Informácie o serveri
Čítať tému
|
feriho vizitka
|
|
| _Jakub_ |
Pridané 29.04.2020 19:43
|
![]() Príspevkov: 9
Založený: 01.02.20
|
SERVER nick na serveru: feroo69 Odohraný čas: 780 hodín firma: furt som v inej ale teraz som v Gold Taxi Penazí v banke: zatial 3,500,000$ ale furt sa to mení Počet kreditov: 4 Bojove umenie: dajaky box level: 450 Vojenska technika: nemam ale chcem mať hydru Nemovitosti: nemam ale mam dom ID: 101 OSOBNE INFO/POVAHA meno: Jakub priezvisko: neznam vek: 14 jazyky: Čeština, Angličtina, Nemčina výška: 175cm hmotnosť: 65kg farba očí: zelena farba vlasov: tmavá ZAVISLOSTI alkohol: dakedy sebe dam fajčenie: kurim jak satan drogy: neee nebereem sex: ešte skoro =D hry: GTA samp = superparba <3 , league of legends , payday 2 TOP ADMINISTRATORI Will, eror, Pitras, [A]lvin, [D]arfex, Skylake, Gameluner, [D]anny Maxgustin TOP HRACI Samo , Falcon , [A]nne. , .Fdo. , Simino , Reggie , Eli , Logic , niga higa eSdzi , gdert , gdertice , khrystal... a dalej neznam Upravil _Jakub_ dňa 29.04.2020 19:55 |
|
|
|
| Logic |
Pridané 30.04.2020 21:02
|
![]() Príspevkov: 60
Založený: 24.05.19
|
Ferooo pekná vizitka trošku kratšia ale nevadí dakedy dopíšeš keď budeš mat zase ban na 50h . Si pohode sranda s tebou či už v gta alebo na tsku. A z top hráči ma daj rýchlo preč ja som len krysa na sp. A dakedy dáme cigu
![]() ![]() Vrátnik logicius |
|
|
|
| Falcon |
Pridané 06.05.2020 21:07
|
![]() Príspevkov: 162
Založený: 22.02.19
|
Seruz Feri pěkná vizitka ty satan si super a je s tebu sranda aj když bych tě někdy rád zabil. Poroučím sa
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 9

. Si pohode sranda s tebou či už v gta alebo na tsku. A z top hráči ma daj rýchlo preč ja som len krysa na sp. A dakedy dáme cigu 

Poroučím sa