Informace o serveru
Číst diskuzi
Verunek vizitka
|
|
Verunek159 |
Přidané 04.04.2020 01:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 8
Založený: 01.12.19
|
Vaše serverové informace
Váš nick na serveru Verunek Odehrané hodiny na serveru 506 Váš bankovní obnos 211mg Nasbíráno marihuany +50kg Vlastním dům číslo 1040 Momentálně jsem členem gangu Nejsem Můj oblíbený administrátor Will, [D]arfex, err0rk0 , Skylake Můj nejoblíbenější příkaz serveru /kill, /Hide , /Firmainvite Má nejoblíbenější akce od administrátorů útěk z vězení, Hádání písniček Mé oblíbené vozidlo Sultan, Infernus, Má oblíbená práce na serveru Ruská mafie , Voják Ohodnoťte známkou práci administračního týmu 1- Vaše webové informace Váš nick na webu Verunek159 Vloženo komentářů 0 Vloženo příspěvků ve fóru 2 Vaše osobní informace Jméno Dušan Příjmení ***** Datum narození 7.4.2005 Věk 15 Kontakty Ts3 ts3.superparba.eu Kraj Středočeský Stav Svobodní Zaměstnání Žák Vzdělání Základní Jazyky Čeština , Angličtina , Ruština , Slovenština Děti Času dost Kde bydlím V domě S kým bydlím S rodinou Sexuální orientace Heterosexuál Informace Vaší povahy Typologie osobnosti Sangvinik Pohled na svět Optimista Otevřenost Extrovert Moje povaha Aktivní,Nervní Informace o Vaší postavě Výška 176cm Hmotnost 80kg Postava Normální Barva očí zelená Barva vlasů černá Brýle Nemam Na těle mám nic ![]() Vousy Nemam Závislosti Kouření Ne Alkohol Zatím nemůžu Sex Času dost Závislosti PC , kamoši Zájmy Zájmy PC Rodina jídlo Sport Florbal, ping ponk, Hokej Literatura Nečtu Hudba Rap Zvíře Pes - německý ovčak Můj styl Moje motto 2x měř 1 řež Životní cíl mít zdravé děti [ jestli nějaké budou ] Co nesnáším Když člověk neumí gramatiku Co miluji Houskové knedlajze od babý Oblíbená muzika Scale to fit Oblíbené jídlo Mexický gulajz Oblíbené pití sprite Oblíbený film Nekoukám na filmy Oblíbená kniha Nečtu Oblíbené oblečení mikina Oblíbená barva Zelená Friend List Max_Max Will simonjenej bounce [M]aslo [P]ida [D]arfex Upravil/a Verunek159 dne 04.04.2020 01:53 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!