", každá hra má svoje "podsvetie" - "temnú stránku", čož v našom prípade je tvorba cheatov.. Možno si počul o projekte "kamarat" a o tom, ako sme niekde stvárali "rošambo".

O projekte ''kamarat'' som ešte nepočul. Povieš nám, čo je to za projekt, aj ako ste stvárali ''rošambo''?

Kamarat je multihack, ktorý sa začal vyvíjať niekedy v roku 2016 (možno už skôr), jedná sa o cheat, ktorý mal za úlohu byť čo najviac nenápadný, čiže - "legit". Najprv to bol súkromný projekt len pre členov bMe, ale 24.12.2018 sme ho oficiálne vydali pre širokú verejnosť. Funguje len na 0.3.7, pretože využíva sampfuncs. Rošambo, na určitom serveri od pána Bartolomeja je celá naša crew zabanovaná a každý, kto má v mene bMe dostane perma ban.. Stačí si pozrieť video *(z bezpečnostných dôvodov je názov a autor odstránený)* člena bMe a spoluvývojára kamarata, a pochopíš o čo tam išlo. Nazval by som to "propagáciou kamarata".

Ďalej by som sa presunul už priamo na SP. Ako si sa dostal do tvojho aktuálneho gangu, Legendary Homies?

Tak to je jednoduché, prišiel som na SP, tam stretol starého známeho Zorysa, momentálneho šéfa, prišiel na tsko a už to išlo samo.

Momentálne si skoro všetci myslia, že LH je gang plný cheaterov a nepoctivých hráčov. Kedy sa táto myšlienka začala šíriť na SP? Prečo?

Ťažko povedať, často takéto myšlienky vznikajú len na základe toho, že je niekto lepší od teba samého. Aj o mne koľkokrát tvrdili, že cheatujem, pritom mám niekoľko videii zo SP.

Takže hovoríš, že ty necheatuješ. Čo ostatní členovia tvojho gangu?

Neviem, či je toto rozhovor, alebo vypočúvanie. (smiech) Každopádne dúfam, že chalani to vidia rovnako.

Samozrejme, že rozhovor. Legendary Homies nejaký čas (ešte za vedenia RaTyho) viedol projekt ''gang akademie''. Prečo to vzniklo? Ako to dopadlo? Je možnosť zaúčať sa u vás stále aktívna?

Gang akadémia u nás stále v podstate pretrváva, teda aspoň jej myšlienka. Chcel zaučiť nových ľudí v gang systéme, aby si osvojili určitý aspekt hry, ktorý im vyhovuje. Gang akadémia sa nakoniec rozpadla, lebo Raty na to nemal čas. Momentálne LH naberá ľudí na pozíciu "trainee", což je hodnosť pre učnov a tak dávame šancu novým ľuďom sa zaučiť.

Je o tento post u vás záujem? Akým spôsobom ho propagujete? Vedia o vás aj nováčikovia?

Mali sme už docela dosť prihlášok o tento post. Väčšinou ho propagujeme priamo nováčikom, až sa niekto pýta, že či by sa našiel gang pre nováčika, tak im ponúkneme náš program. Keďže rešpektu máme dosť každú sezónu, pár prehratých závodov nám nevadí.

Kde je poskytovaná možnosť podať si prihlášku o tento post?

Takúto prihlášku si je možné podať na našom webe legendary-homies.eu, kde máme aj špeciálnu osnovu pre túto funkciu, samozrejme hodnotenia/názory členov, či prijať/neprijať sa tiež líšia podľa toho, či sa jedná o traineeho alebo nie.

Kto vyberá nováčikov z podaných prihlášok? Ako pre takého nováčika vyzerajú ''príjmacie skúšky''? Aké sú kritériá na prijatie do gangu?

Tak finálne slovo ma samozrejme šéf gangu, teda Zoro a Vojta. Prijímacie skúšky pre nováčikov nie sú povinné, môžu mať, ak chcú zistiť, v čom si myslíme, že by sa mali zlepšovať. Žiadne konkrétne kritériá nemáme, skôr sa rozhodujeme podľa celkového vystupovania daného človeka na serveri.

No, myslím, že z tohto trochu kratšieho rozhovoru by to mohlo byť všetko. Ak máš záujem, tak môžeš zanechať odkaz pre čitateľov na koniec rozhovoru.

Ďakujem predovšetkým za možnosť rozhovoru a pre čitateľov? Hrajte sawny - je to zábava, nováčikovia posielajte prihlášky do LH a budete sa učiť od najlepších a verte v nás, že ukoristíme 12. sezónu v rade. ^-^

Tak, ďakujem ti za dnešný rozhovor, prajem príjemný zbytok dňa.

Aj tebe, Mine.
Upravil/a Mine dne 16.08.2019 22:34
RaTy_
no konečně trochu originalnejsi otazky z tve strany, tohle uz je lepší
Bakerko
rozhovor na dobrej urovni, bMe a ich skusenosť s cheatingom neprekvapuje. Hosť moholbyť zaujimavejší ale fajn.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 18