Informace o serveru
Číst diskuzi
[N]o[M]ercy - vizitka
|
|
Dawid007 |
Přidané 13.05.2021 10:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 1
Založený: 06.02.15
|
---------------------------------------------------------------------------------------![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Váš nick na serveru: [N]o[M]ercy Odehrané hodiny na serveru: 248 Váš bankovní obnos: momentálně 216,514,666$ Nasbíráno marihuany: jen tak na zhul jenom, 197 Vlastním dům číslo: nevlastním Vlastním hotel číslo: nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Árijské bratrstvo Můj oblíbený administrátor: hraju to po hodně dlouhý době, plno neznám ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv , /port , /q , /ad , /mise Můj nejoblíbenější event serveru: /e bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Sultan Má oblíbená práce na serveru: Doktor Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: Jak jsem říkal výše, plno jich neznám a nevim jací jsou, ale věřim že by nebyli na místě na kterým právě jsou, kdyby každej z nich neměl jistotu že to zvládne. Takže asi jo borci a borky, 1 --------------------------------------------------------------------------------------- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Váš nick na webu: Dawid007 Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: i přesto, že je účet založenej z únoru 2015, tak 0 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: je jich plno Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: https://superparba.eu/forum/index.php...hp?cat=207 --------------------------------------------------------------------------------------- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Jméno: David Příjmení: není podstatné Datum narození: 21.1.2001 Věk: 20 Kraj: Liberecký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: co mám napsat? přiměřeně, tak akorat? ![]() Stav: Svobodný Zaměstnání: Zaměstnanec, tvrdej pracant Vzdělání: Střední jsem pustil, bcs jsem chtěl začít vydělávat a cheatovat aby byl život lepší, základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti: Sám se považuju ještě za dítě, nemám Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: s mamkou a bráchou Sexuální orientace: Hetero Poznámka: strčprstskrzkrk --------------------------------------------------------------------------------------- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Typologie osobnosti: Cholerik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert --------------------------------------------------------------------------------------- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Výška: 193,5cm Hmotnost: 88kg Postava: štíhlá xd Barva očí: Hnědo-zelená Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nenosím Vousy: Oholen xd Fotka: jsem tak štíhlej, že by to tvůj přijímač neutáhnul.. --------------------------------------------------------------------------------------- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Kouření: hodně, ale i v jiném slova smyslu než je myšlen výběr. Alkohol: S mírou i bez ní Sex: když se daří tak se daří --------------------------------------------------------------------------------------- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Sport: Hrával jsem fotbal a střídal ho s hokejem, v budoucnu mě chytl i tenis, ale po nějakym čase jsem zlenivěl a ted už to jsou spíš vzpomínky Hudba: HipHop-Rap Zvíře: Kočka, která mi dost hraje na nervy --------------------------------------------------------------------------------------- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Moje motto: Život je jako pero. To nevymažeš. Moje webová stránka: Nemám Životní cíl: Nebýt hloupej Co nesnáším: Falešný lidi Co miluji: Když se skládám do postele a bdim nad bůhvíčim Oblíbená muzika: poslouchám všechno co moje uši snesou, ovšem do určitý míry Oblíbené jídlo: Kuřecí řízek s bramborovým salátem xd klasika Oblíbené pití: Fanta Oblíbený film: Avengers: Infinity War Oblíbená kniha: Nečtu knihy, sorry jako Oblíbené oblečení: Triko+Kraťasy Oblíbená barva: ZelenoŽlutá Takže tohle jsem teda já. Mějte se krásně, mějte se rádi u buďte dobrý Have a nice day. /[N]o[M]ercy
|
|
|
Arko |
Přidané 04.06.2021 20:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 247
Založený: 03.10.18
|
Pohodový hráč, super vizitka ![]() |
|
|