Informace o serveru
Číst diskuzi
Davidek vizitka <3 :D
|
|
Dejvik_7 |
Přidané 11.01.2023 23:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 4
Založený: 07.12.22
|
Váš nick na serveru:
Na opčanke SP mi piše Dejvik_7 Odehrané hodiny na serveru: 1130h+ Jako neni to moc ale take že to dlho nehram Na SP sem začal hrat kôli kamošovi který mi o tom povedal a ja že no to bude pičovina ale naopak bol pravdou deme a hrali od rana do večera noo a ted sem tady 2roky starši zas a hram tu dal a stale častejši než predtim a on tu neni sranda <3 Váš bankovní obnos: 350,000,000$+ Pokud mi něco dlužíte tak teď by byl čas to vrátit. ![]() Jako nejsem najbohadčši ale taky nejsem ani chudej ale v realu by sem sa hadal ale o penize to nebude ![]() Vlastním dům číslo: 708,256 Jo mam 2domy proč 2 lebo nikdo ich nechce kupit dost byda ale nevadi aspon mam kde byt na silvester a vanoce proč to delim? nechce sa mi ukludat ![]() Momentálně jsem členem gangu: † La Cosa Nostra Gang † kde sem sis od dobi začatku fakt moc nezahral protože sem si dal pauzu kôli sobe a take kamošovi ale jak sem znovu par mesicu spatky začal snažime sa skravitt super společnost ludi Můj oblíbený administrátor: LoadiNg... <3 Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill kdo by ho nemal rad ![]() Mé oblíbené vozidlo: O tem ani nechcem psat len reknu že proste naj auto Phoenix Jedno z najpouživanejšich aut Sultan proto ich prodavam dost často ![]() Take pro buzničky Bullet Má oblíbená práce na serveru: Hlavne teda Nezaměstnaný Yakuza, Ruská Mafia, Mechanik, Kamioňák, Právník Ohodnoťte známkou práci administračního timu: 3 Moje osobní stránka Jméno: David Příjmení: Neuvedeno Datum narození: 23.12.2003 Věk: 19 Stav: Zadany z nejhešči a najviac ironicku babu na svete milujem <3 Jazyky: Čeština, angličtina, Slovenčina Kde bydlím: V domě Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: flegmatik Pohled na svět: Optimista+- Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, přátelská, přesvědčivá, samostatná, taktny, ulítlá, upřímná, věrná, veselá, vůdčí Jako jo je teho dost ale každeho trošku mam v sebe hlavne vudce protože KOZOROCH <3 Informace o Vaší postavě Výška: 188cm Hmotnost: 110kg Postava: vypracovaná, svalnatá kost hrdy na to co sem dokazal lebo kopec len predtim sem byl baculak Barva očí: modro=zelena Barva vlasů: špinavy blond Brýle: nosím občas Vousy: když mám tak sundám. Závislosti Kouření: ne moc často ale ano pri nekolko pokusech sa mi nepodarilo prestat Alkohol: s Mírou i bez Míry Sex: ano sem zavysli Závislosti: Auta, dobré jídlo, internet, superparba.eu, muzika, pc, hry, sex, sport Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: fotbal,posilka,PC Sport: fotbal posilka Zvíře: pes Muj štyl Co nesnáším: doternost, pubertaku 12-16 a hlavne osudaku !!!!!!!!!!!!!!!! Co miluji: svou ženu, sex, jidlo, auta, SP Oblíbená muzika: rusia rep Oblíbené pití: pivoo Oblíbená barva: černa protože mam rad velice moc take ti dark veci a štil oblečenia proste černa je černa Upravil/a Dejvik_7 dne 18.01.2023 12:38 |
|
|
Czech_ |
Přidané 12.01.2023 00:02
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2443
Založený: 02.12.18
|
Ahoj, nechtěl bys tu vizitku pojmout trochu více kreativně? ![]() Takto to vypadá spíš jak nějaký dotazník z Excelu. Můžeš se inspirovat od jiných hráčů. Moc jsem se toho nedozvěděl. Mohl by ses trochu více rozepsat. ![]() |
|
|
Eroo |
Přidané 15.01.2023 13:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 336
Založený: 01.03.20
|
Ty blaho tak taku vizitku som dlho nevidel a pevne verim ze nikdy uz ani neuvidim. Celkom cenim gramatiku
![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
4 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
3 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
2 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
3 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
1 Hlas🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
0 Hlasů🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům