Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Diskuzia o "správnom" chode server
destiny-
Firmy minimalne dve. Min to opravdu nema smysl.. aspon prozatim..

Jedna firma by byla fajn. Ale podivejte se na to z pohledu majitele firem.. nekomu zrusite firmu a co on s tim.. nekdo si koupil neco, co ho konecne bavi (vcetne me) a nechce menit zamestnani protoze mu to nekdo zrusi.

Jsem za ty dve firmy. Ale goodluck s rusenim.


Keď ti to prepadne tak si asi niečo nespĺňal, a keď si to nespĺňal, tak si sa o to nestaral. Nevidím dôvod, aby majitel čo sa o firmu nestará, tu firmu mal mať :D
Mitarn
Firmy minimalne dve. Min to opravdu nema smysl.. aspon prozatim..

Jedna firma by byla fajn. Ale podivejte se na to z pohledu majitele firem.. nekomu zrusite firmu a co on s tim.. nekdo si koupil neco, co ho konecne bavi (vcetne me) a nechce menit zamestnani protoze mu to nekdo zrusi.

Jsem za ty dve firmy. Ale goodluck s rusenim.


Keď ti to prepadne tak si asi niečo nespĺňal, a keď si to nespĺňal, tak si sa o to nestaral. Nevidím dôvod, aby majitel čo sa o firmu nestará, tu firmu mal mať :D


Podle mě myslí to že kdyby se nechala 1 firma = 1 job tak by se mu zrušila firma což on nechce.
Minsk
Zdravím
Dovolím sa tu aj ja vyjadriť, každý riešite nemky napríklad jak niekto písal, že videl ich v dražbách plno dokým som vraj ja neprišiel takže vtedy bola doba,že ľudia hovorili, že nemky su na nič, lepšia je VT a ja som zažil politiku nemiek prišla reforma,hráči prišli o VT a ptm zistili, že mali mať nemky ďalej hovoríte, že nemky je nemožné kúpiť. Tak Vám poviem, že nemky vždy boli obsadené, ptm predaj nemky je na majiteľovi skúste mu dať zaujímavú ponuku alebo ho zaujať aby nemku predal, nie hovorit ako sa nedá, ja napríklad viem, že hotovosť mi je na nič tak zamieňam nemky za nemky, ak mi dôjde zaujímavá ponuka alebo ja ponúknem na výmenu nemky a hráč nemá záujem tak v poriadku, idem ďalej ale Vy neviete ani ako majiteľov nemiek zaujať, ale iba útočiť na hráčov, ktorých bola šikovnosť ich kúpiť a na to zabúdate. Nabiť si vie každý , ale nie každý si vie dojednať obchod a spraviť ho, čiže tak.
Potom ďalší argument keď riešite moje nemky, zoberme si koľko peňazí bežne mám na účte, je to okolo 3 mg lebo ich rozdávam nováčikom, starám sa o nich. Kľudne poradím, darujem prvý dom alebo prvé auto, robím akcie ako teraz posledný mesiac do zadu o 50 mg. Ďalej podporujem po reforme finančne firmy aby sa v rámci vozového parku postavili na nohy, alebo investujem hráčom do nákupov firiem. Teraz aj keby SP BETS ide do mínusu menej ako začali časť ich disprofitu im vykrývam ja a chcem tie peniaze po ľuďoch späť, som jeden z mála hráčov, čo má nemky ale peniaze nedoluje, ale investuje ďalej či do obchodov alebo pre podporu firiem.
Ďalej áno, mal som 21 nemiek teraz mám polovicu a snažím sa ich zamieňať za iné. Keby chcem som schopný vykúpiť znovu ďalšie nemky ale viem čo by to spravilo. Tak radšej stagnujem tak aj toto berte v potaz, teraz sa skôr zameriavam na to ľuďom dohadzovať obchody a radiť v oblasti nemiek. Ako sa tam orientovať a keď človek hra aktívne tak nech má aj 40 nemiek ak ich uživí , je to jeho šikovnosť kupovania. Nech má aj niekto viac ako ja mne to je jedno, ale kto bude jemu nadávať tak ako nadávajú stále mne. Potom čo tu odznelo s tým dopĺňaním zásob do nemiek, s tým problém nemám kľudne to budem robiť ak tým zavriem ľuďom huby, že sa o to nestarám alebo, že dolujem peniaze ktoré vo finále darujem a rozdám. Čiže tak čo sa týka podpory firiem, nepodporím finančne firmy ktoré, fungujú menej ako mesiac a zmenia majiteľa lebo je to zbytočnosť podľa mňa, ale dlhodobé firmy keď môžem podporím.
Ďalej AT mi v niektorých prípadoch príde ako banda skorumpovaných ľudí ale nie všetci. Nebudem každého admina hádzať do rovnakého vreca ale z morálneho hľadiska dosť hráčov si dovolím povedať, že stráca morálnu dôveru voči AT. S nimi spolupracovať preto sa aj obchádzačom darí keď sa napoja k starým partiam lebo načo ho udáme keď AT mi hlásime zneužívanie práv, suspend padne raz za čas. Vnútorne dohovorenie zahrabe alebo nám AT zatajuje suspecty. Keď zabudnem rok starý ban a neprepáčim si ho dostanem pban . Alebo mam starý ban za cheating, bugovanie podvod a ostané. Navrhoval som hlavným najmä Skylakovi, odtajnenie suspectov hráčov ,že každý hráč si bude vidieť svoj suspect,ďalej aj prípadné prepáčenie aj takéhoto ťažkého banu. Ale na dobu prepáčenia by bolo rok od uplynutia ak sa hráč poučil, prečo mu ma hniť takýto ban v suspecte keď sa aj poučil aby na neho doplatil pri zlej náhode mi nepríde tiež ok. Preto aj toto som navrhol aby zvýšili morálnu dôveru od hráčov ku AT a možno by prijalo viac ľudí k spolupráci hráčov s AT. Ďalej 3/4 ľudí si ani v AT neuvedomí, že sa im väčšina ľudí trepe do zadnice a tí čo im povedia názor či sa im páči alebo nie, sú ich nepriatelia a postupom času sa títo ľudia likvidujú čo si myslím, že nie je správne ale aj kritiku prijať a pracovať na zlepšení treba. Verím že sa na tom pracuje aj keď to nie je najľahšie ale ako aj ja keď dám kritiku nevidím do vnútra AT hej ale zas aj to je jeden z dôvodov prečo chcem ísť aj ja do AT aby som to na čo nadávam alebo kritizujem, premenil na činy a nezostal u slov

Ďalej domy čo píšete, tiež súhlasím načo je hráčom ktorí už nehrajú vôbec držanie luxusných domov, ktorí raz prídu a dovi dopo je to tiež problém. Ako vlastním tiež viac domov vážim si ich, plánujem aj kúpiť domy s interiérmi a nájsť niekoho kto mi pomôže stavať aby som mal dušu domu pre mňa. Ja to čo získam si vážim a som za to vďačný takže tak. Potom novinky nie vždy ma všetky potešili ale dosť ma aj potešilo. Aby som len nerobil kritiku na to ale ceny aut hotelov a iných veci mi tiež neprídu malé aj keď pre mňa to není tak veľa ale, chápem hráčov ceny aut aké sú defky 80 mg inf majitelia sa dohodli a dali 120 mg ceny je to ich rozhodnutie ale pri priemernom zárobku človeka čo je 1 mg sú to 4 mesiace driny na 1 auto čo mi príde pre hráča vykorisťujúce a preto nechcú mať viac áut no alebo, hotely tiež nie sú najlacnejšie 200k za 4 dni je pekná raketa. Potom k jobom, teroristi proti ním sa spája celý server a čo to spôsobuje? Viac bordelu lebo tí čo jazdia misie to vedia čím viac wl tým viac love nech ostane ale nech teroristi majú za hit 3 wl a za zabitie 5 wl ako jediný job tým by nerobili bordel. Ďalej adekvátne odmeny aby mali a uvidíte, že nechajú viac hráčov dýchať. Som v teráckej firme, mám vysoké slovo a niekedy ja žiadam ľudí vo firme aby nestrieľali nejaké firmy ale nie vždy ma poslúchnu, sú až moc rozzúrení. Mne je jedno g skill keď sa zruší a spravia to, že AB a AS budú hráči používať so sawnami zakáže ptm boj so sawnami, ako deagle a combat brokovnine na g ? Ďalej sa Vás pýtam, Vy čo nerobíte terákov, teráci prerábajú viac ako zarobia,ale robia to z nostalgie alebo kvôli tomu, že majú radi boj aj Vy čo robíte CP joby zamyslite sa, bojove joby z čoho žiju,z misii ktore ich nebavia alebo z boja čo ich baví. Vás bavia väčšinu misie ako boje, ale ľudia čo bojujú si dovolím povedať ,že by si zaslúžili aj za deň zarobiť tých 10 mg lebo není to ľahké vedieť bojovať oproti tomu ísť z bodu A do bodu B ako ale je tu ešte plno vecí čo by som napísal ale nechcem Vám tu dať čítania na 5 hodín lebo to by tu nikoho nebavilo takže tak.

Skrátene môj názor je taký, že za veľa vecí si môžeme sami ,nepopieram, že nie som dobrý hráč, mne sa podarilo v niečom presadiť hej ale tiež chápem normálnych hráčov a snažím sa tu ich podporovať a nie ako dosť iných ľudí im ukazujú, že sú nič. Každý sme na 1 lodi a rovnakej a mali by sme si pomáhať a nie si robiť zle ako podpichovanie v rámci jobov je ok hej aj ja sa rad toho zúčastním ako terak, ale celkovo server má potenciál čo ponúknuť. Nájsť aj zábavu od čoho máme závody aj keď sú obohraté a možno by mohli vznikať nové. Ale hlavne nech dnešná drtivá väčšina z nás si neuvedomujeme, že starší hráči sa dosť starajú o seba a ptm nadávajú nech skúsia nájsť zábavu v učení nováčikov odovzdávať im svoje skúsenosti ako ja napríklad v nemkách dokonca uvažujem robiť "semináre" o podnikaní s nemkami, aby hráči sa aj do tohto systému obchodov kde je ťažké sa presadiť alebo učiť nováčikov joby a robiť komunitu lepšou,ale tiež je pravda, že reklamy zo strany ATomasa (nic proti tebe) 1 video od Menta prinieslo 50 ľudí ale keby väčšie mená na YT/twtichy by si dostal na server a robili série, možno by to prilákalo ľudí k oldschool hre, ktorá svojím spôsobom má čo stále povedať a nepovedala svoje posledne trebalo by skúsiť aj osloviť zahraničné scény aby prišli na server hrať čiže aj zahraničnú YT/twitch scénu skúsiť to by možno získalo ďalších ľudí ale, otázka je na komunite kto z Vás má záujem sa tu starať o nováčikov a motivovať ich tu hrať aj keď obchodovanie nie je najľahšie presadiť ale vždy sa všetko dá len treba chcieť a hľadať vôľu a nie prečo sa nič nedá a následne plakať .

To je z mojej strany všetko, ďakujem za možnosť si tu vyjadriť svoj názor dúfam, že ma nebudete kritizovať kvôli 1 veci z ktorej viac menej nemám nič lebo to čo získam rozdám medzi Vás aj keď o tom neviete ako aj YPRES spravil motivačné bonusy pre AT tak ich skúsim aj ja spraviť nejaké ale stále sa snažím robiť čo môžem pre ľudí viac ako pre seba takže tak.
img.tpx.cz/uploads/Mementochristmas.gif
cechyy
Ahoj,
zásadní problém co je, že GTA:SA je stará hra 16 let.. dříve, že kdy se řeklo, že jdeme pařit GTA:SA tak se sešlo 5 frajerů u 1 PC, aby jsme si mohli zahrát. Doba je jiná a nalákat na starší hru nové hráče je velmi těžké. Byla reklama u Menta, kde jsem moc rozdíl nepoznal, protože když si děcka chtějí zahrát GTA tak jdou na GTA 5. Nový hráči, jako jsem byli my, kteří jsme poprvé objevili SAMP, tak to bylo v letech, kdy sehnat PC nebylo jednoduché a jediná pořádná hra byla prostě GTA:SA. Dneska děcka vidí fortnite a chtějí to hrát, protože to je prostě trendy. My, jsme měli pouze tyto hry a vyrůstali jsme na nich z doslechu kamarádů. Dneška děcka vyrůstají na fortnite, protože si o tom povídají v družině(jako seriozně). Já v družině měl punčocháče a stavěl jsem pyramidy z lega.. Doba se hodně mění a jak jsem psal, přilákat nové hráče je nereálné i kdyby byla asi sebelepší reklama. Dále tu bylo hodně řečeno o komunitě SP, která v letech kdy jsem tu začínal byla nejlepší ze všech her co jsem kdy hrál. Čím déle tu hraji, tim více se na tom serveru ztrácím, pač starší hráči s kterými jsem hrál skončili a s novými si nerozumím, protože jejich myšlení je někde jinde. Komunita je něco co mě tu drželo, kdy jsem přišel na TS a kecali jsem o životě a u toho se bavili ježděním na serveru. To je to co tu chybí. Pamatuji si, kdy jsem přišel na TSko a tam bylo 40-50 lidí, který mezi sebou kecali. Dnes příjdu na TS nebo DS a tam je prázdno. Komunita je něco co ti dokáže nahnat lidi a nebo taky odpálkovat. Na SP se děje bohužel ta 2. možnost. Dále tu je předraženost aut, která je mega jako. Sám jsem byl pro zdražení aut, ale ne takovým způsobem, že budu jezdit 24/7 mise ,aby jsem si na to za 3/4 roku vydělal cash. Před reformou stál INF 10 mega, tak jsem čekal něco jako 40-50mg ,ale 150-160 mega jsem fakt nečekal.. Dále tu jsou taky zmíněnné nemky, které tu hráči drží několik let a nezbaví se jich. Je tu limit na 3 nemky, ale hráči skutečně vlastní i 5 nemek, jen jim je drží jiný hráč. Dále tu jsou updaty, které cením, že takové nápady prostě jsou, ale skutečně tě to bavit chvilku a za chvíli se budeš na serveru kopat do zadku. Na serveru je prostě pro mě jako staršího hráče nuda a to taky ukazuje moje momentální situace, že nejsem moc aktivní. Jediný co mě drží na serveru jsou admin akce a to převážně Race, protože mě to baví. Když není akce, reálně jdu prostě na MTA, kde to je furt no.. Tohle je zajímavá situace ,která je těžká na vyřešení. Už rok dozadu jsem si říkal, že to prostě se SP nevypadá dobře a každý měsíc se to potvrzuje. Nevím co k tomu dále říct, byla by škoda, kdyby to umřelo, ale jak to oživit to opravdu nevím. Když si lidí chtějí zahrát GTA jdou na 5. Nikdo si nevzpomene na GTA:SA a když jo tak na Single, který si zahrají a zase to odstraní. Taky dříve, když tu byl AT tak z toho šel respekt. Přišel na server lofastek, Rocket, maGiic apod.. a najednou byl klid. Dneska? Příjde na server Hlavní a hráči jsou schopni ho poslat do pr*ele. Kde to jsme? Chápu, že ne každý s každým vychází, taky třeba osobně nesouhlasím s věcmi, který se v AT dějí, ale nic s tím nenadělám. Taky si osobně myslím, že někteří hráči nemají v AT co dělat. A přesto tam jsou.. Někteří hráči co hrajou na serveru, tak příjdou na web kvůli ztrátě a zase to vypnou, dokud něco neztratí. Každý by měl projevit svůj názor co si o to myslí, aby jsme se někam posunuli. Když se tu bude bavit jen 20 lidí, tak těch zbylých 80 na serveru zase budou plakat, že o ničem nevěděli..
Za mě asi vše. Smile
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
19 Hlasov
40%
Ano, ale hokej moc nesleduji
10 Hlasov
21%
Ano, těším se na gaučové trenéry
7 Hlasov
15%
Ne
6 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
5 Hlasov
11%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online