Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Chytré hodinky
|
|
| Fifa |
Přidané 12.02.2020 13:39
|
![]() Příspěvků: 5288
Založený: 07.04.16
|
Jelikož tohle vlákno bylo vytvořeno ještě před naším letopočtem, kdy se nepočítalo s tím, že na trh přijde i něco dalšího chytrýho, než jenom telefony, tak si dovolím s otázkou o chytrých hodinkách. Má tu někdo iPhone, tedy telefon s iOS a já jiné hodinky, než Apple Watch? Přemýšlím o změně, ale nevím, jak s telefonem komunikují, zda se ukazují notifikace (SMS, zprávy z FB, upozornění z aplikací, přijaté volání apod...), popřípadě jestli jdou spárovat s nějakou super apkou na pohybové aktivity? Je mi jasný, že s aplikací "Zdraví", co je v iPhonu se budu muset rozloučit, ale doufám v to, že hodinky např. od Samsungu budou mít nějakou svojí super appku, kterou narvu i do jablíčka a bude mi skvěle zapisovat vše, co je třeba. Díky všem za vaše postřehy, i když jich moc nečekam, protože jaký blbec (kromě mě) by si chtěl koupil k iOS jiný hodinky, než AW... ![]() |
|
|
|
| Gdert |
Přidané 12.02.2020 14:05
|
![]() Příspěvků: 329
Založený: 21.09.16
|
Zdarec, jako spíš mě zajímá Tvá myšlenka, proč chceš měnit, teda co Tě láká u jiných - co Apple Watch nemá.?
![]() |
|
|
|
| Pitras |
Přidané 12.02.2020 15:51
|
![]() Příspěvků: 1394
Založený: 22.01.12
|
Nic lepšího než AW neseženeš. A s iOSem nespáruješ žádné jiné hodinky. A kdyby jo, nikdy ti nenabídnou tolik funkcí jako má AW (bavím se o 3 řadě a výš). |
|
|
|
| Fifa |
Přidané 16.02.2020 23:33
|
![]() Příspěvků: 5288
Založený: 07.04.16
|
Citace Gdert napsal: Spíš jsem chtěl vyzkoušet nový design, aby hodinky vypadaly opravdu jako hodinky a ne čtverec, co nabízí právě Apple. Opravdu hodinky využívam pouze na notifikace a občas se podívam, kolik jsem toho ušel. Jinak mi jsou chytrý hodinky úplně k ničemu. Žádný mega sportovec nejsem a EKG si taky nemusim měřit, ještě bych zjistil, jak jsem na tom zdravotně špatně a šlehlo by to se mnou
![]() |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů