Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Chytré hodinky
Fifa
Jelikož tohle vlákno bylo vytvořeno ještě před naším letopočtem, kdy se nepočítalo s tím, že na trh přijde i něco dalšího chytrýho, než jenom telefony, tak si dovolím s otázkou o chytrých hodinkách.

Má tu někdo iPhone, tedy telefon s iOS a já jiné hodinky, než Apple Watch? Přemýšlím o změně, ale nevím, jak s telefonem komunikují, zda se ukazují notifikace (SMS, zprávy z FB, upozornění z aplikací, přijaté volání apod...), popřípadě jestli jdou spárovat s nějakou super apkou na pohybové aktivity? Je mi jasný, že s aplikací "Zdraví", co je v iPhonu se budu muset rozloučit, ale doufám v to, že hodinky např. od Samsungu budou mít nějakou svojí super appku, kterou narvu i do jablíčka a bude mi skvěle zapisovat vše, co je třeba.

Díky všem za vaše postřehy, i když jich moc nečekam, protože jaký blbec (kromě mě) by si chtěl koupil k iOS jiný hodinky, než AW...
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Gdert
Zdarec, jako spíš mě zajímá Tvá myšlenka, proč chceš měnit, teda co Tě láká u jiných - co Apple Watch nemá.?
img.tpx.cz/uploads/gggggdert.png
Pitras
Nic lepšího než AW neseženeš. A s iOSem nespáruješ žádné jiné hodinky. A kdyby jo, nikdy ti nenabídnou tolik funkcí jako má AW (bavím se o 3 řadě a výš).
Fifa
Citace
Gdert napsal:

Zdarec, jako spíš mě zajímá Tvá myšlenka, proč chceš měnit, teda co Tě láká u jiných - co Apple Watch nemá.?


Spíš jsem chtěl vyzkoušet nový design, aby hodinky vypadaly opravdu jako hodinky a ne čtverec, co nabízí právě Apple. Opravdu hodinky využívam pouze na notifikace a občas se podívam, kolik jsem toho ušel. Jinak mi jsou chytrý hodinky úplně k ničemu. Žádný mega sportovec nejsem a EKG si taky nemusim měřit, ještě bych zjistil, jak jsem na tom zdravotně špatně a šlehlo by to se mnou :D
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasů
6%
Nábory
6 Hlasů
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasů
42%
PC Poradna
4 Hlasů
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
9%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 19