Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Jiry. #2
destiny-
i.imgur.com/a4cCVrn.png


Jiry, je človek ktorý sa sám vytrénoval, aby jeho meno v gang systéme niečo znamenalo. Podľa neho nieje v gang systéme žiaden gang, ktorý dokáže spraviť ... ? Dozviete sa v rozhovoru.



✪ Červená farba - Chain
✪ Biela farba - Jiry.

Jiry vitaj u rozhovoru. Po tvojom návratu si sa hneď vrhol na gangy. Zmenil sa gang systém za dobu tvojej neaktivity?

Ahoj, na začátek díky za pozvání. No nehrál jsem cca 2,5-3 roky, mezitím co vím, byl nějaký systém, že se každý měsíc mazal RS, apod. k tomu se nebudu vyjadřovat, protože jsem to nezažil.
Vrátil jsem se víceméně k systému co tu byl i dřív, ten systém mi nějak nevadí systém GR,GW, území a ani ty sklady mi nějak nevadí. Spíš co se hodně změnilo je přístup hráčů. V gang systému podle mě není ani jeden kvalitní jezdec, který by měl čistou hru, to je za mě úplně největší průser celého gang systému.


Píšeš, že v gang systéme nenájdeš ani jedného kvalitného jazdca. Podľa čoho usudzuješ, že je niekto kvalitný alebo nekvalitný jazdec?

Kvalitní jezdec je pro mě čistý jezdec, bez přidaných věcí na víc, který po každým prohraném GRku, neřve že ten druhý je zapnutý. Když už někdo je dobrý, tak je totálně přepnutý a toxický úplně na všechny. Dřív se ta komunita prostě chovala jinak k sobě.

Ďakujem za objasnenie. Myslíš si, že sa ešte oplatí hrať gang systém z dôvodu obrovského nárastu cheaterov?

Jako z mého pohledu se to už moc nevyplatí. Nováčci co neví do čeho jdou to úplně neví no, ale časem na to taky přijdou, buď je to přestane bavit, a nebo si něčím pomůžou taky.

Skúšal si niekedy naučit nováčikov umeniu GR/GW?

Měli jsme nejprve gang Liberty z kterého vzešlo pár dobrý jezdců, náš nejlepší byl asi Caton, uměl i výborně sawny. Prostě v tu chvilku jsme moc nekoukali na RS a zkoušeli jsme je brát do GR, po čase se to naučili. Z Liberty se později stal gang Pain & Gain a tito nový lidi v GS nám hodně pomohli. Byli jeden z důvodů proč ten gang byl tak dlouho na vrcholu.

Som rád, že aspoň niekto sa o to pokúšal a zadarilo sa mu. Je niečo čo by si chcel na dnešnom gang systéme zmeniť?

Ano pokoušel jsem se neúspěšně zavést pravidlo, aby gangsteři měla zcela čistou hru bez všech možných skinů, modelů map, i upraveného cardl, prostě zcela čistou hru tak jak se nainstaluje. Bohužel se o tom nedá bavit s ATomasem, protože na to má jiný názor.

Môžeš nám to rozviesť? V čom sa tvoj názor líšil od ATomasovho?

Měl jsem s ním o tom velmi krátkou debatu, on to vzal tak, že když zakázat úpravu hry, tak že by se mělo zakázat i vkládání češtiny do SA, protože je to také úprava hry. Pochopil jsem , že prostě nechce zakazovat úpravy hry, tak jsem debatu jednoduše ukončil.

Nezamyslel si sa nad tým, že ATomas už nechce nič vylepšovať pre gang systém? Lebo z tvojej odpovede to tak vyzerá.

Spíš mám namysli, že za žádnou cenu nechce ztrácet aktivní hráče ze SP, protože jich je míň a míň.

Takže ATomas si naschvál drží cheaterov na serveri aby mal aktivitu?

To si zase určitě nemyslím, ale spíš si myslím, že už nechce nějak rapidně zasahovat do pravidel.

Keď si navrhoval pravidlo o čistej hre, nepremýšľal si, že by týmto návrhom mohol gang systém viac umrieť ešte viac?

Radši ať umře než tohle. Ten cheating byl i jeden z důvodů proč jsme zrušili náš gang TWR a odešli z gang systému.

Píšeš, že v novodobom gang systéme sú cheateri, ale aj tak ste predbehli polovicu gangov v RS a dostali ste sa na vrchné priečky. Ako ste to potom dokázali?

Dokázali jsem to jednoduše, poskládali jsme gang z top jezdců pitras,danger,suve,ticka,matt,quaid a další. Myslím si, že po tomto rozhovoru se ti strhne v komentářích trochu hádka o tom jak jsme taky zapnutí, protože nedokážou pochopit, že za nějaký 2 měsíce jsme dokázali všechny převálcovat.

Myslíš si, že to bol ten nádych čistého skillu z HDL , OD atd?

Já si myslím, že ano.

Čo podľa teba chýba dnešnému gang systému niečo, zo starého systému? Myslím dobu HDL a OD.

Víc zdravé konkurence, dřív bylo hodně dobrých gangů skoro na naší úrovni, dneska je to o jednom max dvou dobrých gangů.

Gang tvorí komunita, nie je náhodou tu ten problém, že nováčikovia nemajú kontakty na nejaké väčšie mená ktoré vystupovali v gang systéme a taktiež by im vysvetlili čo a jak do začiatku?

Myslím si, že to o kontaktech určitě není, samozřejmě když ten kontakt je tak je to jednoduší, ale dá se to i bez toho. Já když popíšu svůj začátek, začal jsem jezdit úplně sám, jezdil jsem pořád dokola default závody bridge,rally,route,farm,tour, apod. až mi to začalo tak nějak jít. Můj první gang byl v roce 2013 OD ještě tehdy pod Xkolem, tam jsem jezdil sem tam a spojoval si to s taktikou na GR. Poté jsem se spojil s Dangerem a Pitrasem a od té doby jsme jezdili spolu, takže jsem začal jezdit často a v tom byl celý klíč.
Myslím si, že velký gangy by měly dát šanci nějakým talentovaným nováčkům a časem se z nich opravdu stanou jezdci na úrovni.


Je to proste generáciou? Je veľmi lenivá?

Též to může být tím, ale dneska server nabízí i velké množství jiných aktivit na serveru než jen gang systém. Ale jako oni hráči jsou co by začali, ale dostanou od nějakých gangů totální výklep (pokud ten hráč není Dzavori) a vykašlou se na to, začnou radši dělat smysluplnější věc pro ně na serveru, třeba vydělávat peníze. Pak jsou tu ty líní, kteří si prostě stahnou clea a najednou jsou přes noc nejlepší.

Myslíš si, že gang systém má to najlepšie už za sebou?

Pro mě ano, pro někoho zase nemusí. Záleží na tom kdo jakou dobu zažil.

Tak dobre, rozhovor sa rúti ku koncu. Chceš niečo zanechať čitateľom?

Určitě, aby se každý staral sám o sebe a než začne soudit druhý, aby se nejdřív podíval sám na sebe.

Dobre, ďakujem za rozhovor.

I já tobě.

.chain #3

Upravil Czech_ dňa 13.05.2020 13:36
rmvecko8
Jiry jestli si myslíš že ticka suve quaid hrajou čistě tak seš hloupější ještě víc než jsem si myslel.
Přečetl jsem si dvě věty a došlo mi nevolno takže jsem tu **** ani nedočetl.
Disco
Myslím, že tu je dokonalá náhrada Ondraha. Kolega by si z tebe měl vzít příklad, skvělé si začal reagovat na kritiku a v následujících rozhovorech si to zlepšoval a zlepšoval, nemám vlastně už ani já co bych ti vytknul, skvělej rozhovor a dobře vybraný téma pro nominovaného.

Jiry je pro mě člověk, kterého kdybych hrál na SP rozhodně respektuju, protože za mě je to člověk na svém místě. Mám z něho dojem, že rozumí tomu co dělá, jednak jde po těch, o kterých ví, že nějakým způsobem mohou být hrozbou SP a pak se snaží SP posunout nějak dál, ovšem někdy to fakt nejde, když právě ATomas místo vysvětlení proč to nechce vymyslí argument typu mám češtinu ve hře, jsem zvýhodněn tedy a nebo podobný výmluvy. Každopádně si myslim, že Jiryho je na moderátorovi škoda a měl by jít už dál. Ratatata

To je za mě všechno, skvělá práce a jen tak dál. Hi
GHETTO CARTEL <33 2017 - 2019 Pláču

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=22392
img.tpx.cz/uploads/received_2538155999783037.png

Deminger
Jiry - nechápem ako môžeš tvrdiť o ostatných, že sú cheateri keď sám si jazdil s tými najviac banovanými a zapnutými a potom ešte tvrdiť že ste všetkých valcovali. Na to, že si hovno dokázal si dosť namyslený. Keby si sa chcel náhodou vyjadriť tak ani nemusíš písať, že ste veľa gangov dostali na vrchol za krátku dobu, to si už písal niekoľkokrát na serveri a niekoľko krát na webe a nikoho to ne****.
Saph1R
Citácia
Deminger napsal:

Jiry - nechápem ako môžeš tvrdiť o ostatných, že sú cheateri keď sám si jazdil s tými najviac banovanými a zapnutými a potom ešte tvrdiť že ste všetkých valcovali. Na to, že si hovno dokázal si dosť namyslený. Keby si sa chcel náhodou vyjadriť tak ani nemusíš písať, že ste veľa gangov dostali na vrchol za krátku dobu, to si už písal niekoľkokrát na serveri a niekoľko krát na webe a nikoho to ne****.


Tvrdit o Jirym že hovno dokázal je hodně silný i na někoho, jako jsi ty. Tohle je člověk, kterýho se musím zastat i kdybych nechtěl. Před skoro 6 lety když jsem rozjížděl první West tak právě Jiry se nějak zapojil do toho, aby se našli nový lidi do gangu vč. zaučení a podobných hoven, on se tu opravdu o něco snažil i když se to možná nezdá. To samý když začal s Pitrasem a Dangerem skládat P&G aj.

Jinak rozhovor chválím co se týče zpracování, lepší výběr člověka tam už snad být nemohl. Obsahově též super, s mnoha názory se ztotožňuji, ostatně je to vidět i těmi kyseloprdelními komenty nade mnou kr disca, v něčem zase mám odlišný názor, ostatně jako každý. Jenom bych si dal rozestup mezi rozhovory a nedělal je každou chvíli, jinak pokračuj tak je to pecka.
DangerRMV
Skvělý rozhovor. Jiry to řekl narovinu tak jak to prostě je a poukázal na tu smutnou realitu. No jo, pravda se těžko vstřebává...

V rozhovorech pokračuj, jen tak dál.
Gameluner
Kvalita tvých rozhovorů se s každým jedním dalším zvyšuje, což mě opravdu mile překvapilo. Většinu momentálních rozhovorů čtu jen z nudy, když není co dělat, a ani zdaleka nedosahují této kvality. Snad jediné co ti můžu vytknout je délka, přijdou mi moc krátké, ale samozřejmě chápu že nemohou být zase příliš dlouhé a nezajímavé. Celkově tvoje rozhovory mají špičkovou úroveň, pokračuj v nich dál.

Co se rozhovoru týče, bohužel je to pravda, cheaterů je víc a víc a divím se že vůbec někoho to ještě baví. Touha být nejlepší nejspíš zastínila smysl pro čest. Ale co, to je každého volba, oni jsou pak za de*ily. V dřívější době lidi neměli o cheatech zdaleka takové zdání jako mají teď a díky tomu jich bylo míň. Bohužel se rozšířily, tak už je má každý druhý.
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Pitras
Tady očekávám velký nával hate komentářů. Ono se tu už vlastně objevily a pouze od hráčů, které jsme nejspíš s klukama urazili tím, že jsme na chvíli vlezli do GS a trochu to tam provětrali, jaké překvapení (už můžete jít i do mě, máte zelenou).

Slušný rozhovor, vyhovuje mi délka a návaznost otázek. Téma, které mi je velmi blízké a s člověkem, co se nebojí jít hlavou napřed a dokázal velké věci. Ti co ho znají od počátku, mohou jen potvrdit, ti co ne, lžou si sami sobě a radši by neměli komentovat. Dnes si místní uplakaní babygangsteři myslí, že když vyhrajou pár GR, už jsou nejlepší. Ještě když porazí velké jméno, to je jak dávka adrenalinu. To, že ten člověk tady s pár lidma vybudoval velké gangy co nechaly všechnu konkurenci za sebou, vedl lidi a organizoval gang tak, aby fungoval, jedna z nedůležitějších činností v GS aby se gang udržel na vrcholu, o tom se může každému řadovému racerovi nechat zdát. Ale vlastně, kvalita gangstera se určuje podle toho, že mu dáš 57862 bloků a outneš ho, tak jsi lepší než on. Hlavně že 50 RS je doma. Smutný, ale bohužel realita se kterou každý normální člověk musí souhlasit.

Dobrý výběr Chaine, dobré otázky. Více takových jmen a budu číst rozhovory pravidelně. Diky
zorys
Citácia
Píšeš, že v novodobom gang systéme sú cheateri, ale aj tak ste predbehli polovicu gangov v RS a dostali ste sa na vrchné priečky. Ako ste to potom dokázali?

Dokázali jsem to jednoduše, poskládali jsme gang z top jezdců pitras,danger,suve,ticka,matt,quaid a další. Myslím si, že po tomto rozhovoru se ti strhne v komentářích trochu hádka o tom jak jsme taky zapnutí, protože nedokážou pochopit, že za nějaký 2 měsíce jsme dokázali všechny převálcovat.



Mě zajímá na jakej vrchol se kdy jejich gang dostal, když nedokázali vyhrát ani gang akci, k čemu ti je respekt, když nedokážeš obhájit dominanci na gang akci. Gang akce > respekt.

K rozhovoru nemám jinak asi nic, s 99% věcma, co tam jiry napsal nesouhlasím a kdybych tu měl vypisovat vše, tak tu jsem do večera. Rozhovor jinak v pohodě, zatím asi nejlepší ze všech momentálních žunarlistů.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Deminger
Citácia
Saph1R napsal:

Citácia
Deminger napsal:

Jiry - nechápem ako môžeš tvrdiť o ostatných, že sú cheateri keď sám si jazdil s tými najviac banovanými a zapnutými a potom ešte tvrdiť že ste všetkých valcovali. Na to, že si hovno dokázal si dosť namyslený. Keby si sa chcel náhodou vyjadriť tak ani nemusíš písať, že ste veľa gangov dostali na vrchol za krátku dobu, to si už písal niekoľkokrát na serveri a niekoľko krát na webe a nikoho to ne****.


Tvrdit o Jirym že hovno dokázal je hodně silný i na někoho, jako jsi ty. Tohle je člověk, kterýho se musím zastat i kdybych nechtěl. Před skoro 6 lety když jsem rozjížděl první West tak právě Jiry se nějak zapojil do toho, aby se našli nový lidi do gangu vč. zaučení a podobných hoven, on se tu opravdu o něco snažil i když se to možná nezdá. To samý když začal s Pitrasem a Dangerem skládat P&G aj.


to stále podľa mňa nie je dôvod k tomu aby sa správal tak namyslene
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
5 Hlasov
19%
Ne
3 Hlasov
12%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 15