Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Loly
destiny-
Rozhovor s hráčom
Loly


Najmladší člen AT. Čo podľa neho môže za všetko zlo v GS ...? Dozviete sa v rozhovore.


Loly vitaj pri rozhovore. Mal si nejaký určitý cieľ prečo si podať žiadosť o post moderátora?

Ahojky, je to celkom ťažká otázka. Do AT som šiel s tým, že tam chcem niečo zmeniť. Keď som si podával prihlášku tak som si hovoril, že ak budem v AT, budem na hráčov dobrý a budem sa snažiť byť skôr ich kamarát ako niekto, kto im niečo zakazuje a podobne. Inak sa takéto menšie ciele stále časom pridávali až keď som bol v AT. Či už to bolo zamedzenie banov za lagy alebo vyčistenie GS od toxic ľudí a cheaterov.

Je pravda, že si jeden z najmladších členov AT?

Áno je to pravda. Z adminov som najmladší, možno v OA sa nájde niekto mladší odo mňa.

Nestretol si sa aby v AT s týmto mal niekto problém?

Nie, vôbec nie. Myslím si, že v AT sme dosť v pohode kolektív ktorý sa dajme tomu vzájomne rešpektuje, na veku tam vôbec nezáleží.

Nemá s týmto problém určitá skupina ľuďí na SP? Napr. narážky typu "mladšieho počúvať nebudem" atď.?

Ešte som sa s tým nestretol a to bude asi kvôli tomu, že nie každý vie koľko mám rokov, pretože inak by sa určite nejakí takýto ľudia našli. Myslím si, že nie je podstatné to, koľko máš rokov ale to, ako sa správaš a takto to vidí väčšina inteligentných ľudí na SP a hráčov s ktorými sa na SP bavím.

Ak by takáto situácia nastala, čo dúfajme že nie, ako by si sa zachoval?

Asi ignoroval alebo ho vysmial ale tak chápal by som ak by kvôli tomu bol niekto frustrovaný

Písal si, že si sa snažil o zrušenie banov za lagy v GR/GW. Podarilo sa ti to?

Riešili sme to v AT a prišli sme, konkrétne Errorko prišiel, na jedno dosť dobré riešenie. Bohužiaľ nevidím žiaden záujem zo strany ATomasa, takže sa zmeny asi nedočkáme.

Za všetko môže teda ATomas? Už raz nezaviedol Jiryho. návrh a teraz tento navrh čo mohol aspoň trošku zvýšiť aktivitu GS.

Osobne si myslím, že mŕtvy gang systém je spôsobený hráčmi, nie ATomasom. Hlavne ide o tie cheaty a toxicitu. Určite ATomas má určitý podiel na tom, že je tam menej hráčov ako by mohlo ale určite za to môžu hlavne hráči a ich správanie. Ak by hráči nenahlasovali lagy na webe tak by sme to vôbec nemuseli riešiť.

Malo AT nejaku snahu tú toxicitu znížiť?

Myslím si, že nikto z AT nemá rád toxicitu ale my nemôžme spraviť nič, kým hráč neporušuje pravidlá a nepreháňa to. Ak by sa s tým dalo niečo robiť, možno by sme tam našli aj nejakú tú snahu ale momentálne sa môžme na daných hráčov tak maximálne zamerať, nič viac.

Podľa tvojho názoru čo viac ničí GS. Sú to buď cheaty alebo spomínaná toxicita u hráčov?

Určite sú to cheaty. Ak je niekto toxic tak to môžeš ignorovať ale ak niekto cheatuje tak automaticky strácaš chuť to hrať. Ďalšia vec ale je, že je veľa hráčov ktorí necheatujú ale aj tak majú určité výhody. Napríklad ide o ping, FPSka alebo úpravy textúr a efektov. Jeden múdry človek mi pred pár dňami povedal, že ak má niekto upravené GTA tak, že má jednoduchšie efekty a textury tak má inú fyziku v GTA, pretože jeho GTA ide rýchlejšie a lepšie bez ohľadu na FPSka. Nie som odborník, takže to beriem len ako teóriu ale možné to je. Toxicita je len výplod určitých dajme tomu trollov, ktorí si ňou možno niečo kompenzujú alebo tak. Asi s každým hráčom ktorý je toxic je možné si normálne písať, stačí vychytať dobrý moment.

Môžeš čitateľom uviesť kto je ten "múdry" človek? Určite ti budú vďační.

Jedná sa o permabanovaného hráča 2PAC-a, ktorý má určité skúsenosti s módovaním hry, cheatmi a podobne.

Môžeš sám za seba povedať, že poznáš všetky druhy cheatov ktoré sa na SP používajú?

To je celkom ťažké povedať. Ja osobne som v živote necheatoval, takže s tým nemám také skúsenosti ako iní hráči ale rozoznať určité cheaty určite viem. Najväčší problém mám asi s cheatmi okolo sawien, keďže tam sú moje skúsenosti vážne malé. Skôr mám problém asi s názvami cheatov ako samotnými cheatmi, väčšinou dokážem rozoznať, že je niečo inak alebo iné ako má byť.

Plánuješ ísť aj vyššie v "rebríčku" postov v AT? Tam by si mal väčšiu šancu presadiť svoj názor, napr. to ohľadom lagov v GR/GW, ako na poste administrátora.

Nad tým sa budem zamýšľať asi až keď dostanem možnosť sa na dané posty dostať. Zatiaľ som nad tým nejako intenzívne neuvažoval.

Vysvetlíš čitateľom ako sa dá dostať z postu A na post B?

Tak na každý post je potrebné niečo iné, sú tam určité kritéria a ak admin tieto kritéria splňuje tak je nabraný na post. Môžem povedať, že je to dosť spravodlivé, keďže vyberajú hlavní administrátori ktorí posty dávajú tak, aby to bolo pekne rozložené a nikto toho nemal príliš veľa.

Tak, rozhovor sa rúti ku koncu. Chceš ešte niečo odovzdať čitateľom?

Buďte na seba dobrí. Inak ďakujem za rozhovor.

To skôr ja ďakujem.


.chain #5

checkm8
Cením práci i výběr hosta, Loly je borec. GS je v kelu a už nikdy nebude takže začněte jezdit mise. Admin tým si cením jsou to fajn kluci a číty jsou zlo. Ban za lagy je stejně dem*ntní jako člověk, který je pořád nahlašuje *mrk *mrk. Těším se na další rozhovor ať mám co číct. Díky čau
img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
RockeR
Jak je zvykem, dobrý rozhovor. Výborný host Loly, je vidět, že není jen ovečka a používá vlastní hlavu a má to v ní srovnané. Plně souhlasím s jeho výroky. Jinak dobré zpracování z Destinyho strany, možná by to chtělo malinko vylepšit i tu grafickou stránku, je to takový suchý :D Ale jinak cenim, jako vždy, těšim se na další Good job!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 10