Informácie o serveri
Čítať tému
|
Huawei p30 Lite - roztrieskal som zadok
|
|
| Rich |
Pridané 25.12.2019 15:15
|
![]() Príspevkov: 2859
Založený: 21.12.16
|
čaute, no nadpis hovorí za všetko, pretože huaweiaci sú mimozemšťania a zadnú časť mobilu dali zo skla a omylom mi mobil parol. čo mám robiť prosím vás, dá sa žiť aj s tým a kúpiť si obal? ehm mobil som nedostal na Vianoce, mám ho dlhšie nebojte kúpil som si náhradný diel, ale je asi zložité vymeniť ten zadok, musím dať do servisu alebo aj sám to dám?Sloučeno 25.12.2019 15:17: všetko funguje aj foťák aj odtlačok prsta Upravil Rich dňa 25.12.2019 15:17 S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
|
| Barty |
Pridané 02.01.2020 23:15
|
![]() Príspevkov: 245
Založený: 28.11.15
|
Zdravíčko, to je tak když se nosí telefon bez obalu že Doporučuji si koupit nějaký pevný obal na záda toho telefonu především. Dle mě je to skoro stejné jako když ti praskne tvrzené sklo na display. Dá se s tím normálně fungovat a telefonu by to nemělo nějak uškodit. Takže kdyby si koupil zadní obal, tak si myslím že se nic nestane. Koukal jsem a i to zadní sklo by se samozřejmě dalo vyměnit. V některých pobočkách které se specializují přímo na mobilní telefony by ti měli to zadní sklo v klidu vyměnit.
|
|
|
|
| Rich |
Pridané 15.01.2020 10:29
|
![]() Príspevkov: 2859
Založený: 21.12.16
|
lock, ďakujem. Sloučeno 09.02.2020 00:19: tak lockne to niekto?? IT poradcovia haló? xd Upravil Rich dňa 09.02.2020 00:19 S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
|
| TripS |
Pridané 09.02.2020 01:13
|
![]() Príspevkov: 602
Založený: 20.05.15
|
Ja to locknu
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
6 HlasovAno, ale ne nijak výrazně.
5 HlasovBudu ho slavit na SuperPařbě.
20 HlasovNe, nemusím ho.
23 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.

kúpil som si náhradný diel, ale je asi zložité vymeniť ten zadok, musím dať do servisu alebo aj sám to dám?