Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
_Vizitka_Minsk_
Nucamore
Jako hráče tě znám trochu chvilku jsme si psali a jsi v pohodě, vizitka pěkná at se daří jak na sp tak i irl.
Disco
Zdarec,

no nadpisy mohly být lepší, ale za to možná z části mohu i já, vím že si mi o ně psal a já nějak furt nemám čas :D.

Na tvou minulost seru, protože každý za sebou něco máme, něco za co se stydíme a každý by se pravděpodobně zachoval jako ty a byl by nasranej kdyby to na něj furt vytahovali. Hold takový lidi existují a upřímně jim nerozumím. Sem tam si rypnu taky, uznávám, ale furt chodit a do všeho rýpat, nedat si pokoj a v ****ní hře řešit třeba gramatiku, přičemž podle toho člověka si totální blb mi přijde absolutně retardovaný. Jiná věc kdyby si byl v AT, tam už bych očekával nějaké vyjadřování na úrovni. Každopádně víš co, ti lidi, kteří prostě musí za každou cenu do všeho **** si vždycky něco najdou a ze sebemenší ****iny udělají výbuch bomby na letišti.

Díky za označení ve vizitce, aktuálně mi připadáš docela v klidu člověk, toho se drž a na tyhle lidi ser, sám vím, že občas fakt nema smysl se s něma bavit.

Hodně štěstí v RL, na SP tě toho štěstí moc nečeká LOOL
GHETTO CARTEL <33 2017 - 2019 Pláču

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=22392
img.tpx.cz/uploads/received_2538155999783037.png

Tearsko
Citácia
Minsk napsal:

Díky
Tears len Ondrah si furt niekde rieši komplexi tak do všetkého rype už preto bola taká reakcia

Ptm každý riešite môj štýl písania áno priznám nemusím gramatiku keď píšem na Pc nemám diakritiku a všetko tu sa len hroti

viem jak vizeram že mi bežné netipnú môj vek si hovorím okay ale aby ste tu každý hovoril aký som primitiv a atď to zas som ako kačka že všetci ideme do neho lebo není v rovine gratulujem


Mne osobne je to jedno, či používaš interpunckiu, čiarky a pod.(tiež ju moc nepoužívam napr v chate hry), skôr ma negatívne zaujali tie odpovede na ondrahové príspevky.
Nepríde mi zrovna moc rozumné odpisovať na negatívnu kritiku, nech si ide lízať chlpaté gule a podobné blbosti. Toto presne mi príde primitívne. Ondrah ti žiadne primitívne urážky neadresoval. Takže na jednej strane útočíš na neho, že si rieši komplexy, no na druhej strane to vypadá, akoby si liečiš ty komplex z jeho komentárov (tými primitívnymi odpoveďami).

K tej gramatike, píšeš ako píšeš. Keď ale už aj pri tvorbe nejakého obrázku (tvoj podpis s jednoduchým textom) nie si ochotný napísať tri slová správne... V tom prípade už to môže u niekoho vzbudiť dojem, že si na svoj vek negramotný.

Každopádne, ako tu vidím napr od Disca, veľa hráčov je naučených komunikovať a prijímať iba pozitívne slová a všetko, čo obsahuje negatíva, berú ako zámerné urážky, hádku a podobne.
Ale svet sa neskladá len z pozitív, tak sa naučte reagovať slušne aj na negatíva.

Asi všetko odomňa, už ti tu nebudem viacej "škarediť" vizitku Kamarádi, už je to trochu aj offtopic.
maxim92
Díky moc za zmínění, kamaráde Smile
Minsk
// mensie upravy spravene
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
16 Hlasov
37%
Ano, ale hokej moc nesleduji
10 Hlasov
23%
Ano, těším se na gaučové trenéry
7 Hlasov
16%
Ne
6 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
4 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 21