Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitečka
|
|
DubbiJePan |
Pridané 09.05.2020 00:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 66
Založený: 28.12.18
|
![]() Váš nick na serveri: Dubbi Odohrané hodiny na serveri: celkovo niečo cez 3000 Váš bankový obnos: 2,000,000,000$+ Nazbieranej marihuany: 22kg Vlastním dom číslo: 5 , 204 , 779 a apartmán 1363 Vlastním hotel číslo: Rôzne Momentálne som členom gangu: Grove Môj obľúbený administrátor: Skylake , Rulicek , Salazar , Will a [D]arfex Môj najobľúbenejší príkaz na serveri: /lv , /kill , /lotto Môj najobľúbenejší event na serveri: dragSF Moja najobľúbenejšia akcia od admina: parkour , skyrace , tuning zraz Moje obľúbené vozidlá: sultan , infernus , maverick Moje najobľúbenejšie práce na serveri: Bezpečák , Dealer Ohodnoťte známkou prácu administračného tímu: 3+ ![]() Váš nick na webu: DubbiJePan Vložených komentárov: Mení sa to Vložených príspevkov vo fóre: Mení sa to Doporučte tému z fóra ktoré by mohlo ostatných zaujímať: chyby/návrhy ![]() Meno: Pavol Priezvisko: Kto vie , ten vie Dátum narodenia: 31.08.2000 Vek: 20 Kontakty: Serever/Web Kraj: Trnavský Koľko mám zhruba kamarátov/kamarátiek: Veľa ale tých pravých ktorým by som povedal aj to najväčšie tajomstvo je tak 5/6 Stav: Slobodný Zamestnanie: nezamestnaný Vzdelanie: Stredné s maturitou (falošnou#2020) ![]() Jazyky: Slovenčina a Angličtina Deti: ešte je skoro ![]() Kde bývam: V byte S kým bývam: S mamu Sexuálna orientácia: Heterosexuál ![]() Typológia osobnosti: Flegmatik Pohľad na svet: Optimista Otvorenosť: Introvert Moja povaha: Kľudná, priateľska ,hanblivá ![]() Výška: cca 170cm Váha: Niečo okolo 65kg Postava: Štíhla Farba očí: Hnedá Farba vlasov: Hnedá Okuliare: Nenosím Na tele mám: Zatiaľ nič ale chcem tetovanie Fúzy: Nemám ![]() Alkohol: Občas Závislosti: Auta, jedlo, kámoši, hudba ![]() Záujmy: futbal (ŠKF Sereď <3) Šport: futbal (pasívne) Literatúra: Nečítam knihy Hudba: rap Zviera: Mám psa ![]() Moje motto: Never Give Up Moje webová stránka: Neexistuje Životný cieľ: Nájsť si ženu a založiť rodinu Čo neznášam: Falošných ľudí a niektoré futbalové kluby Čo milujem: Hudbu, môj futbalový klub a ženy Obľúbená muzika: Rap Obľúbené jedlo: Kebab, pizza, cestoviny Obľúbené pitie: Pivo, vodka Obľúbená kniha: Nieje Obľúbené oblečenie: Rifle+tričko [color=#330099]Obľúbená farba: Modrá Upravil DubbiJePan dňa 31.08.2020 23:02 |
|
|
sachmats |
Pridané 09.05.2020 01:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 88
Založený: 25.09.19
|
Čaues Dubbi, síce sa moc nepoznáme ale si pohode typek dá sa s tebou aj pokecať. Veľa som sa dozvedel, čerstvý maturant ![]() Už musíme založiť konkurenciu no a ďalej neviem takže gl na sp aj irl. |
|
|
Komper_ |
Pridané 09.05.2020 08:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 456
Založený: 24.02.15
|
Seerus Dubbi, my už sme sa stretli pred xx rokmi na csgo a keď som znova začal hrať sp tak už si tu bol ![]() |
|
|
Kacka |
Pridané 09.05.2020 09:34
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1171
Založený: 15.06.17
|
Dubbi má konečně vizitku, že ti to trvalo vid? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
South |
Pridané 09.05.2020 22:49
|
![]() ![]() Príspevkov: 159
Založený: 06.07.19
|
Cscs, vo fime, na ts vyzeráš v pohode, priateľsky, peniaze ako vidím máš takže žiadny problém, čo viac si priať. Gl irl aj na SP a gl aj v zakladaní konkurencie s Matusom.
-> Since 2019 <- |
|
|
OcoNneR |
Pridané 07.06.2020 13:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 404
Založený: 15.06.13
|
Twl ty sis udělal vizitku jo? :O Na to že je to tvoje prvá vizitka tak sa mi páči ![]() jinak v pohodě týpek, je s ním sranda ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!