Informace o serveru
Číst diskuzi
Zbrkova Vizitka
|
|
Zbrk |
Přidané 30.11.2020 21:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 56
Založený: 31.05.14
|
![]() Nick - Zbrk. Odehrál jsem na serveru něco přes 2200h Snaha mít v bance 1$ a více Nějakou tu marihuanu u sebe mám, potřeba si dělat hezké večery Bydlím v domečku číslo 979 v Palomino Creek Momentálně jsem v gangu Brothers Business Oblíbený admin je ten, který pomůže nebo se aspoň snaží pomoct Moje oblíbené příkazy na serveru/mise, /dl, /garaz, /kill, služby (pizzar, Lekar, slapka, mechanik, taxik) Moje oblíbené akce adminu jsou Parkour, Závody s NRG a legendární AUTOVRAKY V čem si rád vozím svoji sedínku jsou [color=#fb9a64]Bullet, Drobeček (andromada), Flash, Nrg Mám rád více prací ale nejvíc mě baví Pizzar a Hasič Adminům dávám známku 1-, občas se najde chybička --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() Na webu jsem pod nickem Zbrk Nějaký ten komentář mám Příspěvků na fóru mám 9 a více Cenu pro nejlepší screen vyhrává ![]() Master Of Garbage --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() Jmenuji se Vojta Mám už 21 let Narodil jsem se30. října 1999 (sobota) Jsem Moravák Kamarády mám po celé ČR, ale ty pravé můžu spočítat i na ruce Jsem nezadaný, kdyby nějaká SP girl měla zájem můžeš napsat Momentálně jsem student na vysoké i střední a mám dvě brigády. Mám maturitu ale pokračuji dál ve studiu Umím více jazyků jako je čeština, umím i slovensky zvládnu angličtinu a lehce němčinu Momentálně žiji s rodiči a sestrou v rodinném baráčku - Heterosexuál - Jsem optimista, který je extrovert i introvert podle toho v jaké jsem společnosti. Co se týče mé povahy, až na pár vyjímek mě dobře popisuje tento článek (https://andelska-cisla.cz/30-den-naro...i-raznost/)[/size] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() Podle doktorky jsem už velký kluk a měřím nějakých 173cm, ale u váhy už to tolik neplatí, jelikož vážím nějakých +- 58kg, podle toho jak se najím. Takže se dá usoudit že má postava je hubená či sportovní. Mám hnědý jak oči tak vlasy, vousy mám když se delší dobu neholím, ale radši jsem bez nich a žádné tetovaní či piercing nemám. Nosím brýle jen když potřebuji vidět, jako třeba při řízení nebo do kina. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() Nejsem kuřák, ale dýmkař, kouřím jen vodní dýmky (hookah) Piji alkohol jen příležitostně, většinou na oslavě. Zažil jsem dobrý i špatný sex Jsem závislý na čokoládě, jízdě v autě, dýmkách, a další. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() Mezi mé nejhlavnější zájmy patří dýmkaření Do 18 let jsem hrávál fotbal, předtím i volejbal a občas si zahraju florbal. Vím že je to trapný už, ale nečtu knížky a jedinou co jsem přečetl je Dýmkářská bichle (J. Kopáček) Jako žánr mám rád EDM, ale poslouchám i pop či rap Máme doma jednu otravnou kočku --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() Řídím se motem Nikdy to nevzdávej Můj životní cíl či sen je bydlet v Kanadě v dřevěné chaloupce blízko hor a vydělávat jako truhlář/řezbář a v zimě snowboard instruktorem. Je plno věci co nesnáším, ale například ryby nebo špenát Miluji točenou kofolu, snowboarding, čokoladu na vařeni od Figara Rád poslouchám EDM jako například Garrix, Marshmello, DV&LikeMike, Steveaiko, TT, Area21 ,... Mezi nejoblibenejsi jidla patří Grilovaná žebra, pizza, Strips Burger, Texas Bbq burger Čemu nikdy neřeknu NE je točena kofola Nejlepší čtení je Dýmkařská bichle od J. Kopáčka Jak už jde poznat ze vzhledu vizitka tak mám rád hnědou barvu. Citace Za dobu co tu hraju na SP, poznal jsem dobrých kamradům, se kterými se mi dobře hraje a je i zábava. Někteří tu však už nehrají, ale jsem s nimi v kontaktu. Děkuji Vám všem |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
6 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
4 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
2 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!