Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Rocker.
destiny-
Rozhovor s hráčom
Rocker.


Milí čitatelia,
toto je môj prvý rozhovor. Všetku kritiku beriem s otvorenou náručou , lebo iba to mi pomôže docieliť zlepšenie celkovej kvality rozhovoru či už po grafickej alebo obsahovej stránke. Aby som to už nezdržoval vrhneme sa do rozhovoru.


✪ Modrá farba - Chain
✪ Biela farba - Rocker

Zdravím rockere , vítam ťa pri tvojom prvom rozhovore. Aké máš pocity z toho že som si vybral práve teba?

Čauko a díky za přivítání, žádné pocity u mě teď nějak nepřevažují, ale jsem rád, že jsem byl vybrán.

Hráčov by určite zaujímalo s kým bude dnešný rozhovor. Mohol by si sa čitateľom predstaviť?

Zkusím to nějak stručně. Jmenuji se Tomáš, je mi 20 let, vystudoval jsem obor pozemního stavitelství, takže nyní pracuji ve stavebním průmyslu. I když oficiálně SP hraju od roku 2010, tak jsem se tu objevil už v roce 2008 pod nickem Christmas-Maniac, ale nějak mě to nebavilo, tak jsem asi po měsíci skončil a poté se vrátil v roce 2010 jako Timmu a později s nickem OldRocker, nyní působím jako BlacKFoX. Pokud čtenáři chtějí vědět více, tak je mohu odkázat na moji vizitku.

Stručné ale výstižné. Teraz by som sa presunul k SP. Písal si, že hraješ od roku 2008 a väčšina starších hráčov tvrdí že SP komunita sa zmenila. Čo je na tom pravdy?

Tak komunitu z roku 2008 si nepamatuji, nějaké hráče ano, ale co se dělo nevím. Jinak určitě se komunita změnila, nechci říkat k lepšímu či k horšímu, ale myslím si že tu teď chybí taková kolektivita mezi hráči, co tu dříve bývala. Nebo možná to je tím, že už mi není 13 a vidím věci jinak, ale to už je asi jen úhel pohledu.

Takže mi dáš za pravdu keď poviem že kvôli komunite skončilo pár hráčov a malo to negatívny vplyv na server?

Za pravdu ti dám v tom, že kvůli tomu skončilo dost lidí, ale že by to mělo negativní vliv na server, to bych úplně netvrdil.

Takže teba na SP drží nejaká komunita alebo to je niečo iné?

Hraji s určitou skupinkou lidí, ve které udržujeme kontakt i mimo SP, tak to je jeden z faktorů, ale jinak komunita jako celek ani moc ne. Teď hraji, že mě to baví a nemám co jiného hrát pořádně, ale třeba tu setrvám déle a kdo ví co bude dál.

Pred tým ako som dostal permaban tak som si všimol, že si sa zaujímal o gangy. Čo ťa viedlo k tomu aby si sa vôbec zapojil do tohto systému?

Byl jsem vždy "gangster". Když přišel GS na server, tak jsem se okamžitě zapojil a bavilo mě to. GW, území, nájezdy, rivalita a později se rozmohlo GR. Vždy mě to k gang systému táhlo více než k firmičkaření, takže po mém návratu na SP jsem začal znovu trénovat a učit se i nové věci a zrovna ty si mě pozval do TX a tam to znovu začalo.

Si jeden z mála ktorý zažil gang systém ešte keď bol v rozkvete. Mohol by si nám priblížiť ako vyzeral gang systém keď ešte len začínal?

Fuha, no pokusim se. Vlastně hlavní dění tehdy bylo okolo území a GW. Když to přišlo na server, tak snad po celé 2 dny blikala mapa jak vánoční stromeček. Nejvíce se chodilo 2v2 sawny, či M4 a kdo uměl sawny tak vládnul GS, mě učil osobně RocketLauncherSs(Nylez) a později aure v 18th Gang Street. Ale GR se rozmohlo až později a to se jezidlo čistě CP bez bloků, až tuším Hrb z gangu The Best se v závodu Route postavil na konec mostu a tím se zrodili první bloky.

Na dnešné pomery gang systému niečo nepredstaviteľné. Ale v novodobom gang systéme je v móde keď si niekto stiahne cheaty a hraje sa na neporaziteľného. Boli aj na začiatku gang systému rozšírené cheaty alebo každý hral "čisto"?

Každý určitě nehrál čistě, objevoval se hlavně AB a později tank mody na GR, ale teď už to je na jiné úrovni, když si hráč dokáže například změnit vlastnosti vozidla, dříve se o ničem takovém nevědělo. Ale převažovala ta čistá část. Dnes si netroufnu radši říct která z těch částí dominuje.

Tak každý ma na to svoj názor. Taktiež si písal o aurem a rocketovi ktorí niečo pre teba znamenali. Máš aj v novodobovom gang systéme nejakú osobu ktorej veríš a niečo pre teba aj znamená?

Aktuálně tam není žádné jméno, které by něco extra pro mě znamenalo. Samozřejmě, že v GS mám několik dobrých lidí, které beru jako známé jméno, ale hráči jako aure a další už vymřeli a pochybuji, že se zrodí další. Ale pokud bych měl uvést jméno, tak vyzdvihnu nejspíš Spama.

Prešiel by som teraz k AT. Ako hodnotíš dnešné AT?

Svůj názor na AT jsem napsal do příspěvku k tomu určenému, ale tak nějak to stručně shrnu. Silné i slabé stránky. Celé AT je rozskupinkované a každý si hraje na svým písečku. Dle mého názoru v AT chybí nějaká kompletní spolupráce. Myslím si, že AT by mělo mít jednotné konečné slovo a respektovat nejen sebe navzájem, ale i hráče, pro které to dělají. Ale i přesto si myslím, že AT nějak funguje, sice trochu chaoticky, ale jakože funguje.

Spomenul si aj myšlienku, že niektorý admini si nevážia hráčov. Mohol by si aspoň 2 - 3 vymenovať ? Možno keď si prečítajú tento rozhovor tak sa nad sebou zamyslia a zmenia svoj postoj k hráčom.

Ne až tak vážit, spíš mi příjde, že někteří admini dostali práva z ničeho nic a začali se s nimi vytahovat a povyšovat se nad obyčejné hráče jako jsme my. Navíc úplně nechci šťouchat do vosího hnízda a ani nemám potřebu nějak špinit ať už admina, tak ani hráče. Třeba, když si to někdo přečte, tak se zamyslí sám od sebe, aniž by jeho jméno bylo zmíněno.

Máš namysli hráčov ktorý už niekedy boli admini a po pauze dostali moderátora ? A aký názor na to máš ty z pohľadu obyčajného hráča?

Několik lidí na mysli mám, ale neřeknu do které skupinky se řadí. Můj názor zní, že to je v nátuře člověka. I když v realitě se tak nemusí chovat, tak na SP si může hrát na koho chce a ventilovat věci, co má v sobě, ale v osobním životě by nic takového neudělal. Věřím, že to nejsou špatní lidé, ale takové chování není hodné na administrátora. Admin by měl být někdo z koho je trochu cítit respekt a nějaká osobnost, ale dnes jsou hráčům admini jen pro výsměch a vůbec je neberou vážně. Právě na tomto se nejvíce ukazuje ten rozdíl komunity dříve a teď. Dříve admin něco znamenal a byla čest být v AT, teď dostane práva kdejaký jouda o kterým se nikdy neslyšelo a nikde se ani neobjevila žádná přihláška nebo nějaký náznak. Celé to je odrazem doby, nebojím se říct, že dříve když hrála "moje generace", tak se dodržovalo určité vychování a slušnost už jen z principu. Teď si každý hraje na šéfa a snaží se udržet na hranici trestu.

Tak , rozhovor sa rúti ku koncu. Chceš ešte niečo odkázať čitateľom?

Asi užívejte život, ať se vám daří a neberte SP tak vážně, je to jenom hra, která časem stejně upadne a jediné na co budete vzpomínat, že ve hře jste byli králi, ale kvůli hraní zanedbali své okolí a třeba i sebe. Snad se někdo uvědomí a možná tu vznikne komunita, co tu hrála před několika lety x) Díky za rozhovor Desty.

Nemáš začo , ahoj.


.chain #1

Upravil destiny- dňa 30.01.2020 22:35
Disco
Rozhovor není špatně vedený, ale rozhodně je vždycky něco co jde zlepšit.

Z mého pohledu by se dalo v rozhovoru ještě nějak víc pokračovat, chybí mi tam trošku tvoje iniciativa se v tom co člověk napíše více vrtat a rozvést to, určitě to bude působit trošku líp, ale zase všeho s mírou.

U toho posledního se třeba dalo chytnout "hranici trestů", zjistit jaký má na to hráč pohled, jestli je to přísný nebo naopak, co si myslí že by byl lepší trest a tak dále, dalo by se chytnout mnoha věcí.

Rozhovor to není špatný ale, nějak jedete v měřítku co tu nastavil Ondrah a to byla kvalita, protože se uměl věci chytit a vyžrat z ní doslova maximum.

Hodně štěstí u dalších rozhovorů a palec nahoru, vypadá to nadějně.
GHETTO CARTEL <33 2017 - 2019 Pláču

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=22392
img.tpx.cz/uploads/received_2538155999783037.png

aure
sewa diky za spomentuie , nech sa ti dari rocker uz je to strasne dlho setko hah spam bude tatko o 4 mesace
RockeR
Čus aure :O holt už nám není 13 no, život jde dál, ať se ti daří taky kámo Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
Arbys
nevím no, podle mě moc krátký, šlo by z toho vytěžit mnohem víc informací... příště zkus možná vybrat trošku zajímavější / nejvšednější otázky, popř. rozhovor zasadit do určitýho tématu - tohle jsou hrozně obecný otázky, na který se ptá v rozhovoru skoro každej...

btw, příště se vyhni tomuhle, to působí fakt blbě:
Citácia
Aké máš pocity z toho že som si vybral práve teba?

img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
15 Hlasov
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
13%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
20%
Ne
4 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 12