Informácie o serveri
Čítať tému
|
DaNiho vizitka
|
|
| DaNi |
Pridané 04.11.2020 00:30
|
![]() Príspevkov: 91
Založený: 18.10.20
|
![]() Váš nick na serveru: DaNi Odehrané hodiny na serveru: 820 hodín Váš bankovní obnos: momentálne iba 300k Nasbíráno marihuany: mám okolo 1kg Vlastním dům číslo: 514 Vlastním hotel číslo: nemám hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: GG Můj oblíbený administrátor: Najviac asi Krowky Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /pm Můj nejoblíbenější event serveru : GR Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Akcie smrti Mé oblíbené vozidlo: Sultan Má oblíbená práce na serveru: Pilot Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 1 ![]() Váš nick na webu: DaNi Vloženo komentářů : 0 Vloženo příspěvků ve fóru : momentálne 23 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : Moje rozhovory ![]() Jméno: Adrián Příjmení: Niekto vie, niekto zas nie Datum narození: 13.3.2002 Věk: 18 Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Naozaj takých, na ktorých sa môžem vždy spoľahnúť asi dvoch iba Stav : momentálne slobodný Zaměstnání : Stredná škola ale chystám sa za policajta Vzdělání : Študujem na strednej škole priemyselnej odbor mechanik mechatronik Jazyky: Slovenčina, Čeština a Angličtina Děti : Zatiaľ nemám Kde bydlím : Internát, momentálne doma bo korona S kým bydlím : Tak momentálne s matkou, inak na internáte sám Sexuální orientace : Heterosexuál ![]() Typologie osobnosti: Workoholik Pohled na svět: Realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Priateľská a vodcovská ![]() Výška: 183cm Hmotnost: 89kg Postava: Tak snažim sa cvičiť Barva očí: modrá Barva vlasů: hnedo-čierna Brýle: Jenom tak slnečný jo Na těle mám: Jazvy Vousy: Vousy áno, to je moje Fotografie : ![]() ![]() Kouření: Zakázal by som to Alkohol: Príležitočne Závislosti: Auta, internet ![]() Zájmy: Politika Sport: Cvičenie, futbal a florball Literatura : Nie je to zrovna môj koníček Hudba: Viac menej všetko ale najviac rap Zvíře: Mám rád zviratá ale nie u seba doma ![]() Moje motto: Asi nemám niečo špeciálne Životní cíl: Úspešný vyšetrovateľ NAKA, politik, redaktor alebo podnikateľ Co nesnáším: Psa v aute Co miluji: Všetko, čo miluje mňa Oblíbená muzika: Momentálne si idem Egov album EGOTRON, Kontrafakt REAL NEWS a OG od Separa Oblíbené jídlo: Plnená paprika s knedličkou a šošovicová kyslá polievočka Oblíbené pití: Čistá voda, keď si chcem ulahodiť tak cocacolka Oblíbený film: Skôr serial a to NCIS Námorný vyšetrovací úrad, videl som všetkých 398 epizód Oblíbená kniha: Nemám Oblíbené oblečení: Košela Oblíbená barva: Červená Ak si to dočítal až sem, tak ti gratulujem Dúfam, že sa Vám moja vizitka páči.
|
|
|
|
| L1zarb |
Pridané 05.11.2020 09:00
|
![]() Príspevkov: 158
Založený: 01.06.18
|
Čauko.. Vizitka sa mi páči máš to pekne zladené do červenej farby. A čo sa týka SP tak s tebou žiadny problém nemám a si v pohode chalan..
![]() |
|
|
|
| Lukyna1122 |
Pridané 13.11.2024 17:53
|
![]() Príspevkov: 36
Založený: 11.09.20
|
Ahoj,vizitka supr.Dozvěděl jsem se pár informaci o tobě Jinak si fajn vedouci v gangu a zaroven i na tom postu oa odvádíš dobrou práci
|
|
|
|
| DaNi |
Pridané 16.11.2024 15:15
|
![]() Príspevkov: 91
Založený: 18.10.20
|
Aha, vidis to, vizitka z roku 2020. mal by som aktualizovat, ale dakujem ti za pekne slova
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov