Informace o serveru
Číst diskuzi
FlexKillah - Vizitka 3.3.13
|
|
Flex |
Přidané 12.01.2012 13:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 206
Založený: 03.03.11
|
[bcolor=#663300]END[/bcolor] Vaše serverové informace Váš nick na serveru: FlexKillah Odehrané hodiny na serveru: 1715 hodin Váš bankovní obnos: 0 Nasbíráno marihuany: elektronická cifra marihuany mě nezhulí Vlastním dům číslo: 0 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: All Cops are Bastards, spoluzakladatel, prává noha, ThaGodfather, Tha Don navždy. Můj oblíbený administrátor: těžko říct, neuznávám autority ale vycházím na vyjímky se všemi. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /smoking 2 bez diskuze..a blití /food2 Můj nejoblíbenější event serveru : /závod kanálem, FCR-900, Vinewood Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Ty co jsou zřídka kdy - dům smrti, le-parkour.. Mé oblíbené vozidlo: savanna, elegant, sentinel, merit, sultan, stratum Má oblíbená práce na serveru: Ruská Mafia, terorista Aktuální skin: hodně to střídám, naštve mě když vidim pankáče na nějakym teleti ale ten skin už mi nikdo neodpáře ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): tak za dva. Výhrady jsou, ale rozhodně jich neni tolik abych dával horší známku. Vaše webové informace Váš nick na webu: Flex Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 97 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 500 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: [img]http://upnito.sk/0/6n3gw4365vbxtwc8963evwmc9nh8j93w.png[/img] Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Vaše osobní stránka Jméno & příjmení: Mám německo/rusko/polské jméno a hodně dlouhej rodokmen, hodně lidem by to akorat zblblo hlavu ![]() Datum narození: 20.10.1988 Věk: 24 Kontakty: na fb Flex Beatz Kraj : Ústecký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: nedopočítal bych se Zaměstnání : Student, kšeftař, vystupující hudebník, brigádník. Vzdělání : zš, sš+maturita, aktuálně na Vyšší odborné škole Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, trošku ruština. Děti : Nechci mít, na takový velký kroky musí mít člověk uspořadanej život a to já zatím nemám. Kde bydlím: v pronájmu, i ve squatu ![]() S kým bydlím: něco mezi přítelkyní a kamarádkou. Sexuální orientace : hetero Informace Vaší povahy Povaha: cholerik a flegmatik, perfektně to sedí. Pohled na svět: Pesimista Otevřenost: Jak kdy, mezi svejma extrovert, když neni nálada introvert. Moje povaha: Dračí styl, těžko říct, nepřátel jsem za ty roky stihl nazbírat dost, ale přátel bude vždy vícero. Hodně arogantní, ale vesměs jen na lidi, který mi pijou krev a jen mi "berou vzduch". Někdy jsem v klidu, ale když mám slabší chvíle, rozmlátil bych každýho a všechno co mi přijde do cesty. předkové se holt asi nezapřou. Informace o Vaší postavě Výška:185 +- Hmotnost: kolem 90 kilo, pěknej dirtbag ![]() Postava: Sádlokarton nejsem, hubeňour už vubec, vypracovanou postavu mám, ale v posilovně jsem nikdy nebyl, práce mam až nad hlavu i bez zvedání činek. Přeber si to sám. Barva očí: Modrošedá Barva vlasů: černohnědá (pardon za ty odstíny ale je to tak) Na těle mám: piercing a jizvy Vousy: Vousy oholené, ale občas experimentuju. Fotografie (ukažte se nám): psí huba jak noha, moje fotky se válí ve fóru.[img]http://i49.tinypic.com/eaocau.jpg[/img] Závislosti Kouření: smoke weed everyday..ale už tolik ne, leze to do peněz, příležitostně. Alkohol: s Mírou i bez Míry. Mam ale většinou takovej limit, kterej z důvodu vlastního bezpečí a bezpečí lidí co se pletou pod nohy nepřekračuju. Sex: zkušenosti sou ale Casanova nejsem, ale když fena povolí, pes přistoupí ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Auta, tvorba hudby & djing, koncerty, graffiti, basket.. Sport: dříve breakdance & capoeira, aktuálně mi už zbyla jen láska k basketu ![]() Literatura: Krimi, thriller, horrory, skoro každý rok si pravidelně přečtu Kmotra od Mario Puza, to mě nikdy neomrzí. Hudba: Rap, punk/punkrock..nebráním se vesměs ničemu ale jsem odkojenej hudbou, která má hlavu a patu a hrozně nerad si pouštim bláboly z mtv a těhle kravin. Musí to mít náboj, myšlenku, ne že to má podmanivej rytmus se hned začnu hejbat jak telátko. Zvíře: tvoje bába je zvíře. Můj styl Moje motto: osud se silných bojí, ale zbabělé drtí. Moje webová stránka: bandzone.cz/flex Životní cíl: Bejt obrazně řečeno za vodou, rozhodně nechci strávit život ve Střední Evropě a čekat až se lidem domeček z karet jménem EU rozpadne nad hlavou. Co nesnáším: Lži a pomluvy, to asi každej, vychytralce, co si myslí jak ovládli svět a klávesnicový gangstas..a že jich tu je. a rozhodně nesnášim chytráky, který mi nesahaj ani po kotníky. A samozřejmě benga, obzvlášt městský, který si myslej že když maj odznak a 165 cm tak jsou páni situace. Co miluji: kuřecí maso, jednou bych si chtěl otevřít flex food a zničit KFCčko. Oblíbená muzika: Snowgoons, Jedi Mind tricks, KRS-One, Wu-tang clan, The arsonists, Artifacts, The returners, NAS, non phixion, La coka nostra, K-Otix, NWA, Looptroop,Gangstarr, cokoliv co produkoval dj premier..byl bych tu dlouho to tu vypisovat. Oblíbené jídlo: všechno, co před uvařenim žilo, ale lidskýmu masu snad nikdy nepřijdu na chuť. byl vtip. Oblíbené pití: alko určitě červenej krabicák ![]() Oblíbený film: Soumrak mrtvých, u tohohle se vždicky budu královsky bavit, jinak nemám strach, na horory koukám i sám a vždy se pobavím jak nikdy. Cokoliv kde je zombies, tajemno, mystika a nadpřirozeno. Oblíbená kniha: již zmiňovaný Kmotr- M.Puzo Oblíbené oblečení: pohodlné, výstřední, nemoderní. Wu-Wear, New-Era. Oblíbená barva: černá bílá modrá hnědá za ty barvy a tučnosti se omlouvam, chtěl jsem to decentní a moc to neprožívat. Upravil/a Flex dne 03.03.2013 17:24 |
|
|
Geroid |
Přidané 12.01.2012 14:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 2208
Založený: 06.05.11
|
Dobrá vizitka,hodně naplněná. Tímpádem i dobrý hráč a přínos pro sp |
|
|
niko |
Přidané 12.01.2012 14:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 231
Založený: 19.02.11
|
N1C3 vizitka ![]() ![]() |
|
|
Flex |
Přidané 28.06.2012 11:40
|
Založený: 03.03.11
|
Menší aktualizace + Nikovo komentář z ledna no ježkovo kloaka ![]() |
|
|
SVKDominus |
Přidané 28.06.2012 12:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 364
Založený: 09.03.11
|
Citace Mám německo/rusko/polské jméno a hodně dlouhej rodokmen, hodně lidem by to akorat zblblo hlavu Ajtak by som ho chcel vedieť ![]() ![]() Inak gratulujem k ALVL ![]() ![]() |
|
|
_PrOKill_ |
Přidané 28.06.2012 12:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 435
Založený: 06.08.11
|
Flexi dosť dobrá El Vizitoš. Všetko pekne popísané. Si dobrý kamarát, dobrý šéf ACABU (Ak v tú dobu si) a určite aj dobrý kolega v AT. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Provocateur |
Přidané 30.06.2012 20:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 442
Založený: 30.09.11
|
Dobrá vzpomínka na nika hh![]() Není co dodat. Ve spoustě věcí se shodujeme a v tom ostatním doplňujem. Začínali jsme spolu a s našema kšeftama hodlám pokračovat jako dřív ![]() ![]() Dobrej šéf gangu, na všechno musí být ten zlej i hodnej. |
|
|
Zimbabwe |
Přidané 30.06.2012 21:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 1001
Založený: 29.11.11
|
Vizitka pěkná,ale ty jsi hodně dobrej hráč nebo admin..máš respekt,s nikym se nepářeš a prostě je vidět,že ti je 24.. |
|
|
Eazy-E |
Přidané 30.06.2012 21:29
|
Založený: 03.04.12
|
Super šéf gangu, aj admin, dúfam že ti to čo najdlhšie vydrží. ![]() |
|
|
KubiKula |
Přidané 30.06.2012 21:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 334
Založený: 10.08.11
|
Respekt kámo super šéf A.C.A.B.-u no doufám že ti ten lvl vydrží dlouho takové jako jsi ty tam potřebujem.
Rozumný,upřímný a hlavně spravedliví *Dobrá práce* |
|
|
Bouc3K |
Přidané 28.07.2012 00:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 981
Založený: 02.07.11
|
Flex nás zatedy opustil v teame zatedy presúvam do vizitiek hráčov. |
|
|
THC_Lukas |
Přidané 24.04.2013 13:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 389
Založený: 29.11.11
|
LEGENDA |
|
|
Joseph_CZ |
Přidané 24.04.2013 13:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 585
Založený: 11.03.12
|
Super hráč.! Bez lítosti.! |
|
|
MartiN |
Přidané 05.03.2014 07:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 597
Založený: 14.08.11
|
Najväčí án pánov![]() |
|
|
Patazz |
Přidané 05.03.2014 08:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 983
Založený: 14.08.12
|
Patříš mezi lidi který respektuju. ''disajn'' vizitky snad komentovat nemusim. |
|
|
Sh1TeRkO |
Přidané 05.03.2014 08:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 3253
Založený: 10.03.12
|
Rešpekt Tebe. |
|
|
Geroid |
Přidané 28.06.2017 22:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 2208
Založený: 06.05.11
|
Musím s veškerou lítostí napsat ,že Flex nás v neděli 25.6.2017 opustil. Měj se tam dobře kamaráde! Bylo a možná ješte je zde dost lidí co uctí jeho památku. |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 28.06.2017 22:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 7501
Založený: 28.10.13
|
Už to zde proběhlo, ale stejně se sem těžko něco píše... Nepříjemná změna od všedních problémů SP. R.I.P. ![]() ![]() |
|
|
Spamer |
Přidané 29.06.2017 06:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 504
Založený: 10.04.13
|
Prájem uprimnu sustrasť jeho rodine nech sa má dobré tam horé
|
|
|
Bakerko |
Přidané 29.06.2017 10:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 290
Založený: 26.03.16
|
Uprimnu sustrasť jeho rodine. Maj sa tam hore a pamätaj Jednou bastard, navzdy bastard Upravil/a Bakerko dne 30.06.2017 19:11 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
8 HlasůBudu s rodinou.
6 HlasůVelikonoce neslavím.
10 HlasůMám jiné plány.
7 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.