Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - reinz
destiny-
i.imgur.com/EAiKo4k.png


Reinz je človek ktorý hraje na SP už dlho a nenechá si kydať na hlavu. Podľa neho sú admini iba naprogramovaní ...? Dozviete sa v rozhovore.



✪ Béžová farba - Chain
✪ Biela farba - reinz

Reine vitaj u rozhovoru. Aký máš názor na dnešné AT?

Hoj, díky za pozvání. Jsem zastáncem názoru, že dřívější AT se dalo nazvat profesionálním, ale o stávajícím se to říci nedá ani z daleka. Myslím si, že kdyby se AT rozpustilo a místo jeho členů "se nasadili" roboti, moc by se toho nezměnilo.. Většina členů AT na mě působí dojmem, že trestají podle toho jejich "posvátnýho" harmonogramu, aniž by občas použili vlastní mozek, a to je dle mého důvod, proč k nim hráči nemají respekt (Rich je ukázkovej příklad - Trestal za každou hovadinu a ve finále přišel i o tu kapku respektu, co možná u někoho měl.). Taky mi přijde celkem směšný, že si říkají tým, ale vzájemně si málokdo pomáhá.. Většina jede sama za sebe a prioritou je pro ně mít nejlepší staty ze všech, aby se vytáhli před hlavníma. Což je důvod, proč nemám k AT žádnej respekt. Samozřejmě existuje tam i pár výjimek, kterých se to netýká a beru je jako profesionální adminy. Bohužel dost z nich v poslední době opustilo řady AT.

Píšeš, že AT trestá do bodky podľa harmonogramu. Ale nemyslíš si, že keby ten harmonogram nemali, tak by trestal každý podľa svojho vlastného uváženia a bol by v tom väčší bordel ako je teraz?

Tak trochu jsem si myslel, že se chytneš zrovna tohohle. Ten harmonogram není špatnej, to že existuje je jen dobře. Jinak by tam samozřejmě byl ještě větší bordel. Ale já narážím na to, že ho nepoužívají jako vodítko, ale striktně se ho drží a moc nad tím, co trestají, nepřemýšlí.

Nemyslíš si, že to trestanie podľa vlastného uváženia nevykonávajú zo strachu? Napr. keby to nepotrestali, tak by dostal ten dotyčný admin trest, že to nepotrestal podľa harmonogramu?

Je to dost možný, docela by to i dávalo smysl. Stejně jako v náboru požadujou, aby potencionální budoucí uchazeč alespoň půl roku neřekl jediný sprostý slovo a ideálně neměl vlastní názor, a když už má, tak aby držel hubu a krok, jinak se tam nemá šanci dostat.. Tak by ty pravidla mohly být stejným způsobem nastavený i pro členy. Pokud nebudou trestat všichni jak roboti stejně, ale najde se někdo, kdo bude trestat inteligentně třeba slovo "k*rva" v chatu jen v případě, že je to myšlený jako urážka, ale v případě reakce na nějakou událost nebude, tak ho vykopnou.. Ale to je pouze má úvaha. Nikdy jsem v AT nebyl a nemám ani minimální šanci se tam někdy dostat, takže nevím jak to tam mají zařízený interně.. Beru to z pohledu hráče.

Nechcú si hlavní admini urobiť z nových adminov ktorí majú sny, že to dotiahnu ďaleko, také maličké a poslušné ovečky? Lebo povedzme si, že keď nebudeš poslúchať hlavných tak sa nedostaneš ďaleko.

Dá rozum, že když nebudeš hlavní poslouchat, tak to daleko nedotáhneš, protože oni jsou ti, co rozhodují jestli budeš i nadále součástí jejich týmu. Ovce se z nich stávaj ještě předtím, než se do AT vůbec dostanou, protože je to snad jediná cesta v poslední době. Hráči ze sebe ty ovce dělají sami, aniž by admin musel hnout brvou. Jakmile chce hráč získat post admina, začne lízt do prdele xx adminům, pak se zkamarádí s hlavním a voala, za pár měsíců je tam.. Tady nastává ta chvíle, kdy najednou nikdo neřeší, jestli měl permu za cheating, bany za nevhodný chování / podvody atp.

Keď si začal s cheatingom tak tam i ostaneme. Myslíš si, že novodobí admini majú skúsenosti s rôznymi druhmi cheatov ktoré sa na SP vyskytujú?

Novodobýma adminama myslíš ty, co jsou tam třeba rok, nebo ty, který byly přijatý nedávno?

Myslím adminov ktorí sú tam noví.

U nich jsem nějak nezaznamenal, že by trestali nějak často za cheating.. Maximálně občas padne ban za tu klasiku jako je s0beit, speedhack, airbrk, trollmod etc. Ale že by dal některý z nových adminů ban za ab, damage.cs, cleo nitro, lcf a podobný cheaty týkající se gs jsem neviděl snad ani jednou. Většinou odpovídají na dotazy, házej doin, mute nebo jezděj mise, ale zájem o gs z jejich strany nevidím.

Niektorí hráči nadávajú na adminov že nebanujú danú situáciu, že to bol 100% tankmod , nitro , ab atď. Prečo to potom nebanuju?

Dost hráčů v gs se chce někoho zbavit, protože je jednoduše lepší a to nemůžou překousnout. Proto využívají všech možností a i kdyby tam nic nebylo, tak ti řeknou, že to tam 100% je (Třeba v poslední době je populární nahlašovat za každej lag v gr...). Potom jsou tady situace, kdy se to stalo 1x, 2x, kde to sice vypadá, že tam tank byl použitej, ale zároveň to mohla být jen desynchronizace a proto to nebanujou, jelikož to není jednoznačný. Když se to stane víckrát, tak už je jasný, že to asi nebude synchronizací a ban by měl padnout.

Keď daný administrátor zabanuje hráča za cheating a je presvedčený že to je 100% cheating a kľudne by dal za to ruku do ohňa, ale potom príde hlavný admin a začne mu tam písať že čo za hlúposť zabanoval a pod. veci. Nezlomí sa niečo v tom adminovi a nezačne svoju prácu flákať?

To je o konkrétním člověku, není na to univerzální odpověď. Jeden nad tím mávne rukou a funguje dál, druhýho to nasere a ztratí motivaci..

Myslíš si, že keby sa admini pohybovali viacej v gang systéme, tak by sa im rozšíril obzor v pestrosti cheatov?

Určitě. Logicky nemůžeš trestat v něčem, v čem jsi se nikdy nepohyboval. Pokud ten admin nejezdí např. gr tak je kravina, aby trestal třeba cleo nitro, protože jsem přesvědčenej, že nezná ty "boosty" a neví jak se to auto chová, z čehož vyplývá, že nemá páru o tom, jaký situace mohou nastat.

Takže píšeš, že keď sa nepohybuje niekto dlho v gang systéme, tak nepozná nejaké boosty ktoré sa nachádzajú na mape. Nemôže sa admin zvýhodniť svojimi právami a povedať, že namiesto boostu použil cleo nitro?

Samozřejmě může mít nakoukaný nějaký videa z gr, kde je vidět, kudy cpčkař jezdí a využitím boostu se zrychlí, ale určitě ne všechny a pochybuju, že někdo kdo se v tom nepohybuje má nasledováno xx videí, aby znal každej kout. Ku příkladu na závodu Bridge tě zrychluje ten pruh asfaltu u zábradlí na začátku mostu, díky čemuž předjedeš hráče, který jede vedle tebe a nemůže toho boostu využít. To by si mohl admin vyložit jako cleo nitro.

Takže boostov na mape je milión. Tak kde admin berie istotu, že to nie je cleo nitro, ale boost?

Nevím kde jsi sebral, že jich je milion, ale rozdělil bych je na známý a méně známý, který většinou objevíš až když to jedeš ty sám. Nezjistíš to podle nějakýho videa, poznáš to "pocitově" nebo jak to napsat.

Prejdem teraz na nábor do AT. Čo hovoríš na to, že niektorí admini si prešli dlhú cestu aby si získali svoj vysnívaný post a niektorí len prídu na server a dostanú post moderátora lebo už niekedy boli v AT.

Nenazval bych to slovem "nespravedlivý", jak to hráči většinou nazývaj. Přece jen bývalý admin si taky musel v minulosti projít nějakým náborem a absolvovat nějakou tu "cestu", aby se na ten post dostal. Nevadí mi, že přijdou po x letech na server a dostanou admina, protože už jsou to většinou lidi, kterým je přes dvacet a maj rozum, takže se s nima určitý věci řeší jednodušejc, než s náctiletejma. Zkušenosti z minulosti taky mají, takže cajk. Jediná věc, co mě osobně, dalo by se říct sere, je, že přijdou po tak dlouhý době a dostanou admina po tejdnu, přičemž je jasný, že za tejden určitě nebudou znát dokonale mód, když se během těch plácnu 3 let přidal nespočet novinek, že se v tom už ani hráči nevyznaj. Kdyby dostali post třeba po měsíci/dvou, poté co se seznámí s módem, tak mi to přijde úplně v klidu a neměl bych s tím žádný problém.

Tak, rozhovor sa rúti ku koncu. Chceš ešte niečo odovzdať čitateľom?

Chtěl bych jim vzkázat asi jen to, že pokud mají na určitou věc vlastní rozumnej názor, neměli by se bát říct ho na plnou hubu i za cenu toho, že dostanou klasicky ban. Toť vše. Dík za rozhovor a čégo.

Ahoj.


.chain #2

Upravil/a destiny- dne 30.01.2020 22:34
RockeR
Pěkný rozhovor, je vidět že sis vzal všechny ty rady k srdci a upravil styl rozhovoru. Smile
Jinak souhlasím s reinzem, většina se bojí naplno říct svůj názor, příjde mi to jak za komančů kdy byla cenzura pro režim a všichni se tím slepě řídí. Nu což, třeba si z toho někdo něco vezme Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
Disco
Dobrá práce, je vidět že sis na tom dal záležet a to to netrvalo ani tak dlouho. Chytáš se odpovědí a vedeš to tak zajímavější / zábavnější formou. Osobně se mi to dobře četlo a bavilo mě to. Nominace byla určitě na místě, reinz má rozumné názory a jde vidět, že se trošku liší od pár hráčů co dokážou jen kritizovat bezhlavě jako největší odborníci na všechno. (všude byl, všechno zná)

Protože jsem byl v AT ještě nedávno, tak musím dát za pravdu reinzovi jen na půl. Jsou tam lidi, co dokážou uvažovat logicky nad trestem, ale byli tam a možná i pořád jsou ti co jedou striktně podle harmonogramu a drží se ho a občas je problém zvolit mírnější trest nebo něco tolerovat, protože přecejen je to hra. Tam patřil hlavně i Rich, jak dobře zmínil reinz. Ale celý problém není jen v AT, ale i v tom, že si dneska hráči podávají stížnosti a unban žádosti na každé blbosti, i na věci o kterých moc dobře ví že udělali, a to taky nebaví pořád řešit - proč ten dostal ten trest a ten tamten, a podobný otázky. Tomuto těžko předejít, kdyby se nejelo podle harmonogramu a každý admin by to jel podle jeho uvážení.

Každopádně Palec nahoru, klidně bych se nebál i delší formy, ale to už je na tobě do příště.
GHETTO CARTEL <33 2017 - 2019 Pláču

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=22392
img.tpx.cz/uploads/received_2538155999783037.png

checkm8
Lezení do dupy, nahrabaní statistik a na závěr leavnutí AT z důvodů zjištění, že je to ztráta času. Klasický průběh snad každého admina. Bohužel je to ve fázi, kdy old school hráči na AT kašlou a zbývají jen děti, které si adminováním dokazují sílu (ne všichni). Hold už nezbyli žádní rozumní lidé, co by to chtěli někam posunout a nehrotit to, a zbyli už jen boti, co jedou podle harmonogramu aby náhodou nevylítli. Na druhou stranu je to i v hráčích, protože nahlašují kde jakou k*kotinu co admin udělá špatně nebo jinak např. nedá mute nebo něco přehlídne. Respekt už admini nemají jako kdysi.

Celkem chápu proč se lidi nechtějí zapojit do GS když v dnešní někdo párkrát lagne a druzí jdou hned žalovat jak chudáci. Když vidím Gchat tak se mi chce zvracet a celkem se divím, že ty lidi stále baví se hádat kdo kdy lagnul nebo se mu neotočilo auto nebo někoho předjel.

Co se týče banování tak nevím, jestli to je jen můj pocit ale zdá se mi, že již delší dobu je trend někoho zabanovat za cheaty a večer mu ban zrušit. Další věc je trestání slovníku v chatu. Do dneška nepobírám, proč se vulgarismy trestají když je stejně každý zná a kdo ne, tak je pozná i tak. Chápu, když se trestá vulgární urážka na určitou osobu ale nechápu, proč někdo má mít mute za to, že napíše slovo k*rva jen tak.

Můj názor.

Jinak rozhovor pěkný, dali jste si oba záležet. Cenim

Ave ja
Upravil/a checkm8 dne 30.01.2020 21:49
img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
Loly
V rozhovore je dosť názorov s ktorými sa stotožňujem, čo ma celkom potešilo. Noví admini nebanujú hlavne z toho dôvodu (aspoň ja), že v dnešnej dobe nemáš šancu dokázať vlastne nič okrem tých klasických cheatov ako AirBrk, s0beit apod. Veľa krát sa stane že je hráč "ťažký" v GRku, to je napríklad vec ktorú dokázať len tak nevieme a potrebujeme na to xy videí, keďže ako píše reinz v rozhovore, ak do niekoho nabúraš tak proste "cítiš" či je ťažký alebo nie. Zhrnul by som to tak, že sa hráči "naučili" cheatovať a sem tam im niečo ujde ako prednedávnom diablovi nitro.

Inak rozhovor je super a bolo by fajn, ak by takýchto rozhovorov bolo viac, kľudne aj o AT. Snáď ťa to časom neomrzí Destiny.
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
Pandy
Zdravím,

rozhovory moc nekomentuji, respektive pokud k nim nic moc nemám a nepotřebuji mít komentář v každé sekci na webu. Každopádně s názory reinze se v některých věcech týkajících se problematiky trestání či rychlé "nabrání" do AT souhlasím. Když to vezmu já ze svého pohledu po 3 letech v AT nepřetržitě, tak ta situace předtím ve všech směrech nebyla tak napnutá jako je nyní. Ani mě se v tomhle systému moc dobře nepracuje a je to i vidět na mé aktivitě. Bohužel nebo bohudík (?). Když to vezmu z pohledu mých začátků konkrétně, tak všechny posty jsem si musela doslova a do písmene vydřít. Když se na to podívám s odstupem času, tak dneska to není moc problém dostat vyšší hodnost rychlostí světla. Nevím čím to je, nebo možná bych i věděla, ale netřeba to tu rozebírat. To možná později a někde jinde, né v rozhovoru. Kdo byl v AT tak ví jak se věci mají a jaký na to všechno mají pohled. Viz třeba Disco.

Každopádně k rozhovoru nemám co dodat. Chtělo to nějaké oživení a jsem ráda, že ikdyž spolu nejsme zrovna kamarádi, tak že moje šance Ti dát příležitost na post Žurnalisty se vyplatila a rozhovor má hlavu a patu. Není to jak přes kopírák jako u většiny rozhovorů. Myslím, že zvolené otázky jsou přesně takové, jaké hráče zajímají a také byly zodpovězeny.

Takže za mě OK a jen tak dál. Palec nahoru
Undefeated420
Rozhovor mě zaujal a musím uznat, že reinz má ve většině případů pravdu. Když je člověk v něčem dobrý, tak je hned osočován za cheating, ať je to už v GR nebo Dm atd. Další věcí v čem souhlasím, tak je ten postoj AT k GS a cheatingu v něm. Většina lidi v AT používá 3-4 příkazy: kick, jail, mute a doin. To pak navazuje na to, že padají bany a do 24h má ten dotyčný UB s poznámkou neplatnosti, jelikož je problémem neznalost cheatů. V rozhovoru zaznělo téma "soukromý" nábor do AT. Tím navazuji na Wery, že člověk dříve musel vynaložit veškeré úsilí, aby se tam dostal. Dnes je to o tom, abych to napsal slušně vlezdoprdelstvím. Lépe řečeno stačí lézt do patřičných míst a dotyčný má vystaráno. Jinak rozhovor velmi zajímavý a vystihl dá se říct důležité věci. Smile
RuliiKkO
Barvy, otázky, menší detaily.. přesně takhle by měl rozhovor vypadat, detaily které dělají tenhle rozhovor tak zajimavým, že je to jeden z mála který jsem dočetl celý a zůstal s chutí číst dál.
Proto chválím žurnalistu a hlavně ty, kteří tohoto člověka nabrali.
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Tearsko
Univerzálny admin neexistuje, každý má prednosti alebo skúsenosti v inom smere. Ten, kto ovláda clea zase nemusí byť dobrý v niečom inom, čo je náplňou práce AT. Očakávať, že by mohol každý admin byť pohotový v každom smere je nereálne. Prečo prianím gangsterov je teda aby každý admin poznal všetky tie cleo sr ačky? Hlavné je, aby tam bol vždy niekto, kto to vie posúdiť, pripadne aj dodatočne. Nie aby každý admin sypal bany za cheaty používané v GR. Navyše len kvôli tomuto aby sa pohybovali v GS? Znovu nereálne. V tomto smere sa tázaný hráč zaradil k tej GS klasike, ktorá v uvažovaní v tomto smere (bez urážky) nie je moc oslnivá (zabehnuté určité všeobecné názory), rovnako tak položené otázky v tomto smere neboli úplne vhodne podané. Inak rozhovor pekný, celkovým dojmom prevyšuje ten zabehnutý štandard v rozhovoroch.
Upravil/a Tearsko dne 31.01.2020 09:41
KittyKat
Mne sa rozhovor velmi pacil :D

Tears ma ale zase pravdu v tom, ze je nerealne aby kazdy admin bol v GS, je to predsa len jedna z mnohych sucasti hry, a tomu sa treba venovat naplno aby to malo zmysel no.. Ak by sa admin venoval GS velmi aktivne, nemam pocit, ze by zvladal plnit aj ostatne svoje povinnosti.
Ad4M_
Tento rozhovor smiem iba pochváliť. Je dobré, že si si zobral k srdcu všetky rady, ktoré Ti ľudia písali. s reinzom tiež vo vetšine súhlasím, je to človek, ktorý sa v tomto mode dosť vyzná, čo je preňho velkou výhodou. Nakoniec by som rád vytiahol vetu "Chtěl bych jim vzkázat asi jen to, že pokud mají na určitou věc vlastní rozumnej názor, neměli by se bát říct ho na plnou hubu i za cenu toho, že dostanou klasicky ban." ktorou tento rozhovor výborne uzavrel, lebo toto je sto percentná pravda.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=26774

i.imgur.com/WHTT459.gif
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasů
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 14