Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka By. [S]mexy.
|
|
Smexy |
Přidané 23.11.2019 17:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 275
Založený: 27.02.17
|
![]() Váš nick na serveru: [S]mexy. Odehrané hodiny na serveru: 3400 Váš bankovní obnos: 1.000.000.000 nefalšovaných dolárků $ Nasbíráno marihuany: 0 Takové věci dětem nepatří do ruky. Vlastním dům číslo: / Vlastním hotel číslo: Vlastním celý hotel Empire /ploc 99 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nikde Můj oblíbený administrátor: Trips, ale jinak beru všechny jako bosse! Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /flip /port /e /pvydelky /cvydelky Můj nejoblíbenější event serveru: Derby Má nejoblíbenější akce od administrátorů: NRG SkyRace Mé oblíbené vozidlo: Inferhnus Má oblíbená práce na serveru: Nemám přeci každej ví že jsem firmičkář ![]() Váš nick na webu: Smexy Vloženo komentářů: Slabé 4 komentíky Vloženo příspěvků ve fóru: 237 Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=77596 ![]() Jméno: [b]Leoš[/b] Příjmení: Stromeček (pravé příjmení se neříká) Datum narození: 5.10.1998 Věk: 21 Kontakty: FB, Server, WEB Kraj: Pardubický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pár pravých zbytek falešný žebráky Stav: Nezadaný Zaměstnání: Řidič Vzdělání: Vyuční List stačí Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, Děti: Nemám stále se cejtím jako dospělák v děckém tělě Kde bydlím: Asi v baráku S kým bydlím: Máma a sestra Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Výška: 179,9 CM Hmotnost: 113 KG Postava: +- Sportovně = Vymakaná Barva očí: Průzračně Modré Barva vlasů: Blondýnka Brýle: Na dálku, čím více stárnu tím méně vidím ![]() Na těle mám: Mám 2 tetování [Lva + kytku] Na dalších se pracuje ![]() Vousy: Těžkou džungli Fotografie: ![]() ![]() [P]ída = Pardubická legenda, známe se nějakej pátek, bydlíš kousek ode mně, vždy jsi dokázal pomoc a ožebračit spousta lidí na derby ![]() PlayFour = Jsi pěkný židák, doufám že brzy dorazíš do PCE, známe se nějakej pátek, dokážeš poradit a pomoci. Doufám že naše kamarádství IRL i SP bude pokračovat dále. DarkJan: Žebrák se kterým se znám pár let, pár krát mě odrbal ale poslední dobou se díky csgo bavíme dost .. Kamilos = Frajer kterého znám též mrtě dlouho, nějak extra jsme se v poslední době nebavili ale dokázal jsi poradit, pomoc či už půjčit nějaké peníze viz stadion LS. Doufám že v naší partě vydržíš nadále ![]() Trips = Tak kluku k tobě nevím moc co napsat, známe se dlouho než jsi mě začal podvádět s MissNaboo byl jsi pro mě ta největší láska, ale ne sranduju jsi super kluk.. doufám že ti to dlouho vydrží a že tě ten Admin nějak nepoznamená MissNaboo = Tak je řada i na tebe neznáme se nějak dlouho, ale co už, bydlíš ode mně kousek i když se mi to špatně vyslovuje a nechtěl bych v životě bydlet v mechově jsi super holka se kterou se dá normálně pokecat, doufám že ti to vydrží tak dlouho a že za mnou po čase Tripsík nedoběhne s brekem Kačka = Ahoj, ahoj tebe znám taky hrozně dlouho, v jednu dobu když jsem byl malej kluk a ty mála bábovka jsme se moc nemuseli měli jsme spolu rozepře a já byl ten zaostalec co zbytečně a bez důvodu pomlouval, jsem rád že jsme se začali zase bavit.. a nebuď tak závislá na SP :* |
|
|
PlayFour |
Přidané 23.11.2019 17:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 221
Založený: 01.06.16
|
Ahoj,vizitka se mi dost libí, díky moc za to že si mě zmínil ve své vizitce. Určitě přijedu co nejdřív. Ať se ti daří v reálném životě a taky na SP, Jsi jeden z mála kterému se dá věřit. S Pozdravem PlayFour |
|
|
Kacka |
Přidané 24.11.2019 08:33
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1171
Založený: 15.06.17
|
Hezká vizitka, dost věcí jsem o tobě věděla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Smexy |
Přidané 24.11.2019 20:13
|
|
Oboum velice děkuji za pěkný komentář, necht se vám daří hlavně v reálném životě, život je důležitější než hra. ![]() |
|
|
Smeky99 |
Přidané 26.11.2019 17:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 55
Založený: 14.01.19
|
Obnova vitizky, good. Je mě zarazilo, kde jsem já. Hlavně, že chlastat semnou to jo. ![]() |
|
|
Smexy |
Přidané 27.11.2019 04:05
|
|
Smekales, sám víš že já nrpiju že od alkoholu jsi tu ty viz "sp sraz 2019" samozřejmě že tě tam hodím až budu na pc Tedka ti dávám svůj sladký komentář z mobilu ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!