Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka - Laurinka [UPDATED 26.3.2026]
|
|
| Laurinka |
Pridané 12.04.2020 18:14
|
![]() Príspevkov: 47
Založený: 28.10.18
|
![]() Váš nick na serveru: Laurinka Odehrané hodiny na serveru: 311 hodín bez afk statusu. ![]() Váš bankovní obnos: Jednou chudá, jednou bohatá. To je život. Nasbíráno marihuany: Takový věci já nesbírám. Vlastním dům číslo: 909 Vlastním hotel číslo: Nemám, nejsem miliardářka. ![]() Momentálně jsem členem gangu: Nejsem členkou gangu, kdysi však WSTL. Můj oblíbený administrátor: Bony (je hodný ) (ex. admini - Shifty, Loly, TripS, Yoistik.)Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /flip, /privolat Můj nejoblíbenější event serveru: Tuning Sraz Mé oblíbené vozidlo:[ Sultan, Turismo Má oblíbená práce na serveru: Teroristka, Securiťáčka, Městská radlice (Tramvajáčka), Rybářka Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 ![]() Jméno: Laura Datum narození: 22.3.1999 Věk: 27 Kontakt: Discord: _kiuna_ (Nemám ráda chat ve hře.)Kde bydlím: Trenčín, Trenčianský, Slovensko (Jsem na půl CZ/SK) Kamarádi na SP: SPAMER, PredyS, Kačka, AnPa, Young_Manny Nepřítele na SP: Všichni co mi dělají zle! ![]() Stav: Nejsem zadaná, protože jsem náročná. (Tvé peníze nepotřebuji.) Zaměstnání: Pracuji v oblasti IT. Jazyky: CZ/SK (rodilý mluvčí), EN (B2), DE (B1), PL (A2) Děti: Nechci. ![]() ![]() Osobnost: Jsem flegmatická melancholička. Pohled na svět: Střídavě podle nálady, obvykle negativně, haha. Otevřenost: Introvert, antisocial, dokážu se však bavit o všem či na voicu nebo v chatu. Moje povaha: Vtipálek, charismatická, klidná, ale občas nervák, obětavá, starostlivá, někdy pozitivní, ale více negativní, přátelská, přirozená, romantická, samostatná, stydlivá, šílená, upřímná, věrná, veselá, vůdkyně = tzv. Alfa Samice mrk mrk ![]() ![]() Výška: 175 cm Barva očí: Zelená Barva vlasů: Různě, ale obvykle: černá, tmavě hnědá, světle hnědá, tmavě červená Brýle: Sluneční akorát tak. Zrak mám až moc dobrý. Fotografie: Své fotky posílám pouze lidem, které znám nějakou tu dobu, protože i když mi chodí komplimenty, tak je mi to vůči srsti a nechci aby se lidi bavili se mnou kvůli mému vzhledu (jím zdravě, neboj), ale povaze. ![]() Kouření cigaret: Zkusila jsem na střední, ale nechutná mi to, nic to se mnou nedělá. Nevadí mi kuřáci, ale ne v mé přítomnosti. Alkohol: Nemám ráda alkoholiky, ani lidi co se neumí u alkoholu chovat. Já sama piju příležitostně pivko, bílé víno, nebo likéry. Sex: Však to až po svatbě ne? Říkali... ![]() Závislosti: Můj perfekcionismus k práci a tomu co zrovna dělám. Nezáleží jestli to je moje práce, nebo moje koníčky. ![]() Zájmy: Hry: Hraju hodně her na střídačku, nebudu tady jmenovat všechny, ale pokud si otevřeš můj profil na Discordu, tak všechny hry co hraju tam najdeš. Zde vyjmenuji pouze mých top 5: League of Legends, World of Warcraft, GTA, Dead by Daylight a Witcher. Sport: Florbal, Vybíjená, Kolo Literatura a knihy: Detektívky, Fantasy, Deníky - nejoblibenější série: Harry Potter, Zaklínač, Upíří Deníky, Tři pátrači Hudba: Poslouchám úplně všechno kromě Blues, Jazz. Zvíře: Kocour - Moris a fena - Lola Aktualizováno: 26.3.2026 Upravil Laurinka dňa 26.03.2026 22:41 |
|
|
|
| Simino |
Pridané 16.04.2020 17:28
|
![]() Príspevkov: 154
Založený: 31.07.14
|
Vizitka tak jak má vypadat hráčka v pohodě Možná by to chtělo trošičku barev
Vizitka
Klik |
|
|
|
| Pafee |
Pridané 16.04.2020 18:16
|
![]() Príspevkov: 14
Založený: 02.08.17
|
Vizitka veľmi pekná, len tam chýbam ja, čo ma celkom naštvalo, ale to nejako prežijem Inak spoznal som ťa dnes, ale aj tak fuuu
|
|
|
|
| Laurinka |
Pridané 17.04.2020 09:02
|
![]() Príspevkov: 47
Založený: 28.10.18
|
uu díky chalani :-) @Pafee, haha no v budúcnu ťa tam pridám
|
|
|
|
| Manny |
Pridané 13.05.2020 19:41
|
![]() Príspevkov: 37
Založený: 19.04.17
|
Pěkná vizitka, jsi v pohodě, hodná a zábavná holka Pozdravuj Lolu, Miša a Alexa
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.

.gif)
) (ex. admini - Shifty, Loly, TripS, Yoistik.)
(Nemám ráda chat ve hře.)