Server Information
View Thread
Reggie_
|
|
Simin1 |
Posted on 14/01/2021 22:43 CEST
|
![]() Posts: 13
|
- Nick - Simin1 Administrator - Reggie_ Do you want to see a proof? - Ano chci Comments - Dobrý den, nevím jestli to píšu na dobré místo, nevím moc, jak web funguje. K mému banu nemám ani co říct, dostal jsem ho dneska 14.1. 2021. Jediné co vím, tak když se připojuji na server, tak vidím že jsem dostal ban od (Fifa) a komentář k banu je : Bezpečnost - podej si žádost. Prosím o zrušení banu, protože dost by mě mrzelo, kdybych takhle skončil. Kdyby to bylo právem, neřeknu ani půl slova, ale takto. Vůbec nevím, co ten komentář k banu znamená a jak to řešíte, ale opravdu bych si rád zahrál. nesnáším cheaty atd. tak já bych určitě nepodváděl. děkuji za zpětnou vazbu nebo rovnou ten unban.To jsem nechtěl S pozdravem Simin1 |
|
|
Reggie_ |
Posted on 14/01/2021 22:47 CEST
|
![]() Posts: 3395
|
Ahoj, tohle fórum slouží pro hráče z EN komunity, takže tě poprosím, přepni si jazyk stránky - ZDE KLIKNI -, založ znovu stížnost nahoře v nabídce Server - Žádost o UB / stížnost a nezapomeň vše vyplnit, screen hlášení apod. a Fifa to s tebou dořeší. Zde uzamykám. ![]() |
|
Jump to Forum