Informace o serveru
Číst diskuzi
[SP] Soutěž o nejlepší zahrádku
|
|
Maxgustin |
Přidané 20.01.2020 21:50
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 739
Založený: 15.02.16
|
![]() Zdravím všechny hráče a hráčky SuperPařby. Po dlouhé době jsem si pro vás připravil akci, kterou pořádal EX Správce Akcí Za[G]z. Jen to bude v jiném provedení, tzv. nebude se jednat o interier, ale o exterier = zahrada okolo domu. Tak se určitě zapoj a ukaž svojí kreativitu + originalitu a hraj o super odměny ! ![]() V Datumu od 22.1.2020 až do 30.1.2020 můžete posílat screeny vaší zahrady (exteriéru), maximálně 3 screeny, screeny nemohou být nijak upravené ! (tzv. musí tam jít vidět přesné datum a čas). Vaší prací bude udělat co nejlepší zahradu (exteriér). Je na vás jaký styl si zvolíte! Jestli zimní nebo letní zahradu. Na akci můžete použít mody jako např. (snow mod - třeba pro zlepšení kvality, atd... ) Bude se hodnotit kvalita, originalita a celkový dojem pozadí. Svoje screeny posílejte do SZ mně (Maxgustin) Odkaz na mojí SZ máte zde - ♥ KLIK ♥. Do předmětu napíšete [Zahrada] Nick a ID Domu a do zprávy pošlete odkazy na obrázky vaší zahrady, které budou nahrané na stránce https://img.tpx.cz ![]() Citace
//e Maxgustin: Tak a máme tu konec akce pro naše zahrádkáře na SP. Všem hráčům děkuji za účast, ale vyhráli ti nejlepší! O Odměny si napište mně (Maxgustin) a nebo (Yoistik - TripS).
Zde to tedy dnešním dnem končí a uvidíme se u další super akce, budeme se na vás těšit! Upravil/a Maxgustin dne 31.01.2020 20:35 ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
8 HlasůBudu s rodinou.
6 HlasůVelikonoce neslavím.
10 HlasůMám jiné plány.
7 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.