Informace o serveru
Číst diskuzi
xanaxova. VIZITKA
|
|
Synapse |
Přidané 23.11.2019 13:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 27
Založený: 26.12.17
|
![]() Váš nick na serveru xanax. Odehrané hodiny na serveru 1 000h+ Váš bankovní obnos Momentálně 100 000 000$ Nasbíráno marihuany Nesbírám Vlastním dům číslo Jsem bezďák ![]() Vlastním hotel číslo Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu Nejsem gangster ![]() Můj oblíbený administrátor Skylake, TripS Můj nejoblíbenější příkaz serveru /q, /kill, /mise Můj nejoblíbenější event serveru Sawn-Off deathmatch Má nejoblíbenější akce od administrátorů Only skyrace Mé oblíbené vozidlo Infernus, Sultan Má oblíbená práce na serveru Řidič Autobusu, Rusák, Voják Ohodnoťte známkou práci administračního týmu 1- ![]() Váš nick na webu Synapse Vloženo komentářů 0 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru 15 ![]() ![]() Jméno Ondřej Příjmení ***** ![]() Datum narození 11.12.2002 Věk 16 ![]() Kontakty SZ na webu ![]() Kraj Moravskoslezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek Hoodně ![]() Stav Zadaný ![]() Zaměstnání Student Vzdělání Základní Jazyky Čeština, angličtina, němčina Děti Ale tak budou žejo ![]() Kde bydlím V domě S kým bydlím S rodiči Sexuální orientace Heterosexuál ![]() ![]() Typologie osobnosti sangvinik *Hraju* Pohled na svět Optimista Otevřenost Extrovert Moje povaha Aktivní, bavící, bezstarostná, sebevědomá, spolehlivá, věrná, veselá... ![]() Výška 180cm Hmotnost 70kg *PIZZAMNAM* Postava Hubená, sportovní ![]() Barva očí Hnědá Barva vlasů Hnědá Brýle Nosím občas Na těle mám Tetování xd Vousy Když jsou, tak jdou dolů ![]() Fotografie ![]() ![]() Kouření Vůbec ![]() Alkohol s Mírou, i bez Míry ![]() Sex Častoo ![]() Závislosti Super Pařba, chatování, dobré jídlo, sexík *Tu sem* ![]() Zájmy Hraní PC her, fitko *parada* Sport Fotbal si občas zahraju ![]() Literatura Horror *COOOOL* Hudba Czech rap ![]() Zvíře Nemám ![]() Moje motto Život je boj, ale stojí za to. Tak si ho užívej naplno. Nikdy totiž nevíš, kdy skončí. Životní cíl Mít rodinu. Co nesnáším Lidi co lžou! Co miluji Holky ![]() Oblíbené jídlo Pizza a kebab *PEPSI* Oblíbené pití Voda ![]() Oblíbený film Klub sráčů ![]() Oblíbená kniha NEČTU! ![]() Oblíbené oblečení Adidas oblečení ![]() Oblíbená barva Černá, šedá, červená...
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům