Informace o serveru
Číst diskuzi
Raske. - Vizitka
|
|
Raske |
Přidané 21.02.2023 18:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 76
Založený: 11.12.22
|
![]() Váš nick: RaskE$. Odehrané hodiny: 1000h+ Bankovní obnos: Milionář.. Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Florida Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /gr, /pm Můj oblíbený administrátor: LoadiNg..., Skylake Mé oblíbené vozidlo: Sandking, Buffalo Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 4 ![]() Váš nick na webu: Raske Dle vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nejlepší fotka #1 ![]() Nejlepší fotka #2 ![]() Doporučuji téma z fóra: Grafické výtvory ![]() Jméno: Michael Příjmení: Nechci udávat Datum narození: 5.10.2006 Věk: 18 Kontakty: .raskee ( DISCORD ) Kraj: Královéhradecký kraj Kolik mám zhruba kamarádů/kamarádek: Pár se jich najde Stav: Nezadaný Zaměstnání: Student Vzdělání: Středoškolský Jazyky: Čeština, Španělština, Slovenština, Angličtina, Němčina, Francouzština Děti: Nemám Kde bydlím: V bytovce S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Mějte pěkný den ![]() Výška: 188cm Hmotnost: stále se mění Postava: Musculární Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Černé Brýle: Nenosím Na těle mám: Oblečení Vousy: Trochu ![]() Kouření: Ne Alkohol: Jednou za čas Sex: To je jasný Závislosti: DJing, Gym ![]() Zájmy: Hudba DJing, Gym Sport: Gym Hudba: EDM, Hard Rock, Metal, Punk Rock Moje favoritka Graffiti decorations Under the sky of dust A constant wave of tension On top of broken trust The lessons that you taught me I learned were never true Now I find myself in question They point the finger at me again Guilty by association You point the finger at me again I wanna run away Never say goodbye I wanna know the truth Instead of wondering why I wanna know the answers No more lies I wanna shut the door And open up my mind Paper bags and angry voices Under a sky of dust Another wave of tension Has more than filled me up All my talk of taking action These words were never true Now I find myself in question They point the finger at me again Guilty by association You point the finger at me again I wanna run away Never say goodbye I wanna know the truth Instead of wondering why I wanna know the answers No more lies I wanna shut the door And open up my mind I'm gonna run away and never say goodbye Gonna run away, gonna run away Gonna run away, gonna run away I'm gonna run away and never wonder why Gonna run away, gonna run away Gonna run away, gonna run away I'm gonna run away and open up my mind Gonna run away, gonna run away (mind) Gonna run away, gonna run away (mind) Gonna run away, gonna run away (mind) Gonna run away, gonna run away (mind) I wanna run away Never say goodbye I wanna know the truth Instead of wondering why I wanna know the answers No more lies I wanna shut the door And open up my mind I wanna run away and open up my mind I wanna run away and open up my mind I wanna run away and open up my mind I wanna run away and open up my mind Zvíře: Nevlastním ![]() Životní cíl: Zajistit rodinu a žít dobrý život
Co nesnáším: Namyšlenost, Demenci Co miluji: Lyžování, Hraní, Programování Oblíbená muzika: Runaway - Linkin Park Oblíbené jídlo: Kuřecí s rýží Oblíbený film: We Are Your Friends Oblíbené barva: Fialová, Oranžová Upravil/a Raske dne 28.10.2024 00:55 ![]() |
|
|
Eroo |
Přidané 05.03.2023 18:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 336
Založený: 01.03.20
|
Mega borec si
![]() |
|
|
vajcak |
Přidané 09.03.2023 16:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 401
Založený: 15.03.18
|
Škoda ze nejsi sfg zabijak nevadí škoda pohoda fotky také ze fu |
|
|
checkm8 |
Přidané 12.03.2023 22:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 1079
Založený: 04.06.18
|
Citace Jazyky: Čeština, Španělština, Slovenština, Angličtina, Němčina, Francouzština Très belle carte de visite. Bonne chance dans la vie. ![]() ![]() euphoria ♔ |
|
|
Raske |
Přidané 13.03.2023 14:44
|
|
Ahoj kovboji, i když si strašný troll a stěhuješ se z jednoho gangu do druhýho, myslim si že máš celkem velký potenciál. Když jsem tě před několika měsící viděl na serveru poprvé s asi 50 hodinama, myslel jsem si, že za dalších pár hodin přestaneš hrát. To se ale naštěstí nestalo a na serveru si celkem často. Si prostě kvalitní soupeř na dofky a další akce a nemáš za potřebu být přehnaně a zbytečně toxic a to cenim. Ahoj, děkuji mockrát za takhle pěknou zprávu moc si ji cením a jsem rád že jsme za dobře. ![]() Très belle carte de visite. Bonne chance dans la vie. Merci beaucoup! ![]() ![]() |
|
|
fanatykk |
Přidané 30.04.2023 11:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 56
Založený: 18.05.17
|
najlepse oa |
|
|
Arko |
Přidané 30.04.2023 12:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 245
Založený: 03.10.18
|
Za měsíc přesouvám mezi AT ! |
|
|
Diskreis |
Přidané 30.04.2023 13:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 10
Založený: 27.03.18
|
Velice pěkná vizitka. Jinak jsem tě poznal nedávno, jsi fajn chlapec a je s tebou fajn pokec. ![]() |
|
|
defester |
Přidané 07.10.2023 09:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 18
Založený: 02.10.23
|
pekna vizitka raske dle meho bud i nadale toxicka sracka pak si aspon vic rozumime a opozdene vse nejlepsi k narozkam |
|
|
Anonym |
Přidané 09.12.2023 17:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 376
Založený: 28.09.14
|
Tyjo dobrý Michaeli, dobrá vizitka michaeli. Díky za označení oblíbeného Administrátora to cením jako Michaeli. Ať se daří a vrať se zpět. ![]() |
|
|
Raske |
Přidané 09.12.2023 17:52
|
|
Tyjo dobrý Michaeli, dobrá vizitka michaeli. Pohul mi koule, Davide Hasselhoffe ![]() ![]() |
|
|
ItzTom |
Přidané 14.06.2024 20:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 139
Založený: 15.12.19
|
ahoj nadherna vizitka naucis me to pls taky si ji takhle udelat?
![]() |
|
|
Raske |
Přidané 17.10.2024 22:35
|
|
ahoj nadherna vizitka naucis me to pls taky si ji takhle udelat? Čau Tome, sorry za pozdější odpověď. Určitě tě to naučim až uznáš, že CR7 > PESSIDOG... ![]() |
|
|
ItzTom |
Přidané 17.10.2024 23:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 139
Založený: 15.12.19
|
![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa