Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Vizitečka Miss_Naboo <3
MissNaboo


i.postimg.cc/15NN4H4v/necomaloomne.png

Zdravím všechny, kteří si udělali čas přečíst tuhle vizitku, aby se o mně dozvěděli nějaké přebytečné informace, bez kterých byste se určitě obešli.
Moje jméno je Denča. Narodila jsem se 5. 10. 1996 v Liberci, kde jsem žila až do svých devatenácti let. V Liberci jsem vystudovala střední odbornou školu pedagogickou, obor předškolní a mimoškolní pedagogika. Po maturitě jsem se odstěhovala do Hradce Králové, kde jsem si našla práci v mateřské školce. V Hradci bydlím ve spolubydlení se skvělými lidmi. Časem bych určitě chtěla mít byt jen sama pro sebe, ale ještě nejsem úplně rozhodnutá, zda chci zůstat v Hradci.
Co se týká přátel, každý jich má spoustu, ale ty pravé, na které se může vždy spolehnout, dokáže spočítat na prstech jedné ruky. Mám dvě úžasné kamarádky, které mi vždy pomůžou, poradí, tráví semnou čas a pro které jsem tu ve dne i v noci.


Co se týká mojí osobnosti, jsem flegmatik s lehkým nádechem cholerika. Nic moc neřeším, ale když se pak všechny problémy a kraviny nakupí dokážu pěkně vybuchnout. Jinak v životě jsem spíše realista, beru věci tak jak jsou. Občas jsem trochu snílek, ale kdo ne. Nedokážu překousnout, když někdo někomu lže nebo podvádí. Mám ráda, když spolu lidi mluví narovinu. Myslím, že jsem přátelská, nekonfliktní, upřímná, ulítlá, veselá, samostatná, obětavá, přirozená, pozitivní, naslouchavá, bezstarostná, nepořádná, strašně ukecaná a někdy bohužel i nespolehlivá.

Moje postava není ani hubená ani vypracovaná, ale ani nejsem žádná koule. Jsem prostě normální holka se 164 cm. Mám hnědé oči i vlasy. Nosím brýle, protože vidím špatně na dálku, ale zatím to není tak hrozné. Na ruce jsem si nechala udělat tetovaní. Miluju kytky, tak jsem si je nechala udělat na celé předloktí. Do budoucna chci určitě další. Tetování se mi líbí už od puberty, takže tohle určitě nebude moje poslední.

Mé skromnééé JÁÁÁÁ <3
i.postimg.cc/LswPQ1ZC/70673973-359810074903006-707811297575567360-n.jpg



i.postimg.cc/V6YXy8kp/server.png

Na serveru mě můžete znát pod nickem Miss_Naboo. Jelikož je tohle už asi můj třetí účet a na server chodím spíše o víkendu mám odehráno něco okolo 600 hodin. Penízky moc nestřádám, takže jich moc nemám. Marihuanu taky nepěstuju.
Dřív jsem měla dům na Grove, nyní vlastním dům číslo 232 v BaySide. Ubytovaná jsem v motelu u mistra Tripse v Las Barrancas. O gangy se nezajímám, ale i přesto jsem ve skvělém gangu Ghetto Cartel, kde si hlavně se všemi pokecám.

Oblíbenců a super lidí z admin teamu je za ty roky spoustu. Např. Nosferatu, Larex, Fifa, CpT, Kompresor, TomQe, Trips, Yoistik, Skylake, DangerRMV, Jertn, Mailo, Maxgustin, RulliKkO, Alvin, Will, Disco.

Nejvíc používám klasicky příkazy jako je /info, /nastavení, /sf, /lv, /ls. Nejoblíbenější je
samozřejmě /flip, protože řízení absolutně nezvládám.

Nejoblíbenější auta jsou Infernus, Bullet, samozřejmě Road Train, ale největší miláček je můj Oceanic a Infernus mistra Strata.

Na serveru jsem vystřídala hodně zaměstnání, vždycky se ale stejně vrátím ke kamioňákům. Byla jsem už v mnoho firmách od Kamilose až po Radise. Momentálně se mě ujali kluci z San Andreas Transport a měnit už asi nebudu. <3




i.postimg.cc/KYQRMgmp/comebavi.png

Mezi moje zájmy patří focení, hry hudba, přátelé. Nic víc nepotřebuju. Moc nesportuju, protože mě to nebaví. Ráda se jedu projet někam na kole (to je v Hradci skoro povinnost), ráda si doma třeba zacvičím, ale jinak tomu sportu moc nedám. Dřív jsem se věnovala hodně florbalu, horolezení a boulderingu, ale potom co jsem se přestěhovala, jsem ještě nenašla partu, se kterou bych se mohla věnovat aspoň tomu lezení, protože to mi hodně chybí.

Jinak miluju hudbu. Není den, kdy bych ji nezapnula. Poslouchám naprosto všechno rock, pop, electro, electro swing, trap, metal, rap, indie rock. Např. Parov Stelar, Bring Me the Horizon, Billy Talent, The Wombats, Two Door Cinema Club, Linkin Park, Eminem, Paulie Garand, Don Diablo, MoTi, Macky Gee, Netsky, Oliver Heldens, The Kinks, The Doors, The Clash, Queen, The Who, Sping King, Major Lazer, Caravan Palace, Five Finger Death Punch, Timmy Trumpet.

Co se týká knížek, miluju Stephena Kinga. Mám přečtenou už většinu knížek od něj. Miluju horory, takže se to čte samo. Po odehrání Witchera jsem se pustila i do knižní série, která mě zatím baví. Takže nebýt Sapkowskiho a Kinga, tak nečtu vůbec.




i.postimg.cc/L4Q8Rpsf/test.png

Woxri
Jsi moc hodnej a obětavej kluk. Jsem moc ráda, že se známe. Tolik zážitků a storek prostě nejde popsat do jednoho řádku. Doufám, že se uvidíme IRL. Hlavně si s tebou chci dát konečně toho Jägera. <3 Mám tě ráda.

TomQe
Nejvíc nevychillovanej týpek na světě. Hrajeme spolu skoro každý den. Jsem za tebe strašně ráda. Dobře se s tebou píše i kecá. A vlastně všechny ty společný zážitky se dají shrnout přesně takhle.
#přijduza10minut #botyza5k #vyčilujse #jsemnatrenálu #xerath #pišišvor #qurrito #narcos #zasetoxic #jakoby #auťáček


Stratovarius
Tobě jsem vděčná hlavně za to, že jsi mě dotáhl na to tsko. V tomhle seznamu by totiž jinak nebyl absolutně nikdo. Jsem ráda, že jsem si k tobě sedla na G a že všechno tohle vůbec začalo. Děkuju strašně moc. A neboj ETSka ještě dáme. <3

Danger.RMV
Ty jsi tak strašně hodnej kluk. Jsem moc ráda, že jsem tě poznala. Kdykoliv budeš potřebovat pokecat, pomoct, poradit jsem tu. Prokecali jsme spolu spoustu hodin a jsem za to ráda. Mám tě ráda. Hlavně buď sám sebou a kašli na to co říkají ostatní. Je to jen v tvojí hlavě.

Manny
Prostě myšák. S tebou se člověk nikdy nenudí. Jsi boží a já jen doufám, že spolu ještě někdy něco zahrajeme, protože bez tebe a reinze ty geny prostě opravit nejdou. <3

reiNz
Ty jsi prostě sám sebou a to je super. Jsi skvělej kluk, se kterým se dá skvěle pokecat a hrát. Teď už se tolik neslyšíme, ale doufám, že za mnou taky někdy na to tsko skočíš a společně s Mannym dáme DbD.

SLake
Pořád si stojím za tím, že si na svůj věk hodně rozumnej a vyspělej kluk. Máš dobrý názory a argumenty a za to si tě nejvíc vážím. Ráda jsem tě poznala a i když je to teď takový všelijaký, ráda tě ještě uslyším.

Luxus
Tebe jsem poznala díky Slanině. Stejně jako u Slaka jsem tak vděčná za takový lidi jako jsi ty. Skvělý názory a přístupy k věcem. Skvěle se s tebou hraje a kecá.

Yoistik
Ty jsi prostě zoubek <3. Jsi hodnej, skvělej kluk. Kdykoliv budeš potřebovat poradit nebo se svěřit jsem tu. Doufám, že se k nám budeš na skypu připojovat trochu častěji. <3

Michaldy
Ty si byl mez prvníma, který jsem tu poznala a jsem za to moc ráda. Jsi skvělej kluk. Dobře se s tebou paří. A těším se na dalčí RfP!!! <3

Spamer
Ty jsi prostě borec. Mám tě ráda. Akorát by si mohl víc mluvit a být míň mutnutej <3 A taky s náma čas od času dát DbD. #brazzers

Will
Jsem moc ráda, že jsem tě poznala a moc dobře se s tebou kecá <33 Prostě Pradlenka navždycky <3 ^^

2Pac
Borec se skvělýma názorama a samozřejmě král všech králů. If you know what i mean :D :3


Další...

[Z]acek[D]an

[T]acek[T]az

Maxgustin

Alvin

Jertn

Olik

Larex.

Koldy

Petrys

Predys









Upravil/a MissNaboo dne 11.03.2021 17:35
TripS
Ahojky Kočko, Jsi osoba na který mi fakt hodně zaleži. Víme svoje <3. Jsi osoba který můžu rict všechno a upřijmně bez žadnych obav. Vždy se na tebe můžu spolehnout <3 5.10 <3 <3 <3
Jertn
čau Denčo,
supr vizitka, jsem rád že jsem tě poznal, protože je s tebou fakt obrovská sranda. Dobře se s tebou hraje, jsi hodně komunikativní a týmová hráčka. Doufám, že si toho ještě spolu hodně zahrajem. Hodně štěstí ve školce.

Tvůj žertn <3 Kytka pro tebe


img.tpx.cz/uploads/tvtwixxxx.jpg

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775


ty na mým levlu? leda ve snu...
LuXuS
Ahooj, musím samozřejmě dát palec nahoru za BMTH xD
I když se teda známe chvíli dobře se s tebou mluví jak o úplnejch blbostech tak i o real věcech, je důležitý být seriózní ve správných chvílích a co víc říct, máš srdce na správném místě C:
Woxri
Ahoj deňule, krásná vizitka, seš super holka se kterou se v klidu kecá na TS.
Sem rád že sem tě poznal. V IRL se uvidíme určitě v Plzni u tripse <3. Taky tě mám rád <3 :*
TomQe
Ahojčau paní Bůbsová,
vizitka je jakoby bomba jak ****. Jelikož spolu trávíme hodně času (virtuálního) tak máme hafec dělových vzpomínek. Zůstaň stejně vyčilovaná jako vždy. A snad dáme někde a někdy ten mítup. Hodně štístka na superkalbě a hlavně v reálném životě. Snad se ještě nějaký ten páteček budeme baviti.

Tvůj nevíc aktivní organizátor srandy TomQe :*
Manny
Ahoj, až jednou bude čas, že nebudu hrát zrovna vanillu, zahrajeme všechno, záleží mi na tobě a i když někdy dostaneme rage z toho druhýho, tak je pak vše v pohodě, jak má být, prostě myška <3

mojespecialitkaSmile [bcolor=#cc0000]#TY FETUJEŠ?[/bcolor]

[bcolor=#669900]#DbD Memories[/bcolor]


“#Geny se samy neopraví, #dělejte, honí mně, #Bože Manny, ty jseš ko*ot :D, #Sundáš mě už z toho háku??, #No jasně, tunneler po*ebanej„
Yoistik
Ahujky Paní učitelko Smile Po přečtení vizitky jsem měl krásnej pocit, protože vizitka je faaaakt originalně sepsaná, dále chci pochválit nadpisy, fakt ftopu. Jsem rád jsem jsem mohl poznat takovou holčinu jako jsi ty a za pár týdnu se i dokonce uvidíme, na co se i těším. Též děkuji za krásné označení a komentík k tomu :*. Přeji hodně štěstí v RL i na SP a hlavně míň nervu u CSka hihi. Zoubek uhlík <3
MissNaboo
TripS: Děkuju moc <3 Přesně tak. Víme svoje a jsem za tebe moc ráda. Jo a děkuju za ty nadpisy. ^^ 5-10

Jertn: Taky doufám že spolu ještě něco zahrajeme. Děkuju moc Jerry <3

LuXuS: To jsem ráda! :3 :D Jeee díky moc, cítim to u tebe úplně stejně :3

Woxri: Už se na tebe moc těšim a děkuju moc :3

TomQe: Jakoby děkuju mnohokrát za krásná a přívětivá slova <3 Doufám, že mítup někdy uskutečníme. Jinak vůbec nepochybuju o tom, že určitě budeme! :3 S láskou Nabůová

Manny: To je jasný. Vždycky se vyklidníme a je to v pohodě :D A nefetuj už! :D

Yoistik: Ty jsi prostě náš uhlík <3 Děkuju moc. Ty nadpisy dělal mistr TripS <3 Taky se na tebe moc těším. :3
Upravil/a MissNaboo dne 22.09.2019 16:26
reinz
Hoj slečna, co na každý fotce vypadá jinak rofl. Vizitka jednoduchá a zároveň origo takže prostě #ftopu! Jinak vychillovaná, funny holka, co zároveň dokáže bejt dost toxic, když ji někdo nasere, nebo netrefí hlavu v csku (haha), ale i tak tě mám rád <3. Hry mě poslední dobou moc neberou, jedu only samp/csko, takže na dbd si počkej tak do Vánoc x)
since 2012

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=7349


img.tpx.cz/uploads/reinzbotexe.png
RuliiKkO
Hola,

Vizitka je pěkná ale ještě pěknější je slečna která ji vlastní. Smile Jsi v poho holka, gamerka s velkým G, seš G no co už. Naboová, měla by jsi zlepšit csko, nějak ti nejde ale třeba se ti daří v tom lolku, bůh ví, teda já nevím, tak nikdo neví.. nevím.
Díky za označení v oblibeném adminovi, je to neskutečná čest. Tvůj Rulii Sex


btw. kdyby jsi věděla co znamená "Nabo" ve Španělštině, dala by sis to jméno nejspíš pryč :D
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
SLaKe
Ahojky

Vizitka pěkně napsaná a fajně se čte. Nejvíc jsem se ale zasmál u slova “nekonfliktní” a vůbec nevim proč :D Jsem rád tmě jswm napsaný zrovna mezi lidma, kteří mají svoje osobní ohodnocení :D Nějaké ty zážitky, pokud se to tak dá nazvat, spolu samozřejmě máme a jsem rád že jsem tě poznal.

Oj
MissNaboo
reinz: Děkuju moc <3 taky tě mám ráda a ráda jsem tě poznala ^^ Ráda si počkám, ale i to csko bysme mohli někdy dát. :3

RuliiKkO: Děkuju mockrát za tolik lichotek v jedné větě. <3 :D Csko snad zlepšim :D Nebo mě ho můžeš naučit ty. :D V lolku jsem samozřejmě profík. To může potvrdit mistr TomQe. :D

SLaKe: No já možná tuším proč :D Děkuju moc. ^^ Zážitky jsou a důvod proč tam jsi je přesně to co jsem psala. <3
MaiLo
Ahoj,

vizitka ako po grafickej stránke tak aj po obsahovej je veľmi pekná, a originálne spracovaná.

Čo sa týka teba, tak si nekonfliktná a múdra hráčka. Taktiež som rád že si súčasťou našej firmy a že sa ti u nás páči. A samozrejme ďakujem za označenie medzi obľúbenými adminmi. Nech sa ti darí. Kytka pro tebe
MissNaboo
MaiLo: Děkuju moc. :3 To je jasňačka <3 Komu by se u vás nelíbilo. ^^
DangerRMV
Pěkná jednoduchá vizitka, děkuju za pěkná slova k mé osobě. Jsi bezvadná, upřímná a hodná holka, málo kdo má tak dobré srdce jako právě ty, za dobu co se známe si mi pomohla v hodně moc důležitých věcech, moc ti za to děkuju, já nezapomínám!... Přeji ti jen a jen všechno dobré, ať se neměníš a ať jsi šťastná a stále tak srdečná jako doteď.
UniCorN
Zdravím tě kolegyně ze Superparby, na web moc nechodím tak že vizitku jsem si přečetl až Tedka. Narodila jsi se v krásný datum 5.10 stejně jako já a tripsik tak že velkéj respekt, bydlíš kousek v Hradci to není zase tak daleko od Pardubic. Ve vizitce mě nejvíce zaujalo to tvoje lezení ale hlavně to že jsi hrála florbal, to je můj celoživotní sport.. Na serveru tě potkávám často a vím že jsi bezkonfliktni hráč, budiž ti to vydrží a přeji příjemný zbytek dne ať se ti daří jak na SP tak hlavně v reálném životě. ????
MissNaboo
DangerRMV: Děkuju moc. :3 Vždycky tu budu kdyby cokoliv <3

Smexy: Děkuju moc za hezká slůvka i přesto, že tu nikde nejsi napsaný a skoro vůbec se neznáme. :D <3 Samozřejmě nás něco spojuje a to je to nejlepší datum narození :D Florbal je nejlepší sport :D <3 Děkuju moc a tobě taky přeju ať se daří jak na SP tak IRL :3
Spamer
Ahoj ako tak pozeram odomňa ešte nemáš koment :D no po tomto už áno
o tom mutovani a mlluvení no na pc moc niesom a keď ano z 90% počuvam pesničky :D takže asi tolko ďalej teda ďakujem za označenie a samozrejme #BRAZZERS žejo x) to dbd semtam možeme dať ^^ tak uživej jak na SP tak aj v živote normálnom papa <3
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
Zacek
Ahoj, zdravím všechny boobky světa *COOOOL*
Prvně bych ti chtěl poděkovat, že jsem mohl moje tupé jméno vidět ve tvojí vizitce a toho si moc vážím. Co je trochu zvláštní je to, že mi jsme se vlastně ani tak nepoznali tady na SP, ale převážně v GTA 5 :D No možná mě na SP budete vídat častěji, tak to můžem napravit :D
P.S. Slyšíme se na TS Hi

[img]https://img.tpx.cz/uploads/47039D8C-F662-44F6-99B2-8A261A1F09B1.jpeg?fbclid=IwAR1ArkRxK14Ur77WoBHCamO8aiMfBeoTDKdlyWxbBVqHOR4NfEMEelFXy_o[/img]

[img]https://img.tpx.cz/uploads/2803E89A-52F1-4EE9-A2E5-F12248DAE3D7.jpeg?fbclid=IwAR3QMnRlxtshxs5mDybh8PEzRc8Acuv-2hSaEKoKtNfalRp5wkFc_nw8Bck[/img]
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
28 Hlasů
38%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasů
19%
Ano, těším se na gaučové trenéry
13 Hlasů
18%
Ne
9 Hlasů
12%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasů
12%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 17