Informace o serveru
Číst diskuzi
Potrebujem radu :D
|
|
Rich |
Přidané 08.03.2020 21:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
čau, potrebujem radu ohľadom gitary. Keď som začiatočník a chcem sa učiť na gitare, je tento set dobrý? https://alinda.sk/akusticky-gitarovy-...N8QAvD_BwE Mám záujem sa učiť, no mám pár otázok. Čítal som, že sa vraj musia každé tri mesiace meniť struny, to čo je za hovadinu? ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Lukyna |
Přidané 08.03.2020 21:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 163
Založený: 05.04.17
|
Pohybuje se na tsku většinou superparby ale napíšu mu ať sem zajde |
|
|
Larex |
Přidané 08.03.2020 21:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 610
Založený: 04.01.17
|
Ahoj, vše ti vysvětlím co si musíš koupit a podobně zítra ti napíšu a zajdeme na tsko. |
|
|
Rich |
Přidané 08.03.2020 23:34
|
|
ďakujem, nedá sa to mimo ts, príjemnejšie by mi to bolo čítať,aby som si to mohol pozrieť ešte raz ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Larex |
Přidané 09.03.2020 07:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 610
Založený: 04.01.17
|
Ahoj, jasný dnes ti napíšu až budu doma. |
|
|
Rich |
Přidané 09.03.2020 09:07
|
|
oukej ďakujem veľmi pekne. ![]() Sloučeno 09.03.2020 15:39: Môžete lock, díky larex, tej trojke som len nepochopil, ale to preto, lebo sú to na mňa cudzie názvy, každopádne, schránku máš plnú, takže týmto ti chcem poďakovať veľmi pekne, si ochotný a to si vážim. ![]() ![]() Sloučeno 11.03.2020 19:20: Mohol by som sa ešte spýtať.. Keď si ju chcem naladiť, tak mi tam na ladičke ukazuje aj F a C.. A potom.. Keď ladím gitaru, tak na tej ladičke musí ukazovať písmeno danej struny ( označenie ) a musí byť v strede tá palička? teda E, H, G, D, A, E ? A potom. Všetko mám naladené, ale tá najhrubšia ( prvá zhora ) sa mi vôbec, ale že vôbec nezdá, akoby duní a je aj taká akoby tenká, ale podľa ladičky je všetko ok. Toto ladenie mi tu robí dosť problém, neviem prečo ![]() Upravil/a Rich dne 11.03.2020 19:20 S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Lukyna |
Přidané 11.03.2020 20:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 163
Založený: 05.04.17
|
pošlu hned tak wait Sloučeno 11.03.2020 20:37: Skype ![]() Upravil/a Lukyna dne 11.03.2020 20:37 |
|
|
Rich |
Přidané 11.03.2020 21:34
|
|
viem písal som mu na Skype no bez odpovede Sloučeno 11.04.2020 22:50: Zámok poprosím. Upravil/a Rich dne 11.04.2020 22:50 S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Skylake |
Přidané 12.04.2020 00:22
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2678
Založený: 12.08.16
|
![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa