Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka [Awsm.]
|
|
Awsm |
Přidané 21.12.2019 15:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 37
Založený: 07.02.18
|
Server Info Nick: [Awsm.] Odehráno Hodin: 769h Bankovní Obnos: 22 000 000 Nasbíráno Marihuany: 1 Vlastním dům: 329 Vlastním Hotel: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem člen/šéf Oblíbený Admin: Wery ![]() Nejoblíbenější Příkaz serveru: /info, /cj, /mise, /pm Nejoblíbenější event serveru: moc se jich neůčastním Nejoblíbenější akce od Adminů: neznám jaké jsou ![]() Oblíbené Vozidlo: Sultan, Bullet Oblíbený job Serveru: SBS, Pizzař, Novinář, Busák Hodnocení známkou práci Admin Teamu: 2 Web Info Nick na Webu: Awsm Vloženo Komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve foru: 28 Nej Screen ze hry: ![]() Nejlépe zpracované Video z GTA SA: Žádné jsem nenahrával Doporučení téma z fora: Netuším např. http://superparba.eu/forum/viewforum.php?forum_id=132 Moje Osobní Stránka Jméno: Lukáš Příjmení: Sádek Datum Narození: 27.12. 2000 Věk: 19 Kontakty: Fb ůčet - Lukáš Sádek/ Email - [email protected] Kraj: Středočeský Kraj Kolik mám zhruba Kamarádů/Kamarádek: těch pravých je asi 20 ![]() Stav: Zatím Zadaný ![]() Zaměstnání: Zaměstnanec - Rozvážení materiálu mezi linkami Vzdělání: Střední Odborné Jazyky: Čeština, Angličtina, Ruština Děti: Mám 2 ročního syna ![]() Bydlím: v Pronájmu S kým bydlím: Se synem a s přítelkyní Sexuální Orientace: Heterosexuál Poznámka: samozřejmě 19 mi bude až 27.12. ![]() a Přes vánoce bydlím u Matky aby jsme byli celá rodina pohromadě ![]() Info Mojí Povahy Typologoie Osobnosti: Sangvinik Pohled na Svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje Povaha:[/colo] Neústupná, Pořádná, Aktivní, Upřímná, Pozitivní - pokud mě nikdo nevyprovokuje ![]() [color=#00ffff]Info Mojí Postavy Výška: 174cm Hmotnost: 73kg Postava: Hubená Barva Očí: Hnědá Barva Vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle Mám: Nemám piercing nebo tetování ![]() ![]() Vousy: Jak narostou hned oholím Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: Cigarety, Marihuana Alkohol: Jen když mám důvod - Oslava, trápení ![]() Sex: ano jsem závislý ![]() Závislost: Prachy, trochu i Superpařba ![]() Zájmy a co mám Doma Zájmy: sex, práce, moje přítelkyně .D Sport: fotbal Literatura: nemám zájem o žádnej typ ![]() Hudba: Rep, Pop Zvíře: Pes Můj Styl Moje Motto: Jedině já jsem strůjcem svýho života Moje Webová Stránka: Žádnou Nemám ![]() Životní Cíl: Chci získat majetek takže jen větší dům abych to přepsal na svého syna ![]() Nesnáším: Namyšlené lidi Co miluji: Děti ![]() Oblíbená Muzika: Romská ![]() Oblíbené Jídlo: Ryzoto Oblíbené pití: Kofola Oblíbený film: Rychle a zběsile 6 Oblíbená Kniha: Nikdy jsem žádnou nečetl ![]() Oblíbené Oblečení: Džíny triko a mikiny ![]() Oblíbená Barva: Černá, Bílá a Tmavě modrá Upravil/a Awsm dne 26.12.2019 01:24 |
|
|
Tazzy |
Přidané 24.12.2019 21:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 124
Založený: 21.01.18
|
Čůs awsm Bejbe tebe znam taky uz delsi dobu pokeci na fb suprove vizitka taky v celku dobra stejne dobra jako osoba co to psala ze jinak jertn zase arogance vyssi jak iq ze |
|
|
Dafman66 |
Přidané 24.12.2019 21:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 32
Založený: 08.08.19
|
Ahoj Vizitka je celkem nic moc Dle mého tam není ani moc pravdy Ale co admini taky do přihlášky neříkají pravdu Jen tak dal |
|
|
Awsm |
Přidané 26.12.2019 01:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 37
Založený: 07.02.18
|
Citace Tazzy napsal: díky stebou taky bylo pěkně jsem rád že jsem vás poznal to bylo asi nejlepší co mi SP dala ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!