Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - 2PAC
Hendy
2PAC

je sawner, gangster, firmičkár a aj cheater. Na SP sa bohužiaľ už nemôže ukazovať pretože má permaban, ale raz sa predsa ukázal a to tak, že obchádzal. Čo si myslí o dnešnom admin teame a o svojom pbane sa dozviete v tomto rozhovore.

Ahoj, 2PAC a vítam Ťa pri rozhovore. Zhodnoť nám AT z tvojho pohľadu, kto tam odvádza skvelú prácu a naopak, kto je tam nepotrebný.

Zdravím všechny. Mé hodnocení AT, když to vezmeme z pohledu kladných a záporných věcí, tak závěrem dobrý. Práci odvádí celkem slušně, co se týká dotazů a pomáhání hráčům. Podle mého názoru by měl být admin příkladem hráčům jak svým chováním, tak i suspectem. Arogantní chování a suspect plný závažných trestů nedělají dobrou vizitku pro AT.

,,Arogantní chování a suspect plný závažných trestů nedělají dobrou vizitku pro AT." Chcel si tým poukázať na niektorých členov AT?

Jistě, ale jmenovat nikoho nebudu. Ti dotyční se v tom najdou sami.

Z tvojej predošlej odpovede som vycítil trochu nenávisti k AT. Hovorím pravdu?

Ano, říkáš pravdu. Jsem zastáncem toho, že každý člověk by měl projít otevřeným náborem. To znamená, že by si měl dotyčný podat přihlášku a čekat na zhodnocení. Je jedno, jestli je to starý admin nebo hráč. Přijít jednoho dne na server, dát příkaz /admins a vidět 3-5 nových lidí, ještě k tomu lidi, které si nikdy neviděl, že by hráli, vede k myšlence, zda je to problémový člověk, který kdysi dělal neskutečný bordel nebo člověk co byl velice slušný admin.

Sú admini ľudia, ktorí sú v AT slušní a akonáhle odídu preč z AT, tak sa správajú presne ako niektorí hráči? Nazvem to, že sú odtrhnutí z reťaze.

Podle mého názoru je to tak, že dotyčného už přestalo bavit být členem AT a nebo zjistil skutečnou pravdu, kterou neunesl, tak se radši přidá k lidem, kteří mají buď stejný nebo podobný názor na určité věci. Dobrým příkladem je Disco.

Čo myslíš tou skutočnou pravdou? Niečo zlé?

Ano. Mám na mysli, kdy se lže hráčům o funkčnosti věcí například. Těch možností může být samozřejmě více. Třeba to jak vypadá spolupráce mezi lidmi v AT.

Dostal si sa už do situácie, keď admin jednal nespravodlivo?

Samozřejmě. Jedním příkladem je, když jsme jako teroristi lovili vojáky. Byli jsme 3. Jména si už nepamatuju. Zabil jsem vojáka 1x po spawnu. Samozřejmě mě to zabilo díky spawnkill ochraně. Ti 2 pokračovali ve spawnkillu a já jsem se portoval na warp LV. Jakmile jsem vyjel z warpu, dostal jsem jail na 10 min za spawnkill.

Na základe tejto situácie vieme povedať, že admin chcel získať iba štatistiky?

Ano a někteří admini se snaží buď skrz dotazy, kdy je to nejjednodušší nebo například touto situací. Není špatný, že je dotyčný aktivní v dotazech, jen to chce si ten dotaz pořádně přečíst než napíše odpověď. Popřípadě přenechat někomu kompetentnímu, který má zkušenost s určitými věcmi.

Líši sa súčasné AT nejak od vtedajšieho AT? Mám na mysli spoluprácu členov, trestanie atď...

V některých věcech určitě ano. Dříve se netrestalo za prkotiny jako například teď. Když vezmeme srandu, kdy slovo KOKOCI bylo bráno jako slovník a hráči si museli změnit nick na vlastní náklady. Nejsem si jistý, jestli tohle slovo je pořád bráno jako obcházení cenzury nebo je tam nějaká tolerance, kdy to slovo můžu napsat jednou a nikomu to vadit nebude. O spolupráci členů jsem se dříve nezajímal. Byl jsem firmičkář, co si hrabal na svém písečku a vlastnil firmu s kamarádem.

Predstav si, že by si bol ty hlavným adminom. Ktoré veci by si zmenil čo sa týka trestania?

Určitě bych netrestal za slovník, když vezmeme v potaz, že hrajeme násilnou hru, která je plná sprostých slov, drog, prostituce a zabíjení. Něco jiného jsou nadávky mezi hráči, kdy se dotyční navzájem uráží jak do rodin a třeba barvou kůže. Dále pravidlo rozvrácení, což mě přijde jako dobrá blbost, kdy nemůžu povědět svůj názor na členy AT. Stačí se podívat jak dopadl Ondrah, když se navážel do Odrse.

Prejdime k inej téme. Ako už vieme, momentálne si v ban liste pretože si dostal pban. Objasni čitateľom, či bola perma udelená správne a prečo si ju dostal.

Tak podle mě a mé stížnosti na webu nebyla perma udělená správně. Dostal jsem 2x ban za bunny hop, kdy jsem se zvýhodnil při ujíždění vojákům. Jak jsou doky a letiště SF, tak jsem vyskočil na letiště. To byl první ban za nepovolené zvýhodnění, protože jsem měl handling i bunny hop. Druhý ban byl taky za bhop, kdy jsem si pomohl, abych se nepřevrátil na střechu. Video má Skylake na svém YT kanále. Poslední ban jsem dostal za parkour mod, což není parkour jako takový, že jsou upravené animace, kdy při skoku z velké budovy na zem při dopadu neubere hp a postava neudělá kotoul. Je to prostě jen salto dopředu. K tomu nebylo žádné zvýhodnění, kdy bych to použil při útěku vojáků, fízlů atd. To byla jen shoda náhod, kdy mě určitý člen AT sledoval 24/7. Je těžké hrát, když vás člověk sleduje a snaží se vás dostat do BL ať už za cokoliv.

Nebolo to tak, že si vedel o zvýhodnení, ale v určitých momentoch, keď Ťa admini sledovali, tak si zvýhodnenie nepoužil, aby to nevyzeralo tak, že máš cheaty?

Ne. Použil jsem to jednou jako ukázku kamarádovi. Samozřejmě hraji i na jiných serverech. Některé servery jsou přímo udělány na scripty, cheaty atd.

Myslíš si, že sú admini zaujatí voči niektorým hráčom, ktorí majú v suspecte 2 bany a večne ich sledujú?

Spíše ano. Ne každý člověk se poučí z banů za cheating. Samozřejmě si bude dávat větší pozor, jestliže bude chtít dále cheatovat. Někomu to projde a někdo bohužel skončí.

Stihol si už aj obchádzať?

Ano. Obcházel jsem a nikdo by na mě nedošel. Pokud bych nebyl osočen za obcházení, pod kterým jsem rozhodně neobcházel a ještě k tomu s takovým primitivním nickem. Jelikož AT nechtělo se mnou řešit, že to bylo nedorozumění, tak jsem se přiznal pod kterým nickem obcházím. Už jen z toho důvodu, že pokud by mě někdo práskl po nějaké době, tak bych měl 2x obcházení. Což by mě u žádosti o pUB moc nepomohlo. Samozřejmě si žádost o pUB dávat nebudu. Vím přesně, co by mě tam napsali a ještě by mě osočili za věcí, které jsem nedělal. Popřípadě arogantní chování některých expertú. (smiech..)

Hovoríš, že žiadosť o pUB si nebudeš dávať. Načo potom obchádzaš?

Zajímalo mě, jestli je těžké obcházet nebo jestli je to tak primitivní, ale jak jsem zjistil, že na SP je možné všechno, tak mě to přinutilo si nepodávat žádost o pUB a vykašlat se hrát na SP. Ono to s takovým přístupem, co se předvádí, bude hrát čím dál méně hráčů. Samozřejmě je tam i více věcí, které donutí hráče dříve nebo později skončit.

Keď si ešte nemal ban, pohyboval si sa v gangoch?

Celkem jo, i když to byl gang hodně o komunitě než věnováním gang eventů. Dostal jsem se do gangu v době, kdy probíhali boje o území. Víceméně to byla náhoda. Na SP proběhla reforma a já jsem rok od té doby nehrál. Vrátil jsem zhruba na jaře v roce 2017. Podpalko byl voják s Ruthlessem. Jelikož jsem byl terorista, tak po mě furt chodili. Což se jim nedařilo mě dostat. Pořád jsem je ničil, tak mě Podpalko napsal, zda nechci do gangu, že se jim budu hodit. No a tak jsem se dostal do gangu.

Preslávil si sa niečím v gang systéme?

Spíš ne. Mě osobně nezajímá nějaká sláva na virtuální hře.

Čomu si sa v gangu venoval? Dofky, GRka alebo sawny?

Dofky i sawny. Na dofkách mě bavil ten souboj mezi ostatními gangy, kdo dřív dofku doveze. No a sawny už jen z toho důvodu, že boje na územích jsou rychlé o pohybu, taktice a střelbě. Samozřejmě jde to i s uzi a podobnými zbraněmi, ale sawny jsou hodně účinné jak na dálku, tak na blízko. Mám na mysli omezenou dálku. Je jasné, že jsou lepší zbraně na dálku taková M4 a sniperka.

Ocitol si sa aj v iných odvetviach napr. firemný systém?

Ano, vlastnil jsem 2 firmy. Šlapky a vojáky. Šlapky mi propadli, protože jsem neměl dost aktivních členů a zákazníků bylo málo. Co se týká vojáků, tak to šlapalo celkem dobře. Bohužel Panther koupil vojáky zpět, tak jsem byl nucen vojáky prodat, dokud se to ještě dalo prodat.

Chceš na záver niečo čitateľom odkázať?

No něco v tom smyslu, aby lidi měli své názory a nenechali se od nich odradit ať už od AT tak od kohokoliv. A samozřejmě hrajte čistě.(smiech..)

Za Journalist Team
HenDy.
Deckard_
Zdravím.

Rozhovor se mi líbí, takhle nějak jsem si ho představoval. Jsem rád že tam 2PAC řekl spoustu důležitých věcí o AT i ohledně jeho pbanu, který podle mě taky nebyl udělen správně, ale co s tím naděláme no. Jen tak dál HenDy.

S pozdravem [I]ri$h_
img.tpx.cz/uploads/acabacabacabacab.png
Ghetto Cartel
California City Gang
King's Return
The Dead Eyes
Reckless Side
Straight Outta Flames
Memento † Mori
They Hate Us
!ncorporated Futhers
sachmats
Pekny rozhovor, pokracuj dufaM ze jedneho dna das aj so mnou :D :D
Gl Samo
Moravsky_kluk
Moc pěkný rozhovor. :D popravdě sem ani nevěděl že má permu :D.
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
15 Hlasov
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
13%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
20%
Ne
4 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 19