Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Darfex
Czech_
img.tpx.cz/uploads/PicsArt_03-27-01.34.36.png


Darfex je organizátor akcí, který velice aktivně vytváří akce pro hráče. Jeho začátky na serveru i na samotném OA se dozvíš zde v rozhovoru.


img.tpx.cz/uploads/PicsArt_03-27-01.53.59.png


Ahoj Darfexi, vítám tě u rozhovoru. Jsem velice rád, že jsi mé pozvání přijal a doufám, že nám prozradíš nějaké ty svoje tajemství.
Rád bych se tě na začátek zeptal, proč hraješ zrovna na serveru Superpařba a né na nějakém jiném serveru. Čím tě tento server zaujal a proč sis vybral právě Superpařbu? Jaké byly tvé první kroky na server?


-> Moment... dojdu k pc a napíšu. Pekla se mi buchta (smích)... Takže ahoj Czech, já děkuji za pozvání a snad to nějak splácáme dohromady, protože je tohle to můj první rozhovor (úsměv). Tak vrhneme se na to. Když jsem si poprvé stáhl samp a začal hledat nějaký server na kterém bych si mohl zahrát, tak jsem narazil zrovna na Superpařbu, řekl jsem si, že by to mohlo být fajn, tak jsem zkopíroval IP, vložil jí na samp a začal hrát. Takhle bych nějak popsal, jak jsem se k SP dostal. Server jsem neměnil z toho důvodu, že mód, který SP obsahuje mi přirostl určitým způsobem k srdíčku. Když jsem zkoušel konkurenci, tak jsem jejich mód nepochopil, proto jsem se vrátil na SP a vracím se tam rád doteď. Nooo začátky si popravdě ani moc nepamatuji. co se mi nějak zarylo v hlavě je, že poprvé co jsem se připojil tak jsem ani neměl jakýkoliv job a nabízel jsem svoje "driverské" schopnosti k tomu, že je odvezu z bodu A do bodu B (úsměv) samozřejmě neúspěšně... pak jsem si našel firmu a postupem času jsem se vypracoval tam, kde jsem teď no.

Měl si na začátku nějaké určité cíle na serveru? Například vlastnit určitou firmu nebo nemovitost? Nebo si vše nechal na náhodě.

-> Ne to opravdu ne... Jel jsem si prostě svoje, nikoho si nevšímal, do nikoho se nestaral. Když se mi naskytla nějaká možnost, tak jsem po ní šel.

Začátek je pro každého nováčka velmi těžký. Pomáhal tobě někdo v začátcích nebo si mód poznal tak nějak sám?

-> Myslím si, že existují 2 typy nováčků, jeden je ten, který se pořád na něco ptá, neustále potřebuje něco vysvětlovat, a když mu nevyhovíte tak je zle a prudí s tím ostatní na serveru. Takové nováčky osobně moc nemusím. Tím druhým typem je nováček, který si většinu věcí zjistí sám, je soběstačný a zeptá se jen na něco, když si opravdu neví rady. Já jsem byl zrovna tím druhým typem a určitě jsem se taky vyptával a doteď nevím vše.

Měli by členové AT více pomáhat novým hráčům? Dělají podle tebe toho dostatek už nyní? Jaký máš na to pohled ty osobně.

-> Dle mého o nováčky je postaráno dobře, když něco neví tak se mohou zeptat v /dotaz, kde jim admin určitě rád odpoví nebo si je pošle do /pm, kde mu to vysvětlí podrobněji a líp, to už není samozřejmostí ale. Ještě bych chtěl dodat, že aktuální admin team je zcela na špičkové úrovní (troška ironie nesmí chybět dodal).

Oba víme, jak to na serveru vypadá. Neustálý bordel s radlicí a vojenskou technikou a nesmyslně zdražující se kredity. Přijde ti to v pořádku? Neměly by se podniknout nějaké opatření proti tomu?

-> Hráči bez radlice na ni nadávají a ti co ji mají, tak by bez ní nemohli být (úsměv). Samozřejmě že se najdou nějací hráči, co rádi prudí ostatní hráče, ale co se dá dělat, to patří snad ke každé hře. Co se týče té VT. Má to skoro každý, ale většina se s ní umí chovat a nestřílí po každém koho vidí. S těmi kredity to je upřímně hrůza (smích). Jsem rád že jsem si udělal zásobu předtím a nemusím teď kupovat kredit za 20k/ks.

Napadá tě nějaké řešení, jak cenu kreditů snížit?

-> Nějaké řešení by byly, ale bylo by to jen dočasné. Dle mého by pomohla jedině reforma, vyřešilo by to celkovou ekonomiku na SP (peníze, cena kréda atd..) a rovněž by to pomohlo novým hráčům.

Už nějaký ten pátek hraješ. Vnímáš tedy na serveru nějakou změnu kolektivu? Myslím tím, že moc starších hráčů už nehraje a přichází noví hráči. Byl starší kolektiv lepší než ten aktuální?

-> Jakýkoliv hráč to vidí jinak, ale každý kolektiv má své klady a zápory. Jak jsem již napsal výše. Byl jsem ten typ hráče, který si jede svoje, tudíž jsem si kolektivu moc nevšímal, tak nemůžu ani pořádně posoudit.

img.tpx.cz/uploads/PicsArt_03-27-02.27.33.png


Co tě vedlo k tomu přihlásit se na organizátora akcí?

-> Na organizátora mě vedla jedna věc... tedy dvě. Jedna z těch věcí je, že mě baví stavět, a tak jsem chtěl uplatnit své "dovednosti" při stavění akcí a ta druhá věc je, že jsem se chtěl dostat do administračního teamu.

Zkoušky na organizátora akcí jsou celkem náročné a né každý je zvládne. Věřil sis, že to dáš hned na první pokus a dostaneš se do týmu?

-> Podle mě zkoušky na OA nejsou náročné, když máš představivost, kreativitu a umíš stavět, tak máš velkou šanci, že se na post dostaneš. Věřil jsem si, že bych to mohl dát, ale určitě jsem si nebyl jistý na 100 %, že mě vezmou.

Jaké byly tvé první pocity, když jsi se poprvé dostal k právům a mohl jsi začít stavět své ukázkové mapy pro porotu? Zvládal si editaci objektů nebo si s tím nějak válčil?

-> Nooo moje pocity nedokážu ani popsat (úsměv), zpráva od Skylaka mi přišla zrovna v takovou nevhodnou dobu... byl jsem zrovna na brigádě za barem, takže jsem jedním okem četl zprávu a druhým okem jsem se věnoval zákazníkům (smích). Co se týče objektů, problém jsem s nimi neměl, napojovat jsem uměl a kreativitu jsem měl taky, horší to už bylo s nastavování portů a racu, ale teď to nastavím i po slepu (úsměv), i když sem tam udělám taky nějakou chybičku.

Pomáhají členové admin teamu dostatečně zkušebním OA?

-> V teamu jsou admini, kteří race ještě nikdy nestavěli, natož organizovali... ale nebudeme jmenovat. Mně osobně se dostalo nejvíce pomoci od zkušenějších OA. Vždycky ochotně pomohli, vysvětlili a ukázali.

Po přijetí na organizátora akcí. Jak si zvládal všechny nové věci, které se ti díky OA zpřístupnily? Pomohli ti do začátku nějak Správci Akcí a zaškolili tě, jak dělat akce pro hráče?

-> Tak od přijetí na plnohodnotné OA se moc neliší, akorát se vidíte v /admins a pořádáte akce už pro hráče. Správci Akcí jsou fajn kluci, co dokážou pomoct a zaučit (úsměv).

Na serveru je slyšet většinou samá chvála na tebe. Myslíš si, že tuto funkci zvládáš dobře nebo čím to je, že si zrovna tebe hráči tak nějak oblíbili?

-> Snažím se tuto funkci vykovávat co nejlépe umím, ale prostě se stane, že se někdy naskytne nějaká chyba. Hráči, co mě nemusí, jenom čekají na takový okamžik, až nějakou tu chybu udělám, aby mě mohli pěkně sjet zato, že jsem na h***o OA, že nic neumím atd., ale z takových řečiček si hlavu nedělám a mám je vy víte kde (smích). Proč mě mají hráči rádi? No těžko říct... Snažím se chovat spíše jako "kamarád" a né jako někdo kdo má ego up s tím, že má práva a je něco víc než ostatní... samozřejmě že "kamarádsky" se chovám odsaď podsaď, někdy je třeba zakročit, když si nedají říct.

img.tpx.cz/uploads/PicsArt_03-27-02.34.42.png


Život není jen o hraní her, co tedy děláš ve svém volném čase?

-> Teď když je karanténa? Skoro nic... zajdu si do obchodu, jdu si zakouřit a když se nemůžu setkat s kamarády v reálu, tak aspoň pokecáme přes telefon nebo na TS. Někdy si zajedu ke "kamarádce" na vodnici, ať nesedím pořád doma (úsměv).

Když si napsal "kamarádce", schyluje se tedy k něčemu většímu? Nebo už nějakou tu svoji lásku máš?

-> Jedná se spíše o kamarádku s výhodami, vztah nehledám, ale myslím že to tady nepatří (smích).

Děláš nějaké sporty nebo jiné koníčky, které by tě naplňovaly?

-> Hrál jsem fotbal, ale už ho nehraji, protože jsem s tím seknul. Teď si sem tam zajdu zvednout nějakou tu činku, ale rozhodně to nepřeháním. Koníčky taky nějak moc nehrotím, spíše chodím často s kamarády na akce a tak.


Dobrá tedy, děkuji ti za tento příjemný rozhovor.

Já děkuji za pozvání a za trpělivost se mnou. Ať se daří na SP i IRL.

// by Czech

Upravil/a Czech_ dne 10.06.2020 16:52
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
Fifa
Otázky připravené, žádná reakce na odpovědi Darfa. Opět tuctový rozhovor, který jsem nedočetl a stačilo mi pár řádků. Co jediný stojí za zmínku jsou pěkný nadpisy s trochou inspirace od Ondraha, a to vytknutí zajímavé věty z odpovědi Darfa pro zaujmutí čtenáře.
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Czech_
Citace
Fifa napsal:

Otázky připravené, žádná reakce na odpovědi Darfa. Opět tuctový rozhovor, který jsem nedočetl a stačilo mi pár řádků. Co jediný stojí za zmínku jsou pěkný nadpisy s trochou inspirace od Ondraha, a to vytknutí zajímavé věty z odpovědi Darfa pro zaujmutí čtenáře.


Ahoj Fifo,
děkuji Ti za odezvu. Toto byl můj první rozhovor, avšak to mě nijak neomlouvá. Tvé poznatky samozřejmě respektuji a budu pracovat na nějaké nápravě. Tak snad příští rozhovor bude lepší.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
Hendy
Ahoj.

Rozhovor taký obyčajný. Vadili mi tam otázky ako napr. ,,Proč hraješ zrovna na serveru Superpařba". Keď som si pozeral niektoré staré rozhovory, tak som si tam všimol skoro v každom rozhovore podobné otázky. Podľa mňa to je už ohrané, to isté hovoril aj Ondrah.

Za čo Ti dávam +, je tá grafika, aj keď nie je až tak dôležitá a ďalšie plus za tie ostatné otázky (nemyslím tie prvé), ktoré neboli až tak zlé.

Rob ďalej rozhovory, zlepšuj sa a bude čoraz lepšie. Keď Ti niekto bude hovoriť, že to je zlý rozhovor atď.. a bude sa Ti vysmievať, tak si ho nevšímaj, ale ak Ti dá dobrú radu, tak ju počúvni.

Veľa šťastia Ti prajem. ;)
Diana
Skús byť originálny, pretočiť rozhovor hore nohami, nech je úplne iný ako všetky ostatné, musíš nad tým len porozmýšlať, nech tam je proste niečo, čo tam nikdy nebolo, za legendu budeš, ak spravíš rozhovor cez skype alebo tak. :D Alebo jak tie profesionálne rozhovory cez kameru v oblekoch, podanie ruk. Počkaj, teraz radšej nie :D :D Ale nie, šak akože proste keby to bolo originálne tak pohoda
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
5 Hlasů
19%
Ne
3 Hlasů
12%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 22